Εθνική Τράπεζα: Εφαρμογή ειδικά για νεανικό κοινό

Εθνική Τράπεζα: Εφαρμογή ειδικά για νεανικό κοινό

Με το Next by NBG ο χρήστης μπορεί να αποκτήσει, μεταξύ άλλων, νέο λογαριασμό, προπληρωμένη και χρεωστική κάρτα

1' 40" χρόνος ανάγνωσης

Tην πρώτη εφαρμογή ειδικά σχεδιασμένη για το νεανικό κοινό, το Next by NBG, δημιούργησε η Εθνική Τράπεζα. Το Next by NBG προσφέρει τα κατάλληλα εργαλεία, ασφάλεια και συμβουλές, εστιάζοντας στην ενδυνάμωση και στην καθοδήγησή τους, ώστε να πραγματοποιούν με ευκολία τις συναλλαγές τους, να εξοικειώνονται σωστά με τη διαχείριση των οικονομικών τους και την αποταμίευση, αλλά και να απολαμβάνουν προσφορές, εμπειρίες και δώρα. Συγκεκριμένα, με το Νext app της Εθνικής Τράπεζας, ο χρήστης μπορεί να:

• Αποκτήσει μέσα από ένα άμεσο και απλό digital onboarding process νέο λογαριασμό, προπληρωμένη και χρεωστική κάρτα.

• Εχει πλήρη ενημέρωση για τα έσοδα και τα έξοδά του και συμβουλές για το πώς να διαχειριστεί καλύτερα τα χρήματά του.

• Κάνει πληρωμές ή αποστολές χρημάτων σε φίλους άμεσα και χωρίς κόστος αξιοποιώντας την υπηρεσία IRIS.

• Λαμβάνει μέρος σε μοναδικές κληρώσεις και να αποκτά ξεχωριστές προσφορές που ανανεώνονται κάθε μήνα.

• Βάζει στόχους αποταμίευσης για να συγκεντρώσει χρήματα.

• Πολλαπλασιάζει τα προνόμιά του όσο περισσότερο το χρησιμοποιεί, ανεβαίνοντας επίπεδα και κερδίζοντας bits για τη συμμετοχή του σε κληρώσεις.

• Εχει πρόσβαση σε financial tips που μπορούν να τον διευκολύνουν στην καθημερινότητά του.

Με αφορμή τη δημιουργία αυτής της εφαρμογής, η γενική διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής Χριστίνα Θεοφιλίδη δήλωσε ότι «η Εθνική Τράπεζα συνεχίζει σταθερά να πρωτοπορεί με καινοτόμες λύσεις που ανταποκρίνονται στις διαφορετικές ανάγκες που έχουμε σε κάθε στάδιο της ζωής μας. Με το Next by NBG εστιάζουμε στους νέους, παρέχοντάς τους εργαλεία με στόχο την ενδυνάμωση και καθοδήγησή τους, ενώ επιβραβεύονται συνεχώς, μέσα από κληρώσεις, προσφορές και δώρα».

Ο βοηθός γενικός διευθυντής Cards & Digital Business, Δημήτρης Πλέσσας, υπογράμμισε επίσης ότι «με το Next by NBG, η Εθνική Τράπεζα φέρνει τους νέους πιο κοντά στην τράπεζα, με τρόπο που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους για ευκολία, ευελιξία και ασφάλεια. Η εφαρμογή αυτή ενσωματώνει νέες τεχνολογίες ώστε να προσφέρει μια εξατομικευμένη εμπειρία στον χρήστη, επιτρέποντας στους νέους να αξιοποιούν πλήρως τις δυνατότητες της ψηφιακής εποχής, να πραγματοποιούν με ευκολία και ταχύτητα τις πρώτες συναλλαγές τους, να διαχειρίζονται καλύτερα τα οικονομικά τους».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT