Ξεκίνησε η εμπορική διάθεση πολύ γρήγορου Ιντερνετ από την Cosmote

Ξεκίνησε η εμπορική διάθεση πολύ γρήγορου Ιντερνετ από την Cosmote

Πόσο κοστίζουν τα προγράμματα για νοικοκυριά και επιχειρήσεις

1' 49" χρόνος ανάγνωσης

Την εμπορική διάθεση ταχυτήτων 300 Mbps, 500 Mbps και 1 Gbps σε οικιακούς και εταιρικούς πελάτες ξεκίνησε, χθες, η Cosmote, μέσω του δικτύου οπτικών ινών της μέχρι το σπίτι (Fiber to the Home). Υπολογίζεται ότι περισσότερα από 730.000 σπίτια και επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, που αντιστοιχούν σε πάνω από 1.800.000 πολίτες, μπορούν να έχουν Διαδίκτυο με ταχύτητες 1 Gbps. Στόχος της Cosmote είναι έως το τέλος της χρονιάς οι οπτικές ίνες να έχουν φθάσει σε 1 εκατομμύριο σπίτια και επιχειρήσεις, και μέχρι το 2027 να καλύπτουν τα 2/3 της χώρας.

Οι τιμές των προγραμμάτων Cosmote Fiber Unlimited, όπως είναι η εμπορική ονομασία τους, ξεκινούν από 31,90 ευρώ τον μήνα, σε συνδυασμό με την επιδότηση για σύνδεση FTTH, μέσω της δράσης Superfast Broadband. Ειδικότερα, οι τιμές για τα πακέτα με ταχύτητα 300 Mbps και απεριόριστα σταθερά και κινητά ανέρχονται σε 44,90 ευρώ και 31,90 ευρώ χωρίς και με επιδότηση, αντίστοιχα. Τα Cosmote Fiber 500 Unlimited και Cosmote Fiber 1 Gbps Unlimited, που διαθέτουν απεριόριστη ομιλία σε σταθερά και κινητά, κοστίζουν 54,90 ευρώ και 69,90 ευρώ (χωρίς επιδότηση), αντίστοιχα.

Για τις επιχειρήσεις ο πάροχος διαθέτει το Cosmote Business Fiber με ταχύτητα 300 Mbps, απεριόριστα σταθερά και κινητά και 720 λεπτά δωρεάν χρόνου ομιλίας σε διεθνή σταθερά και κινητά 35 χωρών, σε τιμή 36,90 ευρώ και 49,90 ευρώ με και χωρίς επιδότηση, αντίστοιχα. Με τις ίδιες παροχές, αλλά μεγαλύτερη ταχύτητα, δηλαδή 500 Mbps (Cosmote Business Fiber 500) και 1 Gbps (Cosmote Business Fiber 1 Gbps), οι τιμές διαμορφώνονται σε 59,90 ευρώ (46,90 ευρώ με επιδότηση) και 74,90 ευρώ (61,90 ευρώ με επιδότηση), αντίστοιχα. Προϋπόθεση είναι η δέσμευση 24 μηνών, με το σύνολο των προγραμμάτων να προσφέρει υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου (Smart Office Value Pack). «Σήμερα περισσότερο από ποτέ οι επιχειρήσεις έχουν ανάγκη γρήγορα και αξιόπιστα δίκτυα για να βαδίσουν με σιγουριά στη νέα ψηφιακή εποχή. Απαντάμε σε αυτή την ανάγκη δίνοντας πρόσβαση σε εγγυημένες ταχύτητες 1 Gbps μέσω του Cosmote Fiber. Τα δίκτυά μας είναι η βάση για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και της ανταγωνιστικότητας, και μοχλός ανάπτυξης και καινοτομίας», δήλωσε ο επικεφαλής του τομέα εμπορικής και επιχειρηματικής ανάπτυξης του ομίλου ΟΤΕ, Γρηγόρης Χριστόπουλος. Ο όμιλος ΟΤΕ διαθέτει επενδυτικό πλάνο άνω των 3 δισεκατομμυρίων ευρώ μέχρι το 2027.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT