Ενισχύστε την εξωστρέφεια της επιχείρησης σας
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ενισχύστε-την-εξωστρέφεια-της-επιχεί-562412008

Ενισχύστε την εξωστρέφεια της επιχείρησης σας

Η Εθνική Τράπεζα συνεργάζεται με την παγκόσμια ιντερνετική πλατφόρμα για να στηρίξει την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων.

Αν είστε ιδιοκτήτης μικρομεσαίας επιχείρηση, πιθανότατα έχετε ήδη προσαρμόσει την εμπορική σας δραστηριότητα στις απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού, το οποίο εξοικειώθηκε με τις ηλεκτρονικές αγορές στη διάρκεια της πανδημίας και πλέον έχει εντάξει το online shopping στην καθημερινότητα του. Προκειμένου να διευρύνετε ακόμα περισσότερο το πελατολόγιο σας, δεν έχετε παρά να αρχίσετε να αξιοποιείτε τις δυνατότητες που προσφέρουν οι διεθνείς ηλεκτρονικές πλατφόρμες όπως το eBay, ενισχύοντας έτσι την εξωστρέφεια και ανταγωνιστικότητα της επιχείρησης σας. Αρωγός και σε αυτήν την προσπάθεια σας θα είναι η Εθνική Τράπεζα, η οποία ανανεώνει τη στρατηγική συνεργασία της με το eBay εξασφαλίζοντας μία σειρά από μοναδικά προνόμια.

Οι ελληνικές επιχειρήσεις έχουν ήδη κατακτήσει τον κόσμο του eBay, πουλώντας σχεδόν 1 εκατ. προϊόντα μόνο μέσα στο 2022. Η συνεργασία της Εθνικής Τράπεζας με την παγκόσμια ιντερνετική πλατφόρμα των 134 εκατ. αγοραστών έχει ως στόχο να στηρίξει την εξαγωγική δραστηριότητα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, παρέχοντας λύσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών τους από την προβολή και διαφήμιση των προϊόντων τους έως τη διαχείριση των εξόδων μεταφοράς και αποθήκευσης. Το καινοτόμο πακέτο ψηφιακών υπηρεσιών απευθύνεται σε επιχειρήσεις, οι οποίες διαθέτουν πάνω από 100 προϊόντα προς πώληση. Ειδικότερα για τους πελάτες της Εθνικής Τράπεζας, η συνεργασία αυτή εξασφαλίζει μοναδικά προνόμια, που μπορούν να σας βοηθήσουν σημαντικά να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

Ενισχύστε την εξωστρέφεια της επιχείρησης σας-1

Στα προνόμια, συγκαταλέγονται η δωρεάν συνδρομή για τους τρεις πρώτους μήνες, η έκπτωση 80% στα έξοδα προβολής και διαφήμισης της επιχείρησης στην πλατφόρμα του eBay marketplace και η προσωπική εκπαίδευση από τους ειδικούς του eBay σε πέντε μόλις βήματα- από τη δημιουργία λογαριασμού και την ενημέρωσή του με προϊόντα, έως την επικοινωνία με τους πελάτες. Παρέχονται, ακόμα, υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας μέσω προνομιακών πακέτων και τιμολόγησης σύμφωνα με το μέγεθος της επιχείρησής σας, ευνοϊκότεροι όροι και προτάσεις για την  αποστολή των προϊόντων σας σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω ειδικών συνεργασιών με εταιρίες logistics/courier, αυτοματοποιημένες και προσαρμοσμένες λύσεις για να εμπλουτίζετε τον λογαριασμό σας με νέα προϊόντα και να παρακολουθείτε τις παραγγελίες σας, αλλά και εργαλεία μάρκετινγκ για την αποτελεσματικότερη προώθηση των προϊόντων σας.

Εδραιώστε άμεσα την παρουσία σας στο eBay ξεκινώντας με μία επίσκεψη στην ιστοσελίδα της Εθνικής Τράπεζας, όπου θα συμπληρώσετε την ειδική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT