Ασφαλιστικό αποταμιευτικό πρόγραμμα εγγυημένου τεχνικού επιτοκίου
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ασφαλιστικό-αποταμιευτικό-πρόγραμμα-562144084

Ασφαλιστικό αποταμιευτικό πρόγραμμα εγγυημένου τεχνικού επιτοκίου

Το νέο ασφαλιστικό αποταμιευτικό πρόγραμμα εγγυημένου τεχνικού επιτοκίου της Eurolife FFH βοηθά τους κατόχους του να φροντίσουν για ένα σίγουρο αύριο, από σήμερα.

Ένα νέο αποταμιευτικό πρόγραμμα ασφάλισης που εξασφαλίζει ένα εγγυημένο κεφάλαιο στη λήξη του συμβολαίου μετά από εφάπαξ καταβολή προσφέρει η Eurolife FFH. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ανθρώπους που επιθυμούν να δημιουργήσουν ένα σίγουρο κεφάλαιο για το μέλλον, με εγγυημένη απόδοση στην επένδυσή τους.

Ασφαλιστικό αποταμιευτικό πρόγραμμα εγγυημένου τεχνικού επιτοκίου-1

Το νέο ασφαλιστικό αποταμιευτικό πρόγραμμα προσφέρει εγγυημένο κεφάλαιο στη λήξη του συμβολαίου. Το τεχνικό εγγυημένο επιτόκιο που χρησιμοποιείται είναι 2.0% για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου. Στο πρόγραμμα έχουν τη δυνατότητα να ασφαλιστούν υποψήφιοι μέχρι την ηλικία των 70 ετών. Η διάρκεια ασφάλισης είναι 10 έτη, η ελάχιστη εφάπαξ καταβολή ανά συμβόλαιο είναι €5.000, ενώ η μέγιστη ανά συμβόλαιο μπορεί να ανέλθει στα €100.000.

Επιπροσθέτως, το πρόγραμμα προβλέπει  εγγυημένες αξίες εξαγοράς σε κάθε χρονική στιγμή ενώ μετά τη συμπλήρωση ενός έτους ασφάλισης κάθε ασφαλισμένος αποκτά δικαίωμα ολικής εξαγοράς. Παράλληλα, παρέχεται προστασία ασφαλίστρων, καθώς σε περίπτωση απώλειας ζωής του ασφαλισμένου πριν τη λήξη του προγράμματος, οι δικαιούχοι που έχουν οριστεί λαμβάνουν το 110% των καθαρών ασφαλίστρων.

Ασφαλιστικό αποταμιευτικό πρόγραμμα εγγυημένου τεχνικού επιτοκίου-2

Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, οι κάτοχοι μπορούν να ενισχύσουν το κεφάλαιό τους, προκειμένου να διευκολύνουν την επίτευξη μελλοντικών στόχων ή να συμπληρώσουν το εισόδημά τους. Για την Eurolife FFH, αξία έχει να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να καταφέρνουν περισσότερα καθημερινά. Με το νέο ασφαλιστικό αποταμιευτικό πρόγραμμα εγγυημένου τεχνικού επιτοκίου, η Eurolife FFH βρίσκεται στο πλευρό τους, τηρώντας τη δέσμευσή της να επενδύει στην ανάπτυξη προϊόντων που διευκολύνουν την καθημερινότητα και το μέλλον τους.

Το πρόγραμμα είναι ήδη διαθέσιμο στα δίκτυα πωλήσεων της Eurolife FFH για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT