ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ένα-σούπερ-μάρκετ-στο-χέρι-σας-563137732

Ένα σούπερ μάρκετ στο χέρι σας

Αν βρίσκεστε στη δουλειά, έχετε ένα κατάστημα Μασούτης δίπλα σας. Αν είστε στο πάρκο, για καφέ, για φαγητό, έχετε ένα κατάστημα Μασούτης δίπλα σας. Ακόμη και στην παραλία, έχετε ένα κατάστημα Μασούτης δίπλα σας, στο κινητό, στο τάμπλετ, στο λάπτοπ σας. Σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν είστε, όποια στιγμή της καθημερινότητάς σας, μέσω του masoutis.gr μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε χιλιάδες προϊόντα των σούπερ μάρκετ Μασούτης και σε εκατοντάδες προσφορές που ανανεώνονται διαρκώς.

Μια αναβαθμισμένη εμπειρία αγορών βρίσκεται πρακτικά και ουσιαστικά στο χέρι σας. Σε ένα εύκολο και εύχρηστο ψηφιακό περιβάλλον, όπου η πλοήγηση είναι εξαιρετικά απλή και γρήγορη, μπορείτε, με μερικές κινήσεις να γεμίσετε το ψηφιακό σας καλάθι από όποια συσκευή και αν χρησιμοποιείτε και να έχετε τα ψώνια σας με αυθημερόν παράδοση στο σπίτι σας. Ήδη από την είσοδο στην αρχική σελίδα του Masoutis.gr μπορείτε με ένα κλικ να ξεφυλλίσετε τα φυλλάδια των προσφορών, να ενημερωθείτε για τις προσφορές της εβδομάδας, να αναζητήσετε συγκεκριμένα προϊόντα ή να μεταβείτε στις υποκατηγορίες του eshop, «περνώντας» από το μανάβικο, το κρεοπωλείο, τα βιολογικά και vegan προϊόντα, την κάβα, το αρτοζαχαροπλαστείο, τα είδη παντοπωλείου, καθαρισμού και οικιακής χρήσης, από όπου μπορείτε να επιλέξετε τα προϊόντα της λίστας σούπερ μάρκετ σας.

Προνόμια και εκπτώσεις :

Με την πλοήγηση στο eshop Masoutis.gr εξασφαλίζετε πρόσβαση σε όλες τις προσφορές που ισχύουν στα φυσικά καταστήματα Μασούτης, αλλά και αποκλειστικές προσφορές. Επιπρόσθετα, έχετε στη διάθεσή σας χιλιάδες προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας σε χαμηλές τιμές, δωρεάν ηλεκτρονικά κουπόνια αλλά και λίστα αγαπημένων προϊόντων.

Και κατά τη διάρκεια των αγορών στο eshop Masoutis.gr έχετε όλα τα προνόμια και τις εκπτώσεις που σας παρέχει η mascard, μπορείτε να συλλέγετε και να εξαργυρώνετε πόντους, αλλά και να εξοφλείτε τα ψώνια σας σε τρεις έως έξι άτοκες δόσεις. Το eshop διαθέτει πιστοποίηση υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου ISO 9001.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT