Ενισχύει το δίκτυό της στην Κύπρο η «Σκλαβενίτης»

Ενισχύει το δίκτυό της στην Κύπρο η «Σκλαβενίτης»

Προχώρησε στην εξαγορά της κυπριακής αλυσίδας «Υπεραγορές Παπαντωνίου»

1' 20" χρόνος ανάγνωσης

Την παρουσία της στην Κύπρο και ειδικά στην περιοχή της Πάφου, όπου διέθετε μόλις δύο καταστήματα, ενισχύει η «Σκλαβενίτης», καθώς έπειτα από πολύμηνες διαπραγματεύσεις προχώρησε τελικά στην εξαγορά της κυπριακής αλυσίδας σούπερ μάρκετ «Υπεραγορές Παπαντωνίου». Πλέον, το δίκτυο της «Σκλαβενίτης» στην Κύπρο θα αριθμεί 27 καταστήματα από τα 18 που είχε έως τώρα. Από τα 9 καταστήματα των «Υπεραγορών Παπαντωνίου» τα 5 βρίσκονται στην Πάφο, 3 στη Λεμεσό και 1 στη Λευκωσία. Με την κίνηση αυτή η «Σκλαβενίτης» πλέον θα βρεθεί στην κορυφή του οργανωμένου λιανεμπορίου τροφίμων (και) στην Κύπρο, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το δίκτυο.

Και αυτό διότι πλέον θα διαθέτει 27 καταστήματα έναντι 22 καταστημάτων που διαθέτει η Lidl Κύπρου και 19 καταστημάτων που διαθέτει η αλυσίδα Αλφα Μέγα συμφερόντων του ομίλου Παπαέλληνα. Τέταρτος «παίκτης» στην κυπριακή αγορά είναι η MAS Supermarkets, συνεταιρισμός με 50 μικρότερα σημεία λιανικής και τζίρο που πλησιάζει τα 150 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αλυσίδα «Υπεραγορές Παπαντωνίου» από το 2018 λειτουργεί υπερσύγχρονο κέντρο διανομής για καλύτερο χειρισμό των αποκλειστικών εισαγωγών και της ιδιωτικής ετικέτας Παπαντωνίου. Παράλληλα, έχει επενδύσει στη δημιουργία σύγχρονης μονάδας μεταποίησης και συσκευασίας φρέσκων κρεάτων, φρούτων και λαχανικών.

«Με την ένταξη των νέων καταστημάτων, η ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Κύπρου ενισχύει το δίκτυό της φτάνοντας συνολικά τα 27 καταστήματα, επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για τη συμβολή της στην ανάπτυξη του λιανεμπορίου και αποδεικνύει έμπρακτα την εμπιστοσύνη της στις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας. Ως αποτέλεσμα, ακόμα περισσότεροι καταναλωτές θα έχουν πρόσβαση σε μεγάλη ποικιλία προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς και θα απολαμβάνουν κορυφαία εξυπηρέτηση. Σημειώνεται ότι θα διατηρηθεί το σύνολο των 769 θέσεων εργασίας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT