ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
σε-τι-μετριέται-το-γάλα-562883200

Σε τι μετριέται το γάλα;

Στη ΔΕΛΤΑ μετριέται με το χαμόγελο των ανθρώπων μας όταν, κάθε ημέρα, φροντίζουν το εξαιρετικής ποιότητας γάλα να φτάνει ολόφρεσκο, από τον παραγωγό στη γειτονιά μας.

Στην αφοσίωση με την οποία όλοι, ημέρα και νύχτα, σηκώνουμε τα μανίκια και δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Στα οικογενειακά τραπέζια που χάσαμε. Στο πρωινό, που φάγαμε ενώ ήταν ακόμη νύχτα, ξεκινώντας την βάρδιά μας. Στην αγάπη μας και την επιμονή μας. Σε πράγματα που δεν είναι πάντοτε εμφανή.

Μετριέται σε πράξεις μικρές και μεγάλες, που δεν μπορούν να μετρηθούν, και σε όλα όσα κάνουν το γάλα μας, το γάλα της ΔΕΛΤΑ.

Εκείνο που μετριέται, όμως, είναι η μοναδική ποιότητα που έχει το γάλα της ΔΕΛΤΑ.

Σε τι μετριέται το γάλα;-1

Μετριέται η φροντίδα;

Ναι, γιατί μέσα από το πρωτοπόρο σχέδιο δράσης ΓΑΙΑ, φροντίζουμε τους κτηνοτρόφους μας σε συνεργασία με Πανεπιστημιακά και  Ερευνητικά Ιδρύματα προωθώντας σύγχρονες πρακτικές βιώσιμης κτηνοτροφίας, έχοντας μέχρι στιγμής «τρέξει»:

  • 22 εκπαιδευτικές ημερίδες
  • Υποτροφίες εκπαίδευσης σε νέους κτηνοτρόφους
  • 14 ερευνητικά προγράμματα
  • 2 προγράμματα συμβουλευτικής φάρμας
  • Καθημερινή επαφή του εξειδικευμένου προσωπικού μας, με τους παραγωγούς για την υποστήριξη της φροντίδας και της περιποίησης των ζώων
Σε τι μετριέται το γάλα;-2

Μετριέται η ασφάλεια;

Ναι, γιατί από τη στιγμή που παραλαμβάνουμε το γάλα από τους κτηνοτρόφους μας μέχρι να φτάσουν τα προϊόντα μας στα ράφια των καταστημάτων, φροντίζουμε να είναι πάντα υψηλής ποιότητας διατηρώντας την διατροφική τους αξία. Πώς το κάνουμε αυτό;

  • Επιλέγουμε πάντοτε προμηθευτές που πληρούν υψηλά ποιοτικά κριτήρια, αφού τους έχουμε…
  • αξιολογήσει για να βεβαιωθούμε ότι έχουν τις κατάλληλες εγκαταστάσεις και χρησιμοποιούν πιστοποιημένες συνθήκες παραγωγής.
  • Παρακολουθούμε προσεκτικά τη διαδικασία παραγωγής. Όλα τα προϊόντα παράγονται σε ελεγχόμενες συνθήκες για να διατηρηθεί η ποιότητα τους.
  • Κάνουμε πάνω από 1.000 ελέγχους καθημερινά. Κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας συνδέεται με ένα προηγμένο σύστημα αναλύσεων για να διασφαλίσουμε την υψηλή ποιότητα.
  • Παρακολουθούμε σε πραγματικό χρόνο τη θερμοκρασία των προϊόντων μας κατά τη διάρκεια της διανομής τους μέχρι το τελικό σημείο πώλησης και σε περίπτωση αποκλίσεων από την ενδεδειγμένη θερμοκρασία, επεμβαίνουμε άμεσα για να διασφαλίσουμε ότι το γάλα μας θα διατηρηθεί με ασφάλεια στην κατάλληλη θερμοκρασία.
Σε τι μετριέται το γάλα;-3

Μετριέται η γνώση;

Ναι, γιατί πρώτοι δημιουργήσαμε ένα υπερσύγχρονο Εργαστήριο Μοριακής Βιολογίας με τεχνολογία DNA, εισάγοντας τεχνικές της εφαρμοσμένης μοριακής βιολογίας στα τρόφιμα. Εφαρμόζουμε νέες τεχνολογίες της επιστημονικής έρευνας στη βιομηχανική διαδικασία, με στόχο να εξασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα μας είναι υψηλής ποιότητας και πλήρως συμβατά με τις προδιαγραφές ποιότητας που έχουμε θέσει. Οι νέες τεχνολογίες αυτές

  • Διασφαλίζουν την απουσία γενετικώς τροποποιημένων οργανισμών (GMOs), και…
  • εγγυώνται την απουσία μικροοργανισμών και αλλεργιογόνων ουσιών στα προϊόντα της.

«Μετριέται σε γνώση, φροντίδα, ασφάλεια. Μετριέται σε όλα όσα κάνουν το γάλα μας,

Το Γάλα της ΔΕΛΤΑ»

Σε τι μετριέται το γάλα;-4

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT