Δέκα χρόνια Kaizen Gaming: ένα ελληνικό success story
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
δέκα-χρόνια-kaizen-gaming-ένα-ελληνικό-success-story-561974134

Δέκα χρόνια Kaizen Gaming: ένα ελληνικό success story

Η ιστορία επιτυχίας μιας μικρής εταιρείας που, αψηφώντας όλες τις προκλήσεις, κατάφερε να εξελιχθεί ταχύτατα σε κορυφαία στον κλάδο της, αναδεικνύει τις δυνατότητες και την ανθεκτικότητα της ελληνικής επιχειρηματικότητας ενθαρρύνοντας και άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμ της. Ο λόγος για την Κaizen Gaming, η οποία δημιουργήθηκε το 2012 από μία ομάδα 20 ατόμων και, μόλις μία δεκαετία αργότερα, απασχολεί 1.300 εργαζόμενους από 28 εθνικότητες σε δέκα χώρες, ενώ θεωρείται μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες GameTech εταιρείες της Ευρώπης.

Δέκα χρόνια Kaizen Gaming: ένα ελληνικό success story-1

Ακολουθώντας το παράδειγμα εταιρειών του κλάδο της τεχνολογίας σε όλο τον κόσμο, η Kaizen Gaming, η οποία δραστηριοποιείται με το brand της Stoiximan στην Ελλάδα και την Κύπρο και με το brand της Betano σε διεθνές επίπεδο, αναπτύχθηκε με γρήγορους ρυθμούς. Σήμερα συνιστά έναν από τους μεγαλύτερους εργοδότες στην χώρα μας, ενώ έχει διακριθεί ως ένας από τους δέκα καλύτερους χώρους εργασίας όχι μόνο εντός των ελληνικών συνόρων, αλλά και σε όλη την Ευρώπη.

Δέκα χρόνια Kaizen Gaming: ένα ελληνικό success story-2

Το εφαλτήριο για την εξέλιξη της, αλλά και τη διεύρυνση του ανθρώπινου δυναμικού της, αποτέλεσε η μετάβαση της από πάροχος διαδικτυακών παιγνίων σε GameTech εταιρεία λίγα χρόνια πριν την έναρξη της πανδημίας. Αναπτύσσοντας τη δική της τεχνολογία, κατόρθωσε να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό και να κινηθεί με αυτονομία και ευελιξία έτσι ώστε να κατακτήσει νέες αγορές.

Η έναρξη της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης βρήκε την Kaizen Gaming σε διαδικασία διεύρυνσης της δραστηριότητάς της και επέκταση των θέσεων εργασίας της. Στη διάρκεια των δύο πρώτων χρόνων της πανδημίας, διπλασίασε τον αριθμό εργαζομένων της «ανοίγοντας» 450 νέες θέσεις εργασίας, στις οποίες αναμένεται να προστεθούν ακόμα 750 εντός του 2022.

Δέκα χρόνια Kaizen Gaming: ένα ελληνικό success story-3

Βασικό συστατικό της επιτυχίας της εταιρείας, πέρα από την τεχνολογική καινοτομία, συνιστά η σταθερή επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό της. Η Kaizen Gaming διατηρεί σήμερα μια από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες ομάδες τεχνολογίας, η οποία λειτουργεί σύμφωνα με τη μεθοδολογία agile και αυτή τη στιγμή υλοποιεί περισσότερα από 100 πρότζεκτ. Οι 40 agile υποομάδες της αποτελούνται από μικρό αριθμό εργαζομένων με διαφορετικές αρμοδιότητες, οι οποίοι συνεργάζονται στενά μεταξύ τους για έναν κοινό σκοπό. Επιπλέον, η εταιρεία έχει δημιουργήσει δύο Tech Hubs στην Ελλάδα (Αθήνα και Θεσσαλονίκη) και δύο στο εξωτερικό.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της διαρκούς ανανέωσης του προσωπικού της με την ένταξη νέων ταλέντων, η Kaizen Gaming έχει δημιουργήσει το πρόγραμμα επαναπατρισμού «Try this at home», το οποίο απευθύνεται σε Έλληνες του εξωτερικού και προσφέρει θέσεις εργασίας μαζί με ένα ιδιαίτερα ελκυστικό πακέτο παροχών.

Δέκα χρόνια μετά την ίδρυση της, η Kaizen Gaiming συνεχίζεινα καινοτομεί προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες ψυχαγωγίας σε 10 χώρες με τα πλάνα επέκτασής της να συνεχίζονται αμείωτα.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT