Παρακολουθήστε τις επιχειρηματικές σας απαιτήσεις σε πραγματικό χρόνο
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
παρακολουθήστε-τις-επιχειρηματικές-561777688

Παρακολουθήστε τις επιχειρηματικές σας απαιτήσεις σε πραγματικό χρόνο

Εύχρηστες λύσεις και εργαλεία real time για κάθε επιχείρηση από την νέα ψηφιακή πλατφόρμα e-Factoring της Εθνικής Factors.

Θέλετε να παρακολουθείτε ηλεκτρονικά ανά πάσα στιγμή τις επιχειρηματικές σας απαιτήσεις; Να έχετε πρόσβαση σε χρήσιμα διαγράμματα παροχής επιχειρηματικής πληροφόρησης (dashboards) σε σύγχρονο σχεδιασμό περιβάλλοντος χρήστη και να επωφελείστε νέων λειτουργικοτήτων, όπως η δυνατότητα υποβολής αιτήματος χρηματοδότησης και η δυνατότητα αποστολής τιμολογίων, επιταγών, εισπράξεων και πάσης φύσεως εγγράφων; Να απολαμβάνετε εξαιρετικά προνόμια, όπως η ενημέρωση για τις κινήσεις των προϊόντων σας σε πραγματικό χρόνο και η δυνατότητα πρόσβασης, για πρώτη φορά, και σε αγοραστές, προκειμένου όλα τα μέρη των εμπορικών σας συναλλαγών να έχουν στη διάθεσή τους την ίδια πληροφορία ταυτόχρονα; Με το e-Factoring της Εθνικής Factors μπορείτε να διαχειρίζεστε άμεσα και με ασφάλεια τη ρευστότητα της επιχείρησής σας όπου και αν βρίσκεστε.

Γιατί η νέα πλατφόρμα διαχείρισης επιχειρηματικών απαιτήσεων e-Factoring της Εθνικής Factors προσφέρει μια αναβαθμισμένη εμπειρία ψηφιακής εξυπηρέτησης στους επιχειρηματικούς πελάτες του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας. Διαθέσιμη μέσω της υπηρεσίας Internet Banking της Εθνικής Τράπεζας για Επιχειρήσεις, επιτρέπει την πραγματοποίηση των συναλλαγών σας με άμεσο και ασφαλή τρόπο. Επισκεφθείτε τώρα το site της Εθνικής Τράπεζας και μάθετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο e-Factoring αλλά και πώς μπορείτε να επωφεληθείτε των μοναδικών πλεονεκτημάτων του. Αν δεν διαθέτετε ήδη κωδικούς στην υπηρεσία Internet Banking, αρκεί να προγραμματίσετε μία συνάντηση με τον Προσωπικό σας Σύμβουλο στην Εθνική Τράπεζα, για να ανακαλύψετε όλες τις ψηφιακές δυνατότητες που θέτει το e-Factoring στη διάθεση της επιχείρησής σας.

Παρακολουθήστε τις επιχειρηματικές σας απαιτήσεις σε πραγματικό χρόνο-1

Με το τοπίο στην τραπεζική εξυπηρέτηση να μεταμορφώνεται σε παγκόσμιο επίπεδο και την εφαρμογή λύσεων από απόσταση, που όχι απλώς είναι φιλικές στον χρήστη αλλά βελτιστοποιούν την εμπειρία του ως πελάτη, να αναδεικνύεται ως κυρίαρχη προτεραιότητα, ο Όμιλος της Εθνικής Τράπεζας αξιοποιεί όλα τα νέα δεδομένα, προκειμένου να αναβαθμίζει διαρκώς τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες του. Νέες δυνατότητες και εργαλεία προστίθενται στις επιλογές των ελληνικών επιχειρήσεων σε όλους τους κλάδους, δημιουργώντας μια προηγμένη εμπειρία ψηφιακής εξυπηρέτησης και συμβάλλοντας έμπρακτα στην ανάπτυξη του ελληνικού επιχειρείν. Επωφεληθείτε των ολοκληρωμένων λύσεων πρακτορείας επιχειρηματικών απαιτήσεων (εγχώριο και διεθνές Factoring, χρηματοδότηση εφοδιαστικής αλυσίδας ή Reverse Factoring), που προσφέρει η θυγατρική Εθνική Factors, για να διασφαλίσετε την ενίσχυση της ρευστότητας και την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της επιχείρησής σας. Ένας καινούργιος ψηφιακός κόσμος είναι εδώ.   

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα Factoring, μπορείτε να δείτε εδώ ή καλώντας στο 210-5181251.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT