Το Φρέσκο Γάλα ΔΕΛΤΑ γίνεται το «Καθημερινά Φρέσκο» και μας συστήνεται μέσα από μία νέα καμπάνια επικοινωνίας
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
το-φρέσκο-γάλα-δελτα-γίνεται-το-καθημ-561725185

Το Φρέσκο Γάλα ΔΕΛΤΑ γίνεται το «Καθημερινά Φρέσκο» και μας συστήνεται μέσα από μία νέα καμπάνια επικοινωνίας

«…Είμαστε οι αγκαλιές που έχουμε πάρει, όλα όσα μας έμαθαν, οι ιστορίες που μας διηγήθηκαν, οι έρωτές μας και έγνοιες. Είμαστε όλα όσα έχουμε ζήσει και όσα έχουμε νιώσει. Μα πάνω απ’ όλα, εδώ και 70 χρόνια είμαστε φτιαγμένοι από το γάλα που έχουμε πιει, είμαστε φτιαγμένοι από ΔΕΛΤΑ!»

Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα της νέας καμπάνιας της ΔΕΤΛΑ που με αφορμή τα 70 χρόνια της, έχει σαν στόχο να αναδείξει τη διαχρονική μας σχέση με το Φρέσκο Γάλα ΔΕΛΤΑ και τον ιδιαίτερο ρόλο που έχει παίξει στη ζωή μας όλα αυτά τα χρόνια!

Με συναισθηματικό ύφος και χτίζοντας πάνω σε απλές καθημερινές στιγμές, η ταινία περνάει από το αγαπημένο Φρέσκο Γάλα ΔΕΛΤΑ στο νέο «Καθημερινά Φρέσκο» συνδέοντας έτσι το παρελθόν με το μέλλον!

Το Φρέσκο Γάλα ΔΕΛΤΑ έρχεται σε νέες, πρακτικές συσκευασίες, 100% ανακυκλώσιμες, που ανανεώνουν την εικόνα του, κρατάνε αναλλοίωτη τη φρεσκάδα και την ποιότητα του προϊόντος και προσφέρουν μοναδική ευκολία στη χρήση από τους καταναλωτές του!

Οι συσκευασίες του λίτρου και των 500ml ξυπνούν αναμνήσεις από το νοσταλγικό παρελθόν, ενώ παράλληλα το πρωτοποριακό χερούλι τους, όπως και η εργονομική λαβή του 2λιτρου, διευκολύνουν στο σερβίρισμα και τη μεταφορά τους, από μικρούς και μεγάλους.

Η ΔΕΛΤΑ με το «Καθημερινά Φρέσκο» σε νέες συσκευασίες και νέα επικοινωνία, συνεχίζει να «αναθρέφει» το μέλλον, μεγαλώνοντας παιδιά που… «ήπιαν το γάλα τους», το δικό της γάλα, αυτό που 70 χρόνια προσφέρει με αγάπη σε κάθε γωνιά αυτού του τόπου!

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT