Έξυπνες άτοκες αγορές χωρίς πιστωτική στα Public
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
έξυπνες-άτοκες-αγορές-χωρίς-πιστωτικ-562894780

Έξυπνες άτοκες αγορές χωρίς πιστωτική στα Public

Με τη νέα υπηρεσία «Public Now Pay Later» με Klarna οι καταναλωτές μπορούν να εξοφλούν τις αγορές τους μετά από τριάντα ημέρες, χωρίς πιστωτική κάρτα.

Δυνατότητα άτοκης εξόφλησης 30 ημέρες μετά την αγορά των προϊόντων μέσω της υπηρεσίας «Public Now Pay Later» με Klarna, χωρίς πιστωτική κάρτα, παρέχουν πλέον τα Public. Οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν από μια μεγάλη γκάμα gadgets, μικρών οικιακών συσκευών και βιβλίων και να εξοφλήσουν το κόστος αφότου παραλάβουν τα προϊόντα της επιλογής τους, σε τριάντα ημέρες από την ημέρα αποστολής, άτοκα.

Η διαδικασία πληρωμής μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας είναι εύκολη και άμεση. Οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν την υπηρεσία «Public Now, Pay Later» με Klarna στους τρόπους πληρωμής, στο τελευταίο βήμα συναλλαγής, κάνοντας κλικ στην επιλογή «Όλο το ποσό σε 30 ημέρες άτοκα», στο public.gr. Αν επιλέξουν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους στα καταστήματα Public, μπορούν να εξοφλήσουν με τον ίδιο τρόπο την αγορά τους, αφού δημιουργήσουν τον λογαριασμό τους στη Klarna ή αφού συνδεθούν στον υπάρχοντα λογαριασμό τους. Η υπηρεσία «Public Now Pay Later» με Klarna, έρχεται να συμπληρώσει την ήδη διευρυμένη λίστα ευέλικτων τρόπων πληρωμής που διαθέτουν τα Public με πληρωμή σε 3 άτοκες δόσεις, χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας, καλύπτοντας όλα τα αγοραστικά προφίλ των καταναλωτών, ώστε να έχουν όλοι περισσότερες δυνατότητες αγοράς.

Έξυπνες λύσεις πληρωμών, χωρίς πιστωτική

Το Public Group, ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους στην αγορά του retail και του eCommerce στην Ελλάδα και στην Κύπρο, και η ναυαρχίδα του, τα καταστήματα Public, κορυφαίος προορισμός για προϊόντα τεχνολογίας, πολιτισμού και οικιακών συσκευών, παραμένουν πιστά στη δέσμευσή τους να προσφέρουν στους καταναλωτές περισσότερη ευελιξία πληρωμών και έξυπνες λύσεις που εμπλουτίζουν και απελευθερώνουν την αγοραστική εμπειρία τους.

Διευρύνοντας περισσότερο την ήδη δημοφιλή υπηρεσία πληρωμών «Public Now, Pay Later», φέρνουν και πάλι πρώτα στο ελληνικό κοινό τη δυνατότητα να εξοφλούν άτοκα τις αγορές τους μετά από τριάντα ημέρες και αφού έχουν κάνει χρήση των προϊόντων που προμηθεύτηκαν.

Τι είναι η Klarna;

Η Klarna, από το 2005 δίνει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να προβαίνουν σε αγορές πιο έξυπνα, με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και ευκολία. Η εταιρεία προσφέρει ηθικές και βιώσιμες λύσεις πληρωμών και αγορών με την υποστήριξη της τεχνητής νοημοσύνης έχοντας φέρει επανάσταση στον τρόπο που το κοινό αγοράζει και πληρώνει online. Διαθέτει περισσότερους από 150 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες και καταγράφει 2 εκατομμύρια συναλλαγές ημερησίως έχοντας πάνω από 500.000 παγκόσμιους συνεργάτες λιανικής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT