Τέταρτο ξενοδοχείο στην Κέρκυρα άνοιξε η Grecotel

Τέταρτο ξενοδοχείο στην Κέρκυρα άνοιξε η Grecotel

Τέταρτο ξενοδοχείο στην Κέρκυρα άνοιξε ο όμιλος Νίκου Δασκαλαντωνάκη με την επωνυμία Grecotel Costa Botanica

1' 39" χρόνος ανάγνωσης

Τέταρτο ξενοδοχείο στην Κέρκυρα άνοιξε ο όμιλος Νίκου Δασκαλαντωνάκη με την επωνυμία Grecotel Costa Botanica. Η νέα μονάδα, που ξεκίνησε χθες τη λειτουργία της, βρίσκεται στην Αχαράβη, σε απόσταση 25 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο της Κέρκυρας και αναπτύσσεται σε έκταση 350 στρεμμάτων με παραλία μήκους ενός χιλιομέτρου, ενώ σε κοντινή απόσταση βρίσκεται η λιμνοθάλασσα Αντινιώτη. Το συγκρότημα έχει δυναμικότητα 401 δωματίων η οποία μοιράζεται στo Country House και στα Summer Houses.

Μαζί με το νέο Grecotel Costa Botanica ο όμιλος έχει δημιουργήσει, πλέον, στην Κέρκυρα και ειδικότερα στη χερσόνησο Κομμένο, έναν διεθνή προορισμό διακοπών με το εκ βάθρων ανακαινισμένο Corfu Imperial, το αναβαθμισμένο πεντάστερο Lux Me Daphnila Bay Dassia και το πολυτελές Eva Palace. Επιπλέον, διαθέτει το πολιτιστικό πάρκο Danilia Village, που συμπυκνώνει την αρχιτεκτονική και την ιστορία του νησιού και επιλέγεται σταθερά για τα γυρίσματα μεγάλων διεθνών κινηματογραφικών ταινιών.

Το Grecotel Costa Botanica βρίσκεται στην Αχαράβη, σε απόσταση 25 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο Κέρκυρας.

Η CEO του ομίλου Grecotel, Μάρι Δασκαλαντωνάκη, σημειώνει πως «η Grecotel συνεχίζει σταθερά να αναπτύσσεται, ενισχύοντας τον ελληνικό τουρισμό με τη δημιουργία νέων ξενοδοχείων, σε συνδυασμό με την παροχή υψηλού επιπέδου ποιοτικών υπηρεσιών προς τους Ελληνες και τους ξένους επισκέπτες». «Η επόμενη μέρα του ελληνικού τουρισμού απαιτεί ποιοτικές επενδύσεις που θα προσθέτουν αξία στη φήμη της χώρας, θα στηρίζουν τις τοπικές οικονομίες και θα δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και το νέο ξενοδοχείο, η λειτουργία του οποίου σηματοδοτεί τη στρατηγική απόφαση του ομίλου για περαιτέρω διεύρυνση της παρουσίας του στην Κέρκυρα», εξηγεί. Ο όμιλος περιλαμβάνει πλέον χαρτοφυλάκιο 40 ξενοδοχείων 4 και 5 αστέρων με συνολική δυναμικότητα 17.000 κλινών σε νησιωτικούς προορισμούς, όπως Κρήτη, Κέρκυρα, Μύκονος, Ρόδος και Κως, καθώς και σε αστικούς και άλλους προορισμούς (Αθήνα, Σούνιο, Πελοπόννησος, Χαλκιδική, Λάρισα και Αλεξανδρούπολη).

Το νέο Grecotel Costa Botanica λειτουργεί με πρόγραμμα all inclusive και διαθέτει 9 εστιατόρια και μπαρ, την πλατεία Piazza Popolare, έξι πισίνες, θέατρο, water park και πλήθος δραστηριοτήτων για τα παιδιά, αλλά και αθλητικές εγκαταστάσεις, καθώς και Spa Center 500 τετραγωνικών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT