Η αξία της προστασίας σε μια μικρομεσαία επιχείρηση 
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
η-αξία-της-προστασίας-σε-μια-μικρομεσα-562164817

Η αξία της προστασίας σε μια μικρομεσαία επιχείρηση 

Κάθε μικρομεσαία επιχείρηση σήμερα καλείται να βρει τρόπους να επιβιώσει και να αναπτυχθεί σε ένα περιβάλλον που χαρακτηρίζεται πια από πολλούς αστάθμητους παράγοντες. Αυτό που μάθαμε τα τελευταία δύο χρόνια είναι ότι η «αβεβαιότητα» είναι για το επιχειρείν η νέα κανονικότητα. Τα κοινωνικοοικονομικά δεδομένα που ισχύουν σήμερα για χιλιάδες επιχειρήσεις μπορεί αύριο να είναι διαφορετικά. Πώς μπορεί λοιπόν ο κάθε επιχειρηματίας να εξασφαλίσει τη συνέχεια της επιχείρησής του ακόμα και μετά από ένα απρόοπτο γεγονός που μπορεί να οδηγήσει από την προσωρινή παύση της λειτουργίας του μέχρι και την απώλεια μεγάλου μέρους εσόδων και κερδών του; Πώς μπορεί να είναι σίγουρος ότι θα έχει τη δυνατότητα μετά από μία φωτιά ή ένα σεισμό να αποκαταστήσει άμεσα τις ζημιές και να θέσει σε λειτουργία και πάλι την επιχείρησή του; Στην πράξη έχει αποδειχθεί ότι μόνο μέσα από ένα εξειδικευμένο ασφαλιστικό πρόγραμμα που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης, μπορεί να ανακάμψει, χωρίς να χρειάζεται να αποκαταστήσει τις ζημιές με δικά της κεφάλαια. Αυτός είναι ο ρόλος της ιδιωτικής ασφάλισης και της Eurolife FFH που σχεδιάζει ασφαλιστικές λύσεις tailor made για τις επιχειρήσεις. Λύσεις που βασίζονται σε μελέτες ανάλυσης αναγκών και προσμετρούν όλους τους αναγκαίους παράγοντες κινδύνου σε κάθε επιχείρηση. Πρόκειται για προγράμματα που καλύπτουν τις ανάγκες των επιχειρήσεων σε 3 επίπεδα α) ασφάλιση μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, β) ασφάλιση της αστικής ευθύνης καθώς και γ) ομαδική ασφάλιση υγείας και σύνταξης των εργαζομένων.

Η αξία της προστασίας σε μια μικρομεσαία επιχείρηση -1

Ασφάλιση μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων

Στη λογική αυτή έχει δομηθεί το πρόγραμμα My Business First ένα ευέλικτο πρόγραμμα ασφάλισης που αποτελείται από ένα βασικό πακέτο 14 καλύψεων, όπως πυρκαγιά, κεραυνός, έκρηξη, έξοδα φύλαξης, απώλεια ενοικίων, έξοδα αποκομιδής συντριμμάτων, ζημιές από κλοπή κ.ά., ενώ διαθέτει και έξι πακέτα προαιρετικών καλύψεων που έρχονται να συμπληρώσουν την ασφάλεια της εκάστοτε επιχείρησης. Οι κάτοχοι έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ένα ή περισσότερα προαιρετικά πακέτα, εφόσον το επιθυμούν, αυξάνοντας την προστασία της επιχείρησής τους.

Η αξία της προστασίας σε μια μικρομεσαία επιχείρηση -2

Αστική Ευθύνη

Επειδή στην επαγγελματική σχέση με τρίτους μπορεί να συμβούν είτε από τους ίδιους τους επαγγελματίες είτε από υπαλλήλους τους λάθη ή αστοχίες ή παραλείψεις που να οδηγήσουν σε βλάβη ή ζημία τρίτους η Eurolife FFH παρέχει τη δυνατότητα στον ασφαλισμένο να ενσωματώσει στο συμβόλαιο του καλύψεις για αστική ευθύνη. Με αυτό τον τρόπο, προσφέρει ασφαλιστική κάλυψη σε μεγάλο εύρος επιχειρήσεων, όπως εμπορικά καταστήματα, γραφεία-ιατρεία, γυμναστήρια-σχολές χορού-εκπαιδευτήρια, καφέ-εστιατόρια-ζαχαροπλαστεία. Τα προγράμματα αστικής ευθύνης της Eurolife FFH δίνουν ευελιξία επιλογών και διευρυμένα όρια κάλυψης, εξασφαλίζοντας ολοκληρωμένη προστασία στους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων. Καλύπτεται επίσης και η «γενική και εργοδοτική αστική ευθύνη» και η «αστική ευθύνη μισθωτή από πυρκαγιά ή έκρηξη».

Η αξία της προστασίας σε μια μικρομεσαία επιχείρηση -3

Ομαδικό πρόγραμμα σύνταξης και υγείας

Οι εργαζόμενοι κάθε επιχείρησης αποτελούν την κινητήριο δύναμή της. Κάθε επιχείρηση μπορεί να δημιουργήσει ένα πιο ασφαλές περιβάλλον για τους εργαζόμενούς της με καλύψεις υγείας, σύνταξης και ατυχημάτων με εύκολες και γρήγορες διαδικασίες αποζημίωσης, σε κόστος που προσαρμόζεται στον οικονομικό τους σχεδιασμό. Τα ομαδικά προγράμματα ασφάλισης της Eurolife FFH στοχεύουν στο να μειώσουν την ανασφάλεια στα πεδία της σύνταξης και της υγείας. Για αυτό παρέχουν σημαντικές υπηρεσίες στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια υγεία καλύπτοντας από εξετάσεις και επισκέψεις σε γιατρούς μέχρι νοσηλείες. Επίσης στη λήξη τους ή με την αποχώρηση του εργαζομένου από τη δουλειά παρέχουν ένα πρόσθετο κεφάλαιο που θα τον βοηθήσει να συμπληρώσει τις παροχές της κοινωνικής ασφάλισης και να διατηρήσει το βιοτικό του επίπεδο.  

Για τη Eurolife FFH, αξία έχει να βρίσκεται δίπλα στις επιχειρήσεις και να υποστηρίζει τους ιδιοκτήτες τους, ώστε να μπορούν να φροντίζουν για το μέλλον της επιχείρησής τους όπως το έχουν ονειρευτεί. Με τις προτάσεις της για την ασφάλιση των επιχειρήσεων, τηρεί τη δέσμευσή της να επενδύει σε λύσεις και προϊόντα που ανταποκρίνονται με συνέπεια στις ανάγκες τους και τους ενθαρρύνει να καταφέρνουν περισσότερα καθημερινά.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT