Upstreet: Νέες δυνατότητες επένδυσης και αξιοποίησης στη σύγχρονη αγορά ακινήτων
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
upstreet-νέες-δυνατότητες-επένδυσης-και-αξιο-563023060

Upstreet: Νέες δυνατότητες επένδυσης και αξιοποίησης στη σύγχρονη αγορά ακινήτων

Η ελληνική φιλοξενία συναντά τη βαθιά τεχνογνωσία στον τομέα του real estate, την πολυετή εμπειρία στη βραχυχρόνια μίσθωση και τις απεριόριστες δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία στον τρόπο με τον οποίο ζούμε, εργαζόμαστε, ταξιδεύουμε. Με περισσότερα από 200 ακίνητα στο portfolio της, από μεμονωμένα διαμερίσματα έως apartment hotels τόσο σε κεντρικές γειτονιές της Αθήνας όσο και σε περιζήτητα προάστια, η UPSTREET προσφέρει ένα πρωτοποριακό μοντέλο διαχείρισης ακινήτων, αξιόπιστο, ασφαλές και λειτουργικό, προσαρμοσμένο στα νέα δεδομένα και τις ανάγκες της εποχής.

Γιατί πλέον το ακίνητο δεν είναι απλώς ένα αντικείμενο για αγορά και μίσθωση. Με τις παγκόσμιες συνθήκες να επιτρέπουν την ανάδειξη νέων υπηρεσιών στο πεδίο του real estate, τα ακίνητα εξελίσσονται σε σημαντικά εργαλεία που παρέχουν νέες προοπτικές και δυνατότητες επένδυσης και αξιοποίησης, μέσα από την ιδέα του housing as a service. Έτσι, υιοθετώντας το κόνσεπτ της ευέλικτης διαμονής -από 1 ημέρα έως 1 χρόνο- η εταιρεία «λύνει» τα χέρια των ιδιοκτητών, προσφέροντας δυνατότητες κράτησης και ευκολίας, αντίστοιχες με τη διαδικασία εγγραφής στο Netflix.

Οι κατοικίες που περιλαμβάνονται στο portfolio της UPSTREET απευθύνονται τόσο σε ταξιδιώτες και τουρίστες που επισκέπτονται την Ελλάδα όσο και σε δίκτυα συνεργαζόμενων επιχειρήσεων που αναζητούν ποιοτική διαμονή για τους εργαζομένους τους κοντά στα γραφεία τους ή σε μοντέρνα προάστια. Από την Ακρόπολη, το Σύνταγμα, το Μοναστηράκι και το Κουκάκι, έως το Μαρούσι, την Κηφισιά, το Χαλάνδρι, το Παλαιό Φάληρο, τη Γλυφάδα και άλλες περιοχές της Αθήνας, εντός και εκτός κέντρου, τα ακίνητα είναι πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα, ενώ η εταιρεία αναλαμβάνει την παροχή premium, smart υπηρεσιών στους ενοίκους τους ώστε να είναι ελεύθεροι να επικεντρωθούν στους στόχους τους, είτε αναψυχής είτε εργασίας. Αντίστοιχα, οι ιδιοκτήτες απολαμβάνουν την ασφάλεια αξιόπιστων ενοικιαστών και μακροχρόνιων συμβάσεων με εγγυημένο μηνιαίο ενοίκιο, ενώ παράλληλα επωφελούνται από την οικονομικά αποδοτική διαχείριση του ακινήτου τους, η οποία δίνει έμφαση στην κερδοφορία και τη φροντίδα του.

Δημιούργημα τριών φίλων μηχανικών, αποφοίτων του ΕΜΠ, η UPSTREET ιδρύθηκε στα χρόνια της κρίσης με αρχική δραστηριότητα τη μίσθωση ακινήτων σε μακροχρόνια βάση. Για την αξιοποίησή τους στην αγορά βραχυχρόνιων μισθώσεων, αναλάμβανε να τα επισκευάσει ή και να τα ανακαινίσει σε ορισμένες περιπτώσεις. Τα τελευταία χρόνια, εστιάζοντας τις υπηρεσίες της σε καινοτόμες παροχές στους τομείς του hospitality και του real estate, προσφέρει ένα πρωτοποριακό modus operandi, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ακινήτων PMS (Property Management System), δυναμική τιμολόγηση σε πρότυπα αεροπορικών εταιρειών, καθώς και εφαρμογές για τον ένοικο, όπως έξυπνες κλειδαριές, έξυπνους θερμοσίφωνες και άλλα. Στο επίκεντρο τίθεται η εμπειρία του επισκέπτη, ο οποίος νιώθει σαν στο σπίτι του. Στελέχη εταιρειών, expats και ταξιδιώτες αναψυχής απολαμβάνουν διαμονή υψηλού επιπέδου και μαζί την αυθεντικότητα του αθηναϊκού τρόπου ζωής.

Στο https://upstreet.io, και στα Social Media της εταιρείας (Instagram, Youtube, Linkedin, Facebook), μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους τρόπους συνεργασίας με την UPSTREET καθώς και να επιλέξετε τη διαμονή σας σε πάνω από 200 ακίνητα.

 

Upstreet: Νέες δυνατότητες επένδυσης και αξιοποίησης στη σύγχρονη αγορά ακινήτων-1
Upstreet: Νέες δυνατότητες επένδυσης και αξιοποίησης στη σύγχρονη αγορά ακινήτων-2
Upstreet: Νέες δυνατότητες επένδυσης και αξιοποίησης στη σύγχρονη αγορά ακινήτων-3
Upstreet: Νέες δυνατότητες επένδυσης και αξιοποίησης στη σύγχρονη αγορά ακινήτων-4
Upstreet: Νέες δυνατότητες επένδυσης και αξιοποίησης στη σύγχρονη αγορά ακινήτων-5
Upstreet: Νέες δυνατότητες επένδυσης και αξιοποίησης στη σύγχρονη αγορά ακινήτων-6
Upstreet: Νέες δυνατότητες επένδυσης και αξιοποίησης στη σύγχρονη αγορά ακινήτων-7
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT