Η επιτυχημένη πορεία της The Greek Villas και η εξαγορά της από τη Le Collectionist
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
η-επιτυχημένη-πορεία-της-the-greek-villas-και-η-εξαγ-562203529

Η επιτυχημένη πορεία της The Greek Villas και η εξαγορά της από τη Le Collectionist

Η The Greek Villas, η κορυφαία εταιρεία διαχείρισης πολυτελών βιλών στην Ελλάδα, έχει υπάρξει πρωτοπόρος στον χώρο της διαχείρισης και ενοικίασης πολυτελών βιλών στην Ελλάδα, ακολουθώντας μία σταθερά ανοδική πορεία από τη στιγμή της δημιουργίας της πριν από δώδεκα χρόνια. Η εταιρεία είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 2010 από τον Βασίλη και την Ανεζίνα Πανδή, δύο αδέρφια με μεγάλη εμπειρία στον χώρο του πολυτελούς τουρισμού και των προσωποποιημένων υπηρεσιών σε ταξιδιώτες από όλον τον κόσμο.

Το πρώτο γραφείο της εταιρείας στεγάστηκε στο κέντρο της Αθήνας και η εκκίνησή της έγινε με έναν μικρό αριθμό πολυτελών βιλών κυρίως στην Κέρκυρα και τις Κυκλάδες. Ξεκινώντας από περίπου 45 βίλες η εταιρεία έγινε άμεσα ευρέως γνωστή στον κλάδο της ενοικίασης πολυτελών κατοικιών για διακοπές, ουσιαστικά δημιουργώντας το τμήμα της τουριστικής αγοράς για ενοικίαση βιλών στην Ελλάδα.

Η επιτυχημένη πορεία της The Greek Villas και η εξαγορά της από τη Le Collectionist-1

Η ίδρυση της εταιρείας συνέπεσε με την μεγάλη οικονομική κρίση της προηγούμενης δεκαετίας, αλλά η πορεία της ξεπέρασε κάθε προσδοκία παρόλες τις δυσμενείς εγχώριες και διεθνείς συνθήκες. Η εκκίνηση στις αγορές του εξωτερικού πραγματοποιήθηκε στην Αγγλία και τη Γαλλία, σε επίπεδο B2C ενώ, ταυτόχρονα, οι δύο επιχειρηματίες εστίασαν και στον B2B κλάδο προσβλέποντας σε επιπλέον κανάλια ανάπτυξης, ιδιαίτερα λόγω της οικονομικής συγκυρίας. Η έναρξη στον B2B κλάδο έγινε με την Αμερική και η ανάπτυξη του υπήρξε ραγδαία. Στοχεύοντας σε ένα μεγάλο μερίδιο της τουριστικής αγοράς το οποίο ήταν έως τότε ανεκμετάλλευτο στην Ελλάδα, η εταιρεία γνώρισε γρήγορη αλλά ποιοτική ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα: προορισμοί, αγορές και μοναδικές συνέργειες με επιχειρήσεις του premium τουριστικού κλάδου.

Συνεχίζοντας την εξάπλωσή της, η The Greek Villas εμπλούτιζε συνεχώς την ομάδα της αλλά και το Portfolio της με μοναδικές, υπερπολυτελείς βίλες σε δεκάδες προορισμούς σε όλη τη χώρα, νησιωτικούς και ηπειρωτικούς.

Η επιτυχημένη πορεία της The Greek Villas και η εξαγορά της από τη Le Collectionist-2

Ακόμα και κατά την περίοδο του COVID, όταν όχι μόνο ο εγχώριος τουριστικός κλάδος αλλά και μεγάλοι πρωταγωνιστές στον διεθνή χώρο βίωσαν την ανασφάλεια, με πολλές επιχειρήσεις να μην μπορούν να ξεπεράσουν τη ζημιά, η The Greek Villas βρήκε την ευκαιρία και μετέτρεψε την απειλή και ανασφάλεια σε ευκαιρία και επιτυχία. Εμπλουτίζοντας τις βίλες της με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγιεινής και ασφάλειας αλλά και μία ευέλικτη και άμεση επικοινωνιακή πολιτική, κατάφερε να προσελκύσει ακόμα μεγαλύτερο μέρος του κοινού και, εν τέλει, να αποτελέσει ένα μοναδικό Case study επιτυχίας μέσα σε αυτήν την ιδιαίτερα αβέβαιη και ανήσυχη περίοδο.

Η γκάμα των εξατομικευμένων, concierge υπηρεσιών προς τους πελάτες της διευρύνεται με μοναδικό σκοπό να προσφέρει άνετες, προσωποποιημένες διακοπές σε κάθε επισκέπτη από οποιαδήποτε χώρα και με οποιαδήποτε ανάγκη.

Η εν λόγω εξέλιξη μεταμορφώθηκε με τον χρόνο σε ένα μοναδικό offering, το Private Hotel Experience. Το concept αυτής της ιδιαίτερης υπηρεσίας αφορά στην παροχή της πλήρους γκάμας ξενοδοχειακών υπηρεσιών 5 αστέρων, ώστε ο πελάτης να απολαμβάνει τα πλεονεκτήματα μιας ιδιωτικής, πολυτελούς κατοικίας αλλά και την άνεση των εξατομικευμένων υπηρεσιών ενός high-end ξενοδοχείου. Από τις 500 πλέον βίλες στο Portfolio της The Greek Villas, οι 55 εντάσσονται στο μοναδικό αυτό concept με τεράστια ζήτηση και αποδοχή από πληθώρα επισκεπτών.

Η επιτυχημένη πορεία της The Greek Villas και η εξαγορά της από τη Le Collectionist-3

Στα μέσα του 2022, μία χρονιά που αποδείχθηκε εξαιρετικά επιτυχημένη για την εταιρεία, και μετρώντας πλέον περισσότερες από 500 βίλες, ενδελεχώς επιλεγμένες, σε 34 νησιωτικούς και ηπειρωτικούς προορισμούς, η The Greek Villas προσέλκυσε το ενδιαφέρον της Le Collectionist, της κορυφαίας εταιρείας διαχείρισης πολυτελών κατοικιών με ακίνητα σε όλον τον κόσμο.

Η Le Collectionist επιδιώκει την ανάπτυξή της με εξαγορές σε νέες αγορές και ενίσχυση της προσφοράς της, προσφέροντας τα πιο όμορφα ενοικιαζόμενα σπίτια σε μοναδικούς προορισμούς ανά την υφήλιο και μία εξαιρετική ποικιλία εμπειριών στους πελάτες της από τις κατά τόπους ομάδες της.

Οι δύο εταιρείες μοιράζονται κοινές αξίες και όραμα, κάτι που καθιστά ιδιαίτερα υποσχόμενη τη συνένωση των δυνάμεών τους και τις τοποθετεί στην κορυφή του κλάδου των ενοικιαζόμενων πολυτελών κατοικιών στην Ελλάδα και όχι μόνο. Απώτερος στόχος είναι τα πολύ υψηλά ποιοτικά standards και η διεύρυνση των υπηρεσιών και της προσφοράς τους προς τους επισκέπτες.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT