Νέα τεχνολογική συμφωνία της Skroutz με τη Softone

Νέα τεχνολογική συμφωνία της Skroutz με τη Softone

Σε επέκταση της συνεργασίας τους προχωρούν η εταιρεία λογισμικού για επιχειρήσεις Softone, του ομίλου Olympia (συμφερόντων Πάνου Γερμανού) και η Skroutz, αυτή τη φορά μέσα από την πρωτοποριακή λύση λιανικής GO Retail On Cloud

1' 41" χρόνος ανάγνωσης

Σε επέκταση της συνεργασίας τους προχωρούν η εταιρεία λογισμικού για επιχειρήσεις Softone, του ομίλου Olympia (συμφερόντων Πάνου Γερμανού) και η Skroutz, αυτή τη φορά μέσα από την πρωτοποριακή λύση λιανικής GO Retail On Cloud. Η εν λόγω τεχνολογική λύση παρέχει στους πελάτες τους – επιχειρήσεις λιανεμπορίου τη δυνατότητα να αναπτύξουν περαιτέρω τη δυναμική των πωλήσεών τους μέσα από την πλήρη αυτοματοποίηση των διαδικασιών ηλεκτρονικής διάθεσης των προϊόντων τους.

Ειδικότερα, αξιοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες επικοινωνίας και ταχύτατης, ασφαλούς μεταφοράς δεδομένων, η διασύνδεση επιτρέπει στις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται το σύνολο των συναλλαγών –και των σχετικών εργασιών τους– με το skroutz marketplace, μέσα από το περιβάλλον των εφαρμογών Softone. Οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να εισάγουν τα προϊόντα τους στο Skroutz marketplace μέσα από το περιβάλλον της εμπορικής τους εφαρμογής, ανεξάρτητα από το εάν διαθέτουν ηλεκτρονικό κατάστημα ή όχι. Την ίδια στιγμή, αυτή ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο με τα στοιχεία των παραγγελιών που καταχωρίζονται στο Skroutz, δημιουργώντας αυτόματα όλες τις απαραίτητες εγγραφές, χωρίς χειροκίνητες καταχωρίσεις.

Επεκτείνουν τη συνεργασία τους μέσα από την πρω- τοποριακή λύση λιανικής GO Retail On Cloud.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο εταιρείες συνεργάζονται. Προηγήθηκε η συνεργασία με τη διασύνδεση μιας άλλης λύσης λογισμικού, του Prosvasis GO, το οποίο αφορά την έκδοση ηλεκτρονικών τιμολογίων και αποδείξεων λιανικής χωρίς ταμειακή μηχανή και φορολογικό μηχανισμό. Επίσης, μέσα από τη λύση αυτή η επιχείρηση συνδέεται απευθείας με το myDATA, την τράπεζα και τον λογιστή.

Οπως υπογράμμισαν εκπρόσωποι των δύο πλευρών, η στρατηγική συνεργασία του ομίλου Softone και της Skroutz εναρμονίζεται πλήρως με τη γενικότερη φιλοσοφία των δύο οργανισμών αναφορικά με την αξιοποίηση της καινοτομίας, αντανακλώντας παράλληλα την κοινή δέσμευσή τους για τη συστηματική εισαγωγή ψηφιακών λύσεων που αναβαθμίζουν έμπρακτα την καθημερινή λειτουργία των ελληνικών επιχειρήσεων. Ο όμιλος Softone αποτελεί τον μεγαλύτερο όμιλο εταιρειών λογισμικού για επιχειρήσεις στην Ελλάδα, περιλαμβάνει έξι κορυφαία σήματα (Softone, Unisoft, Prosvasis, Regate, IMPACT και cosmoONE) με περισσότερους από 450 εργαζομένους και ένα διευρυμένο δίκτυο 600 και πλέον συνεργατών, εξυπηρετώντας μια συνεχώς αυξανόμενη βάση 75.000 και πλέον πελατών σε τέσσερις χώρες (Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία).

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT