Το πρώτο Grand Mασούτης στην Αθήνα άνοιξε τις πόρτες του!
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
το-πρώτο-grand-mασούτης-στην-αθήνα-άνοιξε-τι-562772518

Το πρώτο Grand Mασούτης στην Αθήνα άνοιξε τις πόρτες του!

Το πρώτο Grand Μασούτης στην Αττική είναι γεγονός! Στο νέο πρότυπο κατάστημα της αλυσίδας, στη Γλυφάδα, κάθε επίσκεψη είναι μια απολαυστική εμπειρία που προσφέρει ανεξάντλητη γκάμα προϊόντων, άνετες αγορές και άμεση εξυπηρέτηση, πολλαπλές, ασυναγώνιστες προσφορές και έμφαση στα φρέσκα προϊόντα, δίνοντας σαφή προτεραιότητα μέσα από τις πρακτικές που εφαρμόζονται στον αυθεντικό σεβασμό και τη φροντίδα του περιβάλλοντος.

Οκτώ ταμεία, 83 άτομα προσωπικό και 200 θέσεις πάρκινγκ για άμεση πρόσβαση στον χώρο του καταστήματος εξασφαλίζουν το ιδανικό και πλέον φιλικό περιβάλλον αγορών στο Grand Μασούτης, που δίνει καθημερινά έμφαση σε πραγματικά προσιτές τιμές για όλους. Θα κάνετε τα ψώνια σας στο ζαχαροπλαστείο, το αρτοπωλείο, το κρεοπωλείο, το ιχθυοπωλείο, τα τμήματα μαναβικής, τυριών και αλλαντικών. Θα προμηθευτείτε καλομαγειρεμένο φαγητό για το σπίτι στο τμήμα έτοιμου φαγητού, που περιλαμβάνει πληθώρα γευστικών προτάσεων, μεταξύ των οποίων και sushi. Θα επιλέξετε τα κρασιά του γιορτινού τραπεζιού στην ιδιαίτερη κάβα του καταστήματος με το εξαιρετικά ενημερωμένο κωδικολόγιο και τον εντυπωσιακό σχεδιασμό. Θα διαπιστώσετε στην πράξη ότι στη Διαμαντής Μασούτης η ποιότητα είναι διαχρονικά και σταθερά αδιαπραγμάτευτη.

Στο νέο κατάστημα, η εξοικονόμηση ενέργειας και η προστασία του περιβάλλοντος τίθενται στον πυρήνα της φιλοσοφίας λειτουργίας του χώρου. Οι αρχές του βιοκλιματισμού έχουν εφαρμοστεί στον σχεδιασμό των κτιριακών εγκαταστάσεων, σύγχρονος φωτισμός LED στο σύνολό του συμβάλλει στην εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ ο κλιματισμός του καταστήματος γίνεται με συστήματα αντλιών θερμότητας, οι οποίες υπάγονται στις ΑΠΕ. Οι εσωτερικές μονάδες διαθέτουν ειδικά φίλτρα, τα οποία συγκρατούν και εξουδετερώνουν ιούς και βακτήρια. Όσο για τα ψυγεία του καταστήματος, χρησιμοποιούν την τεχνολογία του CO2, που έχει καλύτερη απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ διαθέτει μηδενικό δυναμικό καταστροφής του όζοντος. Αντίστοιχα, το δυναμικό υπερθέρμανσης του πλανήτη της συγκεκριμένης τεχνολογίας είναι 1, πολύ μικρότερο δηλαδή από αυτό των φθοριούχων ψυκτικών μέσων. Πρακτικά, η χρήση CO2 ως ψυκτικού μέσου είναι σαν την ανακύκλωση ή την καθυστέρηση της εκπομπής αυτών των καυσαερίων, γεγονός αρκετά ωφέλιμο για το περιβάλλον. Παράλληλα, το νέο Grand Μασούτης Γλυφάδας είναι εξοπλισμένο με σύστημα εξαερισμού Plasma Quad, το οποίο είναι μοναδικό στον κλάδο, ενώ όλοι οι μηχανισμοί ενέργειας του καταστήματος είναι ωφέλιμοι προς το περιβάλλον και εξοικονομούν ενέργεια. Επιπλέον, τέσσερις κάδοι (μαγειρικών ελαίων, λαμπτήρων, ηλεκτρικών συσκευών, μπαταριών) φέρνουν την ανακύκλωση ακόμη πιο κοντά στην καθημερινότητά μας, διευκολύνοντας την ασφαλή απόθεση ανακυκλώσιμων ειδών που δεν προορίζονται για τους μπλε κάδους της γειτονιάς. Τέλος, όλα τα καρότσια και τα καλαθάκια πελατών είναι κατασκευασμένα από χρησιμοποιημένα ναυτικά δίχτυα και σχοινιά αλιείας. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Ότι επαναχρησιμοποιούνται στο 100% τα ρυπογόνα αναλώσιμα της αλιείας, συμβάλλοντας δραστικά στον περιορισμό της ρύπανσης των θαλασσών από πλαστικά.

Με το νέο κατάστημα ενισχύεται ουσιωδώς η παρουσία της αλυσίδας στην Αττική, που σήμερα αριθμεί περισσότερα από 60 καταστήματα, ενώ ο στρατηγικός σχεδιασμός της εταιρείας, η οποία αποτελεί πολυβραβευμένο εργοδότη, από τους μεγαλύτερους στην Ελλάδα, περιλαμβάνει το άνοιγμα και επιπλέον καταστημάτων σε κομβικές περιοχές των Αθηνών.

Αναζητήστε το φυλλάδιο εγκαινίων με ισχύ έως τις 24/12 και επωφεληθείτε των θεαματικών προσφορών για την περίοδο πριν από τις γιορτές: εκτός από τις ασυναγώνιστες τιμές, μια σειρά από επιλεγμένα προϊόντα του φυλλαδίου προσφέρονται έως 50% πιο φθηνά στους κατόχους mascard. Οι πελάτες που θα εκδίδουν την κάρτα προνομίων mascard θα λαμβάνουν αυτόματα 200 πόντους (6 ευρώ)! Κι ακόμα μεγάλες κληρώσεις δώρων αξίας 8.000 ευρώ, επιπλέον κληρώσεις με επιβράβευση είτε πόντους ανταμοιβής αξίας 20 ευρώ στη mascard είτε πολυλειτουργικά σετ εργαλείων μαγειρικής είτε δώρο τα ψώνια σας πριν ολοκληρωθεί η συναλλαγή στο ταμείο υπόσχονται να κάνουν τα φετινά Χριστούγεννα παραμυθένια. Μην ξεχνάτε, εξάλλου, πως στο πλαίσιο της νέας χριστουγεννιάτικης καμπάνιας του Μασούτη, για κάθε αγορά άνω των 100 ευρώ που πραγματοποιείτε έως τις 31 Δεκεμβρίου, ο Μασούτης θα προσφέρει 1 ευρώ στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό EMFASIS, στηρίζοντας ενεργά το πρόγραμμα «Μαζί εδώ για την Τρίτη Ηλικία».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT