Συνεργασία της Klarna με τη Viva Wallet στην ευρωπαϊκή αγορά

Συνεργασία της Klarna με τη Viva Wallet στην ευρωπαϊκή αγορά

Τις δυνάμεις της με την Klarna ενώνει σε ευρωπαϊκό επίπεδο η Viva Wallet εντάσσοντας τo εναλλακτικό μοντέλο πληρωμών σε δόσεις, στις –άνω των 30– μεθόδους πληρωμών που είναι ενσωματωμένες στις καινοτομικές online και instore πλατφόρμες της Viva Wallet.

1' 51" χρόνος ανάγνωσης

Τις δυνάμεις της με την Klarna ενώνει σε ευρωπαϊκό επίπεδο η Viva Wallet εντάσσοντας τo εναλλακτικό μοντέλο πληρωμών σε δόσεις, στις –άνω των 30– μεθόδους πληρωμών που είναι ενσωματωμένες στις καινοτομικές online και instore πλατφόρμες της Viva Wallet. Μέσω της συγκεκριμένης σύμπραξης, οι έμποροι που συνεργάζονται με τη Viva Wallet ανταποκρίνονται στην ανάγκη της νέας γενιάς καταναλωτών για ευέλικτες, εναλλακτικές λύσεις πληρωμών, που συμβάλλουν στον έλεγχο των οικονομικών τους.

Οπως ανακοίνωσε η Viva Wallet, ανάλογα με τις διαθέσιμες υπηρεσίες της Klarna σε κάθε ευρωπαϊκή αγορά, θα ενεργοποιηθούν οι επιλογές Pay in 3, Pay in 30 days, Pay now, αλλά και η δυνατότητα χρηματοδότησης αγορών σε διάστημα 3-36 μηνών. Ειδικότερα στην Ελλάδα η συνεργασία ξεκινάει δίνοντας έμφαση στην υπηρεσία Pay in 3 της Klarna, δηλαδή στην πληρωμή σε 3 δόσεις. Οι εγχώριες επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου που συνεργάζονται με τη Viva Wallet μπορούν να ενσωματώσουν σχεδόν αυτόματα την επιλογή «Buy Now, Pay Later» της Klarna, αξιοποιώντας τις δυνατότητες του payment gateway Viva Wallet Smart Checkout.

Στην Ελλάδα δίνεται έμφαση στην υπηρεσία «Pay in 3» της Klarna, δηλαδή στην πληρωμή σε 3 δόσεις.

Ολες οι μέθοδοι συναλλαγών που προσφέρει η Viva Wallet –από τα διεθνή και τοπικά σχήματα πληρωμών έως το δημοφιλές μοντέλο αγορών με δόσεις– αποσκοπούν στην ενίσχυση της επιχειρηματικής δραστηριότητας και τη διευκόλυνση του καταναλωτή, σημειώνει σε ανακοίνωσή της. Με αφορμή τη συνεργασία, ο Αλέξανδρος Παππάς, e-commerce director της Viva Wallet, τονίζει ότι «στη Viva Wallet μοιραζόμαστε την ίδια αποστολή με την Klarna. Στόχος μας είναι μια απλοποιημένη διαδικασία πληρωμών, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας του καταναλωτή, που αναζητεί έξυπνες λύσεις πληρωμών, ενώ καθιστούμε τη διαδικασία integration εξαιρετικά εύκολη και προσιτή για τους εμπόρους που επιθυμούν να αξιοποιήσουν αυτή την παγκόσμια τάση στις πληρωμές».

H Viva Wallet είναι ευρωπαϊκή neobank με παρουσία σε 24 χώρες, που προσφέρει πρωτοποριακές end-to-end λύσεις πληρωμών και ενσωματωμένες τραπεζικές υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στα τοπικά δεδομένα και τις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Το Tap-on-Phone Viva Wallet POS app, που μετατρέπει τις συσκευές Android σε τερματικά και το Smart Checkout payment gateway συγκαταλέγονται στις πρόσφατες καινοτομίες του πρώτου ελληνικού «μονόκερου». Υποστηρικτής της βιώσιμης cashless οικονομίας, η Viva Wallet αξιοποιεί τις δυνατότητες των καινοτομικών inhouse τεχνολογιών της για την ανάπτυξη λύσεων πληρωμών σε 17 γλώσσες και 10 νομίσματα, υποστηρίζοντας άνω των 30 τρόπων πληρωμής.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT