Δόσεις χωρίς κάρτα από Electronet – tbi bank

Μετά τις αλυσίδες λιανικής και τα marketplaces, πλέον στη λογική της παροχής υπηρεσιών Buy Now, Pay Later (BNPL), αλλά και καταναλωτικών δανείων, χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας, μπαίνουν και οι όμιλοι αγορών που δραστηριοποιούνται στην πώληση οικιακών ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών οικιακών συσκευών

1' 20" χρόνος ανάγνωσης

Μετά τις αλυσίδες λιανικής και τα marketplaces, πλέον στη λογική της παροχής υπηρεσιών Buy Now, Pay Later (BNPL), αλλά και καταναλωτικών δανείων, χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας, μπαίνουν και οι όμιλοι αγορών που δραστηριοποιούνται στην πώληση οικιακών ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών οικιακών συσκευών, κίνηση που εντείνει περαιτέρω τον ανταγωνισμό στον κλάδο. Η Electronet προχώρησε σε συνεργασία με την tbi bank, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες 40 μέχρι στιγμής συνεργαζόμενων επιχειρήσεων του δικτύου να κάνουν χρήση των νέων τρόπων ευκολιών πληρωμής. Mέσω της συνεργασίας αυτής παρέχονται συγκεκριμένα δύο υπηρεσίες: α) Η υπηρεσία BNPL, που διατίθεται μόνο για αγορές έως 200 ευρώ με πληρωμή σε τέσσερις ισόποσες δόσεις, όλες άτοκες, β) για αγορές έως 10.000 ευρώ χρηματοδότηση με σταθερό επιτόκιο με πλάνο πληρωμών από 30 έως 60 μήνες. «Είναι χαρά μας μέσω της συνεργασίας μας με την tbi bank να εξασφαλίζουμε ισχυρότερη αλλά και πιο διευρυμένη αγοραστική δύναμη στον καταναλωτή. Ακόμη και στη νέα αυτή κρίση που αντιμετωπίζουμε στην Ευρώπη, με τη λύση που προσφέρουμε, δεν είναι πολυτέλεια για έναν νέο να αγοράσει την κονσόλα παιχνιδιών της αρεσκείας του, ένα κορυφαίο smartphone ή Η/Υ, μια οικιακή συσκευή ή ακόμη και ένα όργανο γυμναστικής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διευθύνων σύμβουλος της Electronet, Γιώργος Μπουρλέκας.

Για τους πελάτες των μέχρι στιγμής 40 συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.

Σημειώνεται ότι τη δυνατότητα πληρωμής με το μοντέλο BNPL παρέχει στον κλάδο των ηλεκτρικών συσκευών η Public-MediaMarkt, ενώ σύντομα αναμένεται να προχωρήσει σε ανάλογη κίνηση και η Skroutz για τις αγορές μέσω του marketplace της. Η τελευταία προχώρησε πρόσφατα στη δυνατότητα χορήγησης καταναλωτικών δανείων κατά τις αγορές από το marketplace, δυνατότητα που παρέχει για τις ηλεκτρονικές αγορές και η αλυσίδα «Πλαίσιο».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT