Εμβληματικές ετικέτες από τον ελληνικό και ξένο αμπελώνα
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
εμβληματικές-ετικέτες-από-τον-ελληνι-562399957

Εμβληματικές ετικέτες από τον ελληνικό και ξένο αμπελώνα

Η κορυφαία εταιρεία διανομής αλκοολούχων ποτών, οίνου και μπίρας στην Ελλάδα εμπλουτίζει το Oenothèque portfolio της, που αναλαμβάνει ο κ. Στάθης Σάλτας.

Στα ποιοτικότερα ελληνικά κρασιά από κτήματα που φιλοξενούνται σε σπουδαίες οινικές ζώνες και σε εξειδικευμένους συνεργάτες με γνώσεις και εμπειρία στον ελληνικό και ξένο αμπελώνα επενδύει η ΑΜΒΥΞ. Η μεγαλύτερη και παλαιότερη εταιρεία διανομής αλκοολούχων ποτών, οίνων και μπίρας στην Ελλάδα ενισχύει το τμήμα Oenothèque της, τη διεύθυνση του οποίου αναλαμβάνει ο DipWSET Στάθης Σάλτας, καταξιωμένο στέλεχος με πολυετή εμπειρία στον χώρο του κρασιού και βαθιά γνώση του ελληνικού και ξένου αμπελώνα. Παράλληλα εμπλουτίζει το wine portfolio της με εμβληματικές ετικέτες, μέσα από μια σειρά νέες συνεργασίες με τα ποιοτικότερα κτήματα της Ελλάδας αλλά και του κόσμου. «Κάθε χρονιά που περνάει μας δίνεται η ευκαιρία να καλωσορίσουμε στο χαρτοφυλάκιο της ΑΜΒΥΞ και μια νέα, σημαντική προσθήκη κτημάτων, που ενδυναμώνουν την παρουσία της στην αγορά οίνου και επιβεβαιώνουν την προσπάθεια για περαιτέρω γεωγραφική διάχυση» σημείωσε ο κ. Γιάννης Αρτινός, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας με αφορμή την ανάπτυξη του τμήματος Oenothèque.

«Αισθανόμαστε πολύ υπερήφανοι που το τμήμα της Oenothèque μεγαλώνει και εξελίσσεται, ανοίγοντας τον δρόμο για τη γνωριμία του ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα, με όλο και περισσότερους ανθρώπους, οι οποίοι επιλέγουν το κρασί αναζητώντας μια νέα εμπειρία. Έχοντας ως γνώμονα τις ανάγκες της αγοράς που εξελίσσεται διαρκώς, η ΑΜΒΥΞ συστήνει στον κόσμο ετικέτες που αντιπροσωπεύουν τη σύγχρονη εικόνα του ελληνικού και διεθνούς οίνου» τόνισε ο νέος Oenothèque manager κ. Στάθης Σάλτας.

Η AΜΒΥΞ, από το 1917 και για περισσότερα από 100 χρόνια, διανέμει στην Ελλάδα διάσημες και υψηλού κύρους μάρκες ποτών, οίνων, μπύρας, και άλλων αλκοολούχων -αλλά και μη- προϊόντων. Ξεχωριστή θέση στο χαρτοφυλάκιό της κατέχει ο διεθνούς κύρους Οίκος Οίνου & Οινοπνευματωδών ποτών της Moët Hennessy και το Κτήμα Άλφα, δύο διαχρονικές συνεργασίες, οι οποίες έχουν προσφέρει γνώσεις στη διαχείριση και στις προκλήσεις του κλάδου. Εντός των συνόρων, τα στελέχη της εταιρείας αξιοποιούν την εμπειρία από αυτές τις στρατηγικές συνεργασίες καλλιεργώντας και εδραιώνοντας συνεργασίες με τα πιο υποσχόμενα ελληνικά κτήματα, όπως τα κτήματα Μωραΐτη, Παλυβού, Κοκοτού κ.ά.

Με αφετηρία τον βασικό στόχο της εταιρείας, που αποτελεί η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προώθησης και διανομής, η ΑΜΒΥΞ προχωρά μεθοδικά στην υλοποίηση ενός πλάνου πενταετίας που θα την καταστήσει την κορυφαία εταιρεία εισαγωγής, προώθησης και εμπορίας κρασιού στην Ελλάδα καθώς και θα ενισχύσει περαιτέρω το Oenotheque portfolio της με τα ποιοτικότερα ελληνικά και ξένα Κτήματα. Άλλωστε, εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα, η εταιρεία με κεντρικούς άξονες της φιλοσοφίας της την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και τον σεβασμό στους προμηθευτές της, τους πελάτες της, αλλά και τον τελικό καταναλωτή, έχει καταφέρει να συναγωνίζεται με επιτυχία τους πολυεθνικούς ανταγωνιστές της, στοχεύοντας πάντα στη συνεχή της ανάπτυξη. «Παραμένουμε απόλυτα προσηλωμένοι στο όραμα μας, η ΑΜΒΥΞ να γίνει η μεγαλύτερη εταιρεία κρασιού στην Ελλάδα, ό,τι πετύχαμε και στον κλάδο των οινοπνευματωδών» επιβεβαίωσε ο κ. Αρτινός, και πρόσθεσε: «Δουλεύουμε μεθοδικά προς αυτόν τον σκοπό, ώστε να ενδυναμώσουμε το χαρτοφυλάκιό μας και να ενισχύσουμε τη σχέση μας με τους πελάτες και το καταναλωτικό κοινό, αναδεικνύοντας ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει ο εγχώριος και διεθνής αμπελώνας».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT