Eurobank: Έως το Πάσχα σε ισχύ το πρόγραμμα «€πιστροφή»

Eurobank: Έως το Πάσχα σε ισχύ το πρόγραμμα «€πιστροφή»

H διάρκεια της παροχής για τους κατόχους καρτών της τράπεζας επεκτείνεται στους οκτώ μήνες

1' 34" χρόνος ανάγνωσης

Παρατείνεται έως και τις εορτές του Πάσχα το πρόγραμμα «€πιστροφή» στα σούπερ μάρκετ που εφαρμόζει η Eurobank, μέσω του οποίου οι κάτοχοι καρτών Eurobank αποκτούν άμεσο όφελος στους λογαριασμούς των αγορών τους. Οπως ανακοίνωσε η τράπεζα, αντιλαμβανόμενη την ανάγκη στήριξης των ελληνικών νοικοκυριών και ενίσχυσης της αγοραστικής τους δύναμης στη δύσκολη συγκυρία που διαμορφώνει ο παρατεταμένος, υψηλός πληθωρισμός, ενεργοποίησε ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2022 και μέχρι τις 12 Μαρτίου του 2023 την παροχή «Διπλάσια ευρώ €πιστροφή Super Markets», καλύπτοντας την περίοδο των εορτών. Σύμφωνα με στοιχεία από την κίνηση συναλλαγών, ήδη πάνω από 100.000 κάτοχοι πιστωτικών καρτών έχουν κάνει χρήση του προγράμματος της τράπεζας.

Η Eurobank ανακοίνωσε ότι «επεκτείνει τη διάρκεια της παροχής σε 8 μήνες συνολικά και καλύπτει χρονικά όχι μόνο την τρέχουσα, αλλά και την επόμενη εορταστική περίοδο των πασχαλινών αγορών, συμβάλλοντας έμπρακτα στη θωράκιση της κατανάλωσης στο πιο ανελαστικό της σημείο, δηλαδή στις αγορές σε σούπερ μάρκετ που αφορούν, πρωτίστως, βασικά είδη πρώτης ανάγκης. Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα «€πιστροφή» επιβραβεύει τον κάτοχο κάρτας Eurobank, επιστρέφοντας ευρώ «€πιστροφή», με άμεσο όφελος στην πληρωμή του λογαριασμού των αγορών του.

Ετσι, σύμφωνα με την ανακοίνωση της τράπεζας, το πρόγραμμα επεκτείνεται μέχρι το τέλος Απριλίου 2023 για αγορές που πραγματοποιούν οι πελάτες της Eurobank μέσω πιστωτικών καρτών στο δίκτυο των 68 σούπερ μάρκετ που συνεργάζονται με το πρόγραμμα επιβράβευσης «€πιστροφή» σε όλη την Ελλάδα. Ειδικότερα, οι κάτοχοι των πιστωτικών καρτών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, για κάθε αγορά που πραγματοποιούν με τις εν λόγω κάρτες μέχρι την 30ή Απριλίου 2023 στο δίκτυο των συνεργαζόμενων με το πρόγραμμα επιβράβευσης «€πιστροφή σούπερ μάρκετ», θα επιβραβεύονται με διπλάσια ευρώ «€πιστροφή» (υπολογιζόμενα βάσει του ποσοστού επί τοις εκατό (%) με το οποίο κάθε ένα από τα συνεργαζόμενα σούπερ μάρκετ συμμετέχει στο πρόγραμμα «€πιστροφή»). Η προσφορά ισχύει για αγορές σε 68 σούπερ μάρκετ, συνεργαζόμενα με το πρόγραμμα, με περισσότερα από 1.600 σημεία πώλησης σε 54 νομούς σε όλη την Ελλάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT