Πόσο σημαντικό είναι το ποιοτικό ίντερνετ στις ζωές μας
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
πόσο-σημαντικό-είναι-το-ποιοτικό-ίντε-562757338

Πόσο σημαντικό είναι το ποιοτικό ίντερνετ στις ζωές μας

Ζούμε σε εποχές που τρέχουν με διαστημικές ταχύτητες –  τόσο στην προσωπική όσο και την επαγγελματική μας ζωή. Το ίντερνετ δεν αποτελεί απλά ένα ακόμη χρήσιμο εργαλείο, αλλά τη βάση πάνω στην οποία στήνεται το σύνολο των ανθρώπινων δραστηριοτήτων. Έτσι, η ταχύτατη και -κυρίως- χωρίς προβλήματα σύνδεση αποτελεί μία βασική προτεραιότητα για την καθημερινότητά μας. Αλήθεια, πώς θα ήταν ξαφνικά μία ζωή χωρίς ποιοτικό ίντερνετ; Τι προβλήματα θα αντιμετωπίζαμε στο σπίτι; Πόσο λιγότερο θα επικοινωνούσαμε με τους δικούς μας ανθρώπους μέσα στη μέρα; Μία καλή σύνδεση δεν αποτελεί απλά προτεραιότητα – είναι, τελικά, η αυτονόητη συνθήκη για το ευ ζην στον 21ο αιώνα.   

Πόσο σημαντικό είναι το ποιοτικό ίντερνετ στις ζωές μας-1

Επί του πρακτέου, η ψυχαγωγία, η επικοινωνία αλλά και η εργασία είναι πλην εξαιρέσεων απόλυτα συνυφασμένες με το ίντερνετ σήμερα. Το χρειαζόμαστε για στείλουμε emails, να ελέγξουμε στοιχεία, να επιβεβαιώσουμε πληροφορίες και να πραγματοποιήσουμε τις απαραίτητες video κλήσεις μέσα στη μέρα. Αντίστοιχα, οι αγαπημένες μας τηλεοπτικές σειρές ζουν και βασιλεύουν στο σύμπαν του streaming,  ενώ ο μαγικός κόσμος του gaming θα ήταν σίγουρα πολύ πιο βαρετός χωρίς το γρήγορο ίντερνετ.

Σε όλες αυτές τις απαραίτητες προϋποθέσεις, η Vodafone έρχεται να δώσει μία συνολική λύση: την αξιοπιστία της υπηρεσίας Vodafone Fiber που προσφέρει την ασύλληπτη ταχύτητα του 1Gbps χωρίς «ναι μεν αλλά». Είναι μία σταθερή και εγγυημένη υπηρεσία η οποία είναι διαθέσιμη πια σε περισσότερους από 3,6 εκ. Ιδιώτες. Ανθρώπους, δηλαδή, που καρπώνονται όλα όσα αναφέρθηκαν πιο πριν: χόμπι, δουλειά και προσωπικές σχέσεις με διαστημικές ταχύτητες. Με άλλα λόγια, η εν λόγω υπηρεσία κάνει πραγματικότητα τις εμπειρίες που οι υπερυψηλές ταχύτητες μας προσφέρουν απλόχερα, φέρνοντάς μας συνεχώς ένα βήμα πιο κοντά σε όλα τα σημαντικά πράγματα της ζωής μας.

Πόσο σημαντικό είναι το ποιοτικό ίντερνετ στις ζωές μας-2

Μέσα από τη Vodafone Fiber παύουν οι περιορισμοί των «χαμηλών» ιντερνετικών ταχυτήτων. Έχουμε, λοιπόν, στη διάθεσή μας όλο το οπτικοακουστικό που επιθυμούμε, το απαιτητικό gaming γίνεται παιχνιδάκι, ενώ σε περίπτωση που κάποιος είναι ιδιοκτήτης επιχείρησης το πρόγραμμα γίνεται ο καλύτερός του σύμμαχος∙ αξιοποίηση προηγμένων τεχνολογικών εργαλείων και άψογη συνεργασία εξ αποστάσεως αποτελούν δύο μόνο από τα πολλά εργαλεία που προσφέρει το Vodafone Fiber στοχεύοντας στη μεγαλύτερη παραγωγικότητα και ισχυρότερη ασφάλεια στον κόσμο των επιχειρήσεων.

Πόσο σημαντικό είναι το ποιοτικό ίντερνετ στις ζωές μας-3

Πώς όμως γίνονται όλα αυτά πραγματικότητα; Με το Vodafone router νέας τεχνολογίας Wi-Fi 6, που προσφέρει σταθερά τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα ίντερνετ σε κάθε χώρο του σπιτιού ή της επιχείρησής, χρησιμοποιώντας την αυτόματη σύνδεση όλων των συσκευών στην καλύτερη δυνατή  συχνότητα Wi-Fi. Μάλιστα πρέπει να σημειώσουμε και την «έξυπνη» λειτουργία intelligent  Wi-Fi. Τι ακριβώς κάνει; Παρέχει την καλύτερη δυνατή απόδοση του Wi-Fi σε κάθε συνδεδεμένη συσκευή.

Κλείνοντας, να τονίσουμε ότι η Vodafone, θέλοντας να έχει πάντα ως προτεραιότητα τον πελάτη δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους νέους συνδρομητές των προγραμμάτων Vodafone Fiber Plus (100/200/300/500Mbps & 1Gbps) να διακόψουν τη σύνδεση τους, χωρίς καμία δέσμευση μα καμία σύνδεση. Και μάλιστα μέσα στους τρεις πρώτους μήνες από την ενεργοποίηση, αν δε μείνουν ικανοποιημένοι. Γιατί, τελικά, και όπως λέει ο σοφός λαός με μία μικρή παράφραση: οι καλοί λογαριασμοί, κάνουν τους καλούς φίλους, και οι καλές συνδέσεις, κάνουν το καλό ίντερνετ· ένα απαραίτητο στοιχείο για μία καλύτερη ζωή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT