Σημαντικές αποδόσεις το 2022 στα επενδυτικά προγράμματα της Eurolife

Σημαντικές αποδόσεις το 2022 στα επενδυτικά προγράμματα της Eurolife

Απόδοση που άγγιξε το 1,60% για το χαρτοφυλάκιο επενδύσεων των ομαδικών προγραμμάτων διαχείρισης κεφαλαίου

1' 26" χρόνος ανάγνωσης

Υψηλή απόδοση 3,02% κατέγραψε για το 2022 το χαρτοφυλάκιο επενδύσεων των ατομικών προγραμμάτων διαχείρισης κεφαλαίου της Eurolife FFH, ενώ με απόδοση που άγγιξε το 1,60% έκλεισε το χαρτοφυλάκιο επενδύσεων των ομαδικών προγραμμάτων διαχείρισης κεφαλαίου της Eurolife FFH. Οι σημαντικές αυτές επιδόσεις αποδεικνύουν την ικανότητα της εταιρείας να σχεδιάζει και να διαχειρίζεται επενδυτικές λύσεις που δημιουργούν όφελος στους ασφαλισμένους και να προσφέρει σημαντικές αποδόσεις στα ομαδικά προγράμματα διαχείρισης κεφαλαίου.

Οπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της, «σε μια χρονιά που χαρακτηρίστηκε από τη συνεχώς κλιμακούμενη ενεργειακή κρίση, τα σχεδόν μηδενικά επιτόκια καταθέσεων, την αυξημένη μεταβλητότητα στις αποδόσεις ομολόγων και μετοχών και την αύξηση του πληθωρισμού, η Eurolife FFH πέτυχε αποτελέσματα που επιστρέφουν αξία στους ανθρώπους που την εμπιστεύονται».

Με τα σύγχρονα ατομικά προγράμματα δημιουργίας κεφαλαίων που διαθέτει σήμερα, οι ασφαλισμένοι έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την επενδυτική στρατηγική που ταιριάζει καλύτερα στο δικό τους προφίλ ρίσκου. Επιπλέον, μπορούν να προσαρμόζουν το καταβαλλόμενο ποσό σε περίπτωση που τα οικονομικά τους δεδομένα αλλάξουν και εάν το επιθυμούν να ενισχύσουν το επενδυόμενο κεφάλαιό τους μέσω έκτακτων καταβολών. Τέλος, τα ατομικά προγράμματα μπορούν να συνδυάσουν τη δημιουργία κεφαλαίου με την ασφάλεια ζωής, αλλά και άλλες συμπληρωματικές καλύψεις, προκειμένου οι κάτοχοί τους να προστατέψουν τους αγαπημένους τους ανθρώπους σε περίπτωση απροόπτου.

Παράλληλα η εταιρεία αναγνωρίζει ότι το πιο σημαντικό κεφάλαιο μιας επιχείρησης είναι οι άνθρωποί της και γι’ αυτό σχεδιάζει σύγχρονα προγράμματα ομαδικής ασφάλισης. Τα ομαδικά προγράμματα διαχείρισης κεφαλαίων (συνταξιοδοτικά προγράμματα) είναι μια σημαντική παροχή για τους εργαζομένους μιας επιχείρησης, ιδιαίτερα στις ημέρες μας, που οι προκλήσεις του κοινωνικοοικονομικού περιβάλλοντος δημιουργούν αβεβαιότητα για το αύριο. Οι εργαζόμενοι που απολαμβάνουν τα οφέλη και τις παροχές ενός ομαδικού προγράμματος αναγνωρίζουν ότι η επιχείρηση στην οποία απασχολούνται φροντίζει τόσο για τους ίδιους όσο και για τις οικογένειές τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT