Δράση στο Εθνικό Πάρκο Σχινιά από την «Κωτσόβολος»

Δράση στο Εθνικό Πάρκο Σχινιά από την «Κωτσόβολος»

35" χρόνος ανάγνωσης

Η «Κωτσόβολος» πραγματοποίησε την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022, για 9η συνεχή χρονιά, την «Ημέρα Καλής Πράξης», τη μεγαλύτερη ενέργεια εθελοντισμού της εταιρείας. Η «Ημέρα Καλής Πράξης» αποτελώντας πλέον μία καθιερωμένη δράση εθελοντισμού για την «Κωτσόβολος», ήταν φέτος αφιερωμένη σε δύο πυλώνες: στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.

Ολα τα καταστήματα «Κωτσόβολος» ανά την Ελλάδα ανταποκρίθηκαν, υποστήριξαν τοπικούς φορείς της περιοχής τους, πραγματοποιώντας μια εθελοντική δράση αφιερωμένη είτε στο περιβάλλον είτε σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Παράλληλα, οι κεντρικές δομές της «Κωτσόβολος» ένωσαν τις δυνάμεις τους με τα καταστήματα «Κωτσόβολος» στην Αττική και φρόντισαν το περιβάλλον μέσα από μια δράση στην παραλία του Σχινιά, και συγκεκριμένα στο ιδιαίτερης περιβαλλοντικής σημασίας παράκτιο οικοσύστημα που ανήκει στο Εθνικό Πάρκο Σχινιά – Μαραθώνα.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT