EPSILON ALL in ONE: Ταμειακή και POS σε μια συσκευή
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
epsilon-all-in-one-ταμειακή-και-pos-σε-μια-συσκευή-563034082

EPSILON ALL in ONE: Ταμειακή και POS σε μια συσκευή

Νέα ολοκληρωμένη σειρά λύσεων ταμειακής διασύνδεσης από την Εθνική Τράπεζα.

Ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα προσφέρει για μια ακόμη φορά στις σύγχρονες επιχειρήσεις η Εθνική Τράπεζα αξιοποιώντας state-of-the-art τεχνολογία και καινοτόμες λύσεις. Σε συνεργασία με τον Όμιλο EPSILON NET και την NBG Pay, η Εθνική παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις στον τομέα του acquiring business, με έμφαση στις λύσεις All in One και e-commerce. Η πλατφόρμα EPSILON ALL in ONE παρέχει τη δυνατότητα τιμολόγησης και αποδοχής πληρωμών καρτών από μία μόνο συσκευή απλοποιώντας τις διαδικασίες, εξασφαλίζοντας αποτελεσματικό έλεγχο των συναλλαγών, διαφάνεια και διαλειτουργικότητα. Σε συνεργασία με την NBG Pay παρέχεται μια σειρά από λύσεις για την ολοκληρωμένη διαχείριση των ηλεκτρονικών συναλλαγών με κάρτες.

Epsilon Smart PAX edition

Η υπηρεσία EPSILON ALL in ONE συνδυάζει και διασυνδέει:

  • την cloud εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης και εμπορικής παρακολούθησης Epsilon Smart
  • τις υπηρεσίες αδειοδοτημένου Παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης, Epsilon Digital, για την αυτοματοποιημένη και ασφαλή αποστολή ηλεκτρονικών παραστατικών στην ΑΑΔΕ
  • τη συσκευή POS με λειτουργικό Android Pax A920 Pro, για την αποδοχή πληρωμών μέσω χρεωστικών και πιστωτικών καρτών.

Το EPSILON ALL in ONE φιλοξενείται σε μια υψηλού επιπέδου συσκευή POS, η οποία είναι εργονομικά σχεδιασμένη, με μεγάλη οθόνη 5,5’’ και πληροί τις προδιαγραφές που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της αγοράς και της φορολογικής νομοθεσίας. Διασυνδέεται αυτόματα με το λογισμικό του εξωτερικού Λογιστικού Γραφείου ή το λογισμικό Λογιστικής Παρακολούθησης της επιχείρησής σας και παράλληλα προσφέρει σε εσάς και στον λογιστή σας απλή και εύχρηστη λειτουργία, ακόμα και off-line, με άρτια υποστήριξη. Διασυνδέεται, επίσης, με όλα τα προγράμματα πιστότητας, όπως για παράδειγμα το Go for More της Εθνικής Τράπεζας. Πρόκειται για μια λύση που διασφαλίζει υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας και διαλειτουργικότητας.

EPSILON ALL in ONE: Ταμειακή και POS σε μια συσκευή-1

Υπηρεσίες eCommerce

Μέσω της ολοκληρωμένης πλατφόρμας, με τις υπηρεσίες eCommerce έχετε στη διάθεσή σας ειδικά διαμορφωμένη σελίδα πληρωμής (checkout), η οποία προσαρμόζεται σε διαφόρων τύπων ηλεκτρονικές συσκευές (π.χ. κινητό τηλέφωνο, tablet), με στόχο τη βέλτιστη δυνατή αγοραστική εμπειρία για τους πελάτες σας. Διαθέτετε λοιπόν δυνατότητα online πρόσβασης και ελέγχου σε όλες τις συναλλαγές που διενεργούνται στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα, με χρήση καρτών διαφόρων σχημάτων (π.χ. Visa, Mastercard), σε πραγματικό χρόνο, από όπου και αν βρίσκεστε.

Επιπρόσθετα, μπορείτε να αιτηθείτε επιπλέον δυνατότητες, όπως η αποδοχή πληρωμών με άτοκες δόσεις και η δυνατότητα προέγκρισης ή μερικής ολοκλήρωσης της πληρωμής.

Αποκτήστε τις υπηρεσίες εύκολα και γρήγορα

Η απόκτηση του Epsilon Smart PAX edition και των υπηρεσιών eCommerce είναι μια απλή και καθόλου χρονοβόρα διαδικασία. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τηρείται ή να ανοίξετε επαγγελματικό καταθετικό λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα, εύκολα, μέσω της διαδικασίας Digital Onboarding. Σε περίπτωση που έχετε ατομική επιχείρηση ή είστε ελεύθερος επαγγελματίας, η διαδικασία πραγματοποιείται μέσω του Mobile Banking για Ιδιώτες και ολοκληρώνεται αυθημερόν. Για τις επιχειρήσεις Νομικά Πρόσωπα, η διαδικασία εκκινείται από το Internet Banking Ιδιωτών και ολοκληρώνεται σε δύο εργάσιμες ημέρες. Μπορείτε τώρα να εγγραφείτε online, με χρήση της υπηρεσίας eGOV – KYC ΕΔΩ και να ανοίξετε λογαριασμό ΕΔΩ.

Για την υποβολή αίτησης χορήγησης POS μπορείτε να κλείσετε ραντεβού σε ένα κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, πατώντας εδώ.

EPSILON ALL in ONE: Ταμειακή και POS σε μια συσκευή-2

Η Εθνική Τράπεζα, διατηρώντας την τεχνολογική της πρωτοπορία σε όλο το φάσμα των τραπεζικών υπηρεσιών, συνεχίζει να επενδύει σε στρατηγικές συνεργασίες που προσφέρουν καινοτόμες και ευέλικτες λύσεις στις επιχειρήσεις. Η τεχνογνωσία  της Epsilon Νet στην παραγωγή εταιρικού λογισμικού και της Εθνικής Τράπεζας στις χρηματοοικονομικές συναλλαγές συνδυάζονται στην ολοκληρωμένη πλατφόρμα EPSILON ALL in ONE. Σήμερα, το πιο σημαντικό νόμισμα είναι η εμπιστοσύνη και η Εθνική Τράπεζα σας προσφέρει τη σιγουριά και τις λύσεις που χρειάζεστε για την επόμενη μέρα της επιχείρησής σας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT