«Δέσμευση Ποιότητας» της ΕΛΙΝΟΙΛ: Συνώνυμο της Προστασίας του Καταναλωτή
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
δέσμευση-ποιότητας-της-ελινοιλ-συν-562160578

«Δέσμευση Ποιότητας» της ΕΛΙΝΟΙΛ: Συνώνυμο της Προστασίας του Καταναλωτή

Με τις περισσότερες μορφές ενέργειας να βρίσκονται πλέον στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς κρίσης, οι καταναλωτές έχουν γίνει πιο διστακτικοί και προσεκτικοί από ποτέ όσον αφορά τις εταιρίες που επιλέγουν να εμπιστευτούν. Διότι μαζί με τις τιμές, την ανιούσα έχουν πάρει ξανά και τα φαινόμενα παραβατικότητας που πλήττουν όχι μονάχα την τσέπη και τα οχήματα των καταναλωτών αλλά και την αξιοπιστία των εταιριών. Όλο και περισσότερο παρατηρούμε περιπτώσεις που οι καταναλωτές ισχυρίζονται ότι η ποσότητα καυσίμων στο ρεζερβουάρ του οχήματός τους ή στον καυστήρα τους διαφέρει από αυτή που αγόρασαν ή ότι ήταν αμφιβόλου ποιότητας και προκάλεσαν σοβαρές βλάβες στο μηχανολογικό τους εξοπλισμό.

Προκειμένου να προστατεύσει τους καταναλωτές από τέτοια φαινόμενα, η ΕΛΙΝΟΙΛ ακολουθεί εδώ και χρόνια μία διαδρομή ευθύνης, αδιαπραγμάτευτη σε ζητήματα ποιότητας, εφαρμόζοντας αυστηρές προδιαγραφές κι ελέγχους σε όλη την εφοδιαστική της αλυσίδα. Με όπλο της το καινοτόμο πρόγραμμα τριπλού ελέγχου των καυσίμων και λιπαντικών, «Δέσμευση Ποιότητας», η ΕΛΙΝΟΙΛ φροντίζει πάντα να εφοδιάζει τους καταναλωτές με καύσιμα υψηλής ποιότητας.

Η «Δέσμευση Ποιότητας» της ΕΛΙΝΟΙΛ πιστοποιεί ότι τα καύσιμα παραδίδονται από τα ελεγχόμενα βυτιοφόρα του στόλου της στο ακέραιο και στην κορυφαία ποιότητα που χαρακτηρίζει την εταιρία. Τα βυτιοφόρα περιλαμβάνουν σύστημα GPS και μετρητές στάθμης, καθιστώντας έτσι δυνατή την καθημερινή παρακολούθηση της πορείας τους και τον έλεγχο των ποσοτήτων που παραδίδουν. Σημαντικό είναι επίσης ότι η εταιρία διενεργεί με μυστικά, δικά της οχήματα, ελέγχους για πειραγμένες αντλίες και ελλειμματικές παραδόσεις στα πρατήρια του δικτύου της.

«Δέσμευση Ποιότητας» της ΕΛΙΝΟΙΛ: Συνώνυμο της Προστασίας του Καταναλωτή-1

Αξίζει να αναφερθεί πως κάθε στάδιο της «Δέσμευσης Ποιότητας» πιστοποιεί και ο ανεξάρτητος φορέας πιστοποίησης Bureau Veritas, ο οποίος διαθέτει  το μεγαλύτερο και πλέον αξιόπιστο εργαστήριο ανάλυσης πετρελαιοειδών στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο. Ο φορέας αυτός διενεργεί αυτοβούλως δειγματοληπτικούς ελέγχους και αναλύσεις στα προϊόντα της ΕΛΙΝΟΙΛ, οι οποίοι σε ετήσια βάση υπερβαίνουν τους 1.000. Οι έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλα τα στάδια της εφοδιαστικής αλυσίδας: από την παραλαβή στις εγκαταστάσεις της εταιρίας, την αποθήκευση και διακίνηση μέχρι την παράδοση στον τελικό καταναλωτή.

Επειδή η διασφάλιση της προστασίας και της άριστης εξυπηρέτησης του καταναλωτή είναι απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΛΙΝΟΙΛ, η εταιρία έχει επιστρατεύσει έναν ακόμα ανεξάρτητο φορέα που εγγυάται την ποιότητα των προϊόντων της. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο ελεγκτικό οργανισμό του κόσμου, την επίσης ανεξάρτητη LLOYD’S REGISTER, η οποία διασφαλίζει ότι, τόσο οι έλεγχοι της ίδιας της ΕΛΙΝΟΙΛ, όσο και της Bureau Veritas διενεργούνται με τρόπο που εξασφαλίζει τη σωστή ποιότητα και ποσότητα καυσίμων. Έτσι ο έλεγχος του φορέα περιλαμβάνει γραπτές διαδικασίες για κάθε στάδιο της εφοδιαστικής αλυσίδας, εσωτερικές και εξωτερικές επιθεωρήσεις και εξαμηνιαίες αναθεωρήσεις της στρατηγικής Διασφάλισης Ποιότητας.

Με τη «Δέσμευση Ποιότητας», η ΕΛΙΝΟΙΛ είναι η μόνη ελληνική εταιρία καυσίμων που εδώ και χρόνια εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο σύνολο διαδικασιών διασφάλισης ποιότητας τριών επιπέδων. Έτσι, είναι σε θέση να εγγυηθεί σε όλους την υψηλή ποιότητα των καυσίμων σε όλα τα σημεία παράδοσης. Μπορεί επομένως ο καταναλωτής, επιλέγοντας την ΕΛΙΝΟΙΛ, να είναι βέβαιος πως όχι μία, αλλά τρεις εταιρίες, φροντίζουν για την προστασία του!

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT