Τέλη Απριλίου ανοίγει το 5άστερο OΝ Residence στη Θεσσαλονίκη

Τέλη Απριλίου ανοίγει το 5άστερο OΝ Residence στη Θεσσαλονίκη

Τέλη Απριλίου θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το OΝ Residence, το νέο boutique hotel πέντε αστέρων στη Λεωφόρο Νίκης 5 στη Θεσσαλονίκη που έχει αναπτύξει κοινοπραξία με επικεφαλής, σε ποσοστό 65%, την Grivalia Hospitality και την Tor Hotel Group της οικογένειας Τορνιβούκα.

1' 53" χρόνος ανάγνωσης

Τέλη Απριλίου θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το OΝ Residence, το νέο boutique hotel πέντε αστέρων στη Λεωφόρο Νίκης 5 στη Θεσσαλονίκη που έχει αναπτύξει κοινοπραξία με επικεφαλής, σε ποσοστό 65%, την Grivalia Hospitality και την Tor Hotel Group της οικογένειας Τορνιβούκα. Πρόκειται για επένδυση ύψους 20 εκατ. ευρώ, με το OΝ Residence να αποτελείται από επτά ορόφους, 60 δωμάτια, το ιστορικό εστιατόριο «Ολυμπος Νάουσα», το cocktail bar Tiger Loop, εσωτερική «πράσινη» αυλή, γυμναστήριο και χώρο για επαγγελματικές εκδηλώσεις. Το OΝ Residence προήλθε από την ανακατασκευή του ιστορικού, μερικώς διατηρητέου κτιρίου που ξεκίνησε να λειτουργεί το 1927, φιλοξενώντας το μουσείο-δοκιμαστήριο μπίρας και εστιατόριο «Ολυμπος Νάουσα». Το ακίνητο περιήλθε στην κυριότητα της Grivalia Hospitality και της Tor Hotel έναντι 5,46 εκατ. ευρώ το 2017, με τον χρονικό ορίζοντα απόσβεσης της συνολικής επένδυσης να είναι δέκα χρόνια. «Το OΝ Residence είναι μεγάλης σημασίας για εμάς, καθώς αποτελεί το πρώτο μας ολοκληρωμένο έργο τουριστικής ανάπτυξης το οποίο έγινε ακριβώς όπως το φανταζόμασταν και ακόμη καλύτερο», ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Grivalia Hospitality, Γιώργος Χρυσικός.

«Επειτα από περίπου 30 χρόνια ανοίγει τις πόρτες του ξανά προσφέροντας υψηλού επιπέδου αστική ελληνική κουζίνα στους πελάτες του, αλλά και μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας βασισμένη στο πιο υψηλά ξενοδοχειακά standards, κάτι που εγγυάται η σχεδόν 100 χρόνων ιστορία μας στη φιλοξενία υψηλών προδιαγραφών», σημείωσε ο Κωνσταντίνος Τορνιβούκας, CEO της Tor Hotel Group.

20 εκατ. ευρώ το ύψος της επένδυσης – Αναβιώνει το ιστορικό εστιατόριο «Ολυμπος Νάουσα».

Εκτός από το ON Residence, η Grivalia Hospitality έχει στο χαρτοφυλάκιό της υπό ανάπτυξη ή και λειτουργία έξι ξενοδοχειακά έργα αξίας 450 εκατ. ευρώ, τα οποία με την ολοκλήρωσή τους –εντός διετίας– θα ξεπεράσουν τα 800 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για πέντε έργα που περιλαμβάνουν ξενοδοχείο στη Νάουσα της Πάρου, το Amanzoe στο Πόρτο Χέλι, το Meli Palace στην Κρήτη και τα Αστέρια Γλυφάδας, όπου το 2023 αναμένεται η λειτουργία το One&Only Aesthesis, αλλά και το project Blue στη Μύκονο. Για το τελευταίο κινούνται οι διαδικασίες για την ανατροπή απόφασης της Συμβουλίου της Επικρατείας. Οπως ακόμη ανέφερε ο κ. Χρυσικός, χωρίς να παραθέσει περισσότερες λεπτομέρειες, μέσα στο επόμενο δίμηνο η Grivalia Hospitality θα ανακοινώσει μια νέα επένδυση της τάξεως των 250 εκατ. ευρώ στον τομέα του τουρισμού. Η Grivalia Hospitality δρομολογεί και τη μεταφορά της έδρας της από το Λουξεμβούργο στην Αθήνα.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT