ΔΕΗ: Φθηνότερο σε σχέση με τον Αύγουστο το «πράσινο» τιμολόγιο του Σεπτεμβρίου

ΔΕΗ: Φθηνότερο σε σχέση με τον Αύγουστο το «πράσινο» τιμολόγιο του Σεπτεμβρίου

Το «πράσινο» τιμολόγιο της ΔΕΗ για κατανάλωση έως 500 κιλοβατώρες διαμορφώνεται τον Σεπτέμβριο στα 15,94 σεντς ανά κιλοβατώρα

42" χρόνος ανάγνωσης

Χαμηλότερα συγκριτικά με τον προηγούμενο μήνα διαμορφώνεται τον Σεπτέμβριο το «πράσινο» τιμολόγιο της ΔΕΗ. Η σύγκριση γίνεται χωρίς να υπολογιστεί η όποια κρατική επιδότηση στα τιμολόγια που πιθανότατα θα υπάρξει και το Σεπτέμβριο. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, το «πράσινο» τιμολόγιο της ΔΕΗ για κατανάλωση έως 500 κιλοβατώρες διαμορφώνεται στα 15,94 σεντς ανά κιλοβατώρα, έναντι 16,39 σεντς που ήταν η τιμή του Αυγούστου.

Η τιμή για κατανάλωση πάνω από 500 κιλοβατώρες είναι 17,14 σεντς, από 16,95 τον Αυγουστο. Χαμηλότερη είναι η χρέωση για το νυχτερινό τιμολόγιο, το οποίο βρίσκεται στα 12,84 σεντς από 14,93 τον Αύγουστο.

Σταδιακά αναμένεται η ανακοίνωση των τιμολογίων από το σύνολο των προμηθευτών, που θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Ρυθμιστικής Αρχής.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι η Protergia έχει ανακοινώσει «πάγωμα» των τιμολογίων τον Σεπτέμβριο για τρίτο συνεχόμενο μήνα, στο επίπεδο που ίσχυσε τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT