Knowcrunch: Μη μένεις πίσω από τον ανταγωνισμό, ανάπτυξε την επιχείρησή σου τώρα
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
knowcrunch-μη-μένεις-πίσω-από-τον-ανταγωνισμό-561723502

Knowcrunch: Μη μένεις πίσω από τον ανταγωνισμό, ανάπτυξε την επιχείρησή σου τώρα

Το marketing αλλάζει συνεχώς και απαιτεί νέες τεχνολογίες. Ο ανταγωνισμός μας πολλαπλασιάζεται και μεγαλώνει. Η προσέγγιση των πελατών μας πιο δύσκολη. Ποιος είναι ένας τρόπος να αντιμετωπίσεις όλα αυτά και να βρεθείς μπροστά από τους ανταγωνιστές σου; Να εκπαιδευτείς στο digital marketing και να εφαρμόζεις όσα μαθαίνεις αμέσως! Το digital marketing αποκτά καθημερινά μεγαλύτερη δύναμη για τις επιχειρήσεις που το γνωρίζουν. Ήρθε η ώρα να το μάθεις άριστα και εσύ.

Ποιο είναι το πληρέστερο course για digital & social media marketing; 

Το Masterclass in Digital & Social Media Marketing της Knowcrunch έχει βραβευτεί από το Social Media World αλλά και τα Education Leaders Awards ως η καλύτερη εκπαίδευση για Digital & Social Media marketing & επικοινωνία. Βασίζεται σε διεθνείς πρακτικές, ανανεώνεται καθημερινά και καλύπτει όλα τα κανάλια, τις στρατηγικές και εργαλεία. Βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων της αγοράς καθώς πάνω από 3000 απόφοιτων και 500 εταιρείες & brands το έχουν επιλέξει για την εκπαίδευσή τους.

Το Masterclass in Digital & Social Media Marketing, διάρκειας 146 ωρών με 25 ώρες πρακτικών εργασιών και 26 εισηγητές στελέχη marketing, μπορείς να το παρακολουθήσεις από οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι και οποτεδήποτε, αφού είναι videos on demand.

Τι πρέπει να γνωρίζει καλά ένας digital & social media marketing specialist; 

Οι γνώσεις ενός digital & social media marketing specialist πρέπει να είναι πολύπλευρες και να καλύπτουν όλα τα εργαλεία, τα κανάλια και τις τακτικές. Στο digital marketing course καλύπτονται οι βασικές και περισσότερο εξειδικευμένες γνώσεις. Οι θεματικές ενότητες της ύλης πηγάζουν από το εξωτερικό, ανανεώνονται μέχρι την τελευταία στιγμή και καλύπτουν στο 100% τις ανάγκες της αγοράς. Οι ενότητες που καλύπτονται είναι:

– Digital Marketing Mindset
– Website & Landing Pages
– Digital Marketing Legal Issues
– Digital Marketing URLs & UTMs
– Social Media Platforms
– Content Research & Production
– Content Marketing Strategy
– Search Engine Optimization (SEO) – Onsite / Offsite
– Social Media Marketing Strategy
– Digital Advertising Channels & Platforms
– Performance Marketing (Campaigns Conversion Rate Optimization)
– Digital Advertising Strategy & Plan
– Email & Mobile Marketing Strategy
– Influencer Marketing Strategy
– Digital Reputation Strategy
– Monitoring Digital Marketing Metrics
– Reporting Digital Marketing Results
– Growth Marketing on a Funnel
– Digital Marketing on a Funnel
– Complete Digital Marketing Strategy & Budget
– Digital Marketing Jobs
– Digital Marketing Services

Σε ποιους απευθύνεται το digital & social media marketing course της Knowcrunch;

Το Digital & Social Media Marketing Diploma απευθύνεται σε όσους επαγγελματίες θέλουν να μπουν στον digital marketing κόσμο ή να βρουν νέους πελάτες, σε στελέχη που θέλουν να εξελίξουν τις γνώσεις και την καριέρα τους ή σε φοιτητές που ψάχνουν άμεσα εργασία. Ειδικά στους ανέργους δίνει ένα πανίσχυρο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα καθώς οι απόφοιτοι της Knowcrunch προτιμώνται από την αγορά εργασίας με 80%-100% απορρόφηση, ενώ οι instructors ασχολούνται με τον καθένα προσωπικά για την εξασφάλιση συνεργασιών. 

Τι λένε οι σπουδαστές για το course;

Η Πένυ Αποστόλου αναφέρει χαρακτηριστικά: «Χάρη στο course πέτυχα μια πολύ μεγάλη αναβάθμιση στην καριέρα μου». Ο Γιάννης Προύμας έμεινε εξίσου ευχαριστημένος λέγοντας ότι «Οι γνώσεις είναι σωστά δομημένες ώστε βγαίνοντας έξω μπορείς να τις βάλεις αμέσως σε δράση». Η Αθηνά Στάη σχολιάζει «Με το diploma παραμένω updated και παρακολουθώ τα marketing trends της αγοράς». Όλα τα video testimonials σχετικά με την αξιολόγηση του course είναι διαθέσιμα στα κανάλια της Knowcrunch, στο Youtube και στο Facebook με περισσότερα σχόλια από τους σπουδαστές, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο πλήρη διαφάνεια. 

Γιατί στη Knowcrunch;

Η Knowcrunch είναι ένας διεθνής οργανισμός που παρέχει υψηλού επιπέδου in-class & video-on-demand courses με έμφαση σε θέματα business, marketing & digital marketing. Μην χάνεις χρόνο, εκπαιδεύσου τώρα στη Knowcrunch!

 

Knowcrunch: Μη μένεις πίσω από τον ανταγωνισμό, ανάπτυξε την επιχείρησή σου τώρα-1
comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT