Η Worldline συνέδεσε 150.000 POS με ταμειακές μηχανές στο οκτάμηνο

Η Worldline συνέδεσε 150.000 POS με ταμειακές μηχανές στο οκτάμηνο

Η εταιρεία έχει παρουσιάσει την πλατφόρμα All-in-One, που αναβαθμίζει το POS σε ταμειακή μηχανή

1' 44" χρόνος ανάγνωσης

Υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και σειρά νέων καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών για επαγγελματίες παρουσίασε στην Ελλάδα η Worldline, μία εκ των κορυφαίων εταιρειών στις ψηφιακές συναλλαγές.

Τα θετικά αποτελέσματα παρουσιάστηκαν σε ειδική εκδήλωση στα νέα γραφεία της εταιρείας, και σύμφωνα με τον Country Head και Managing Director της Worldline στην Ελλάδα, Ιωάννη Κιτιξή, «το οκτάμηνο του έτους, το οποίο ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό για τις εταιρείες του κλάδου λόγω της υποχρεωτικής διασύνδεσης των POS με τις ταμειακές μηχανές, η εταιρεία έθεσε σε ετοιμότητα 150.000 POS με ECR διασύνδεση. Για τον δεύτερο κύκλο ERP συστημάτων με POS διασύνδεση είναι σε ετοιμότητα 85.000, από τα 91.000 POS, ενώ τα υπόλοιπα θα είναι έτοιμα προς το τέλος Οκτωβρίου».

Στο πλαίσιο της διασύνδεσης POS με ταμειακή, η Worldline προχώρησε στην υλοποίηση της πλατφόρμας All-in-One. Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη λύση που αναβαθμίζει το POS σε ταμειακή μηχανή, δίνοντας τη δυνατότητα έκδοσης αποδείξεων, χωρίς να απαιτείται πρόσθετος εξοπλισμός. Η συγκεκριμένη λύση παρέχει επιπλέον λειτουργικότητες για τέσσερις διαφορετικούς κλάδους δραστηριότητας:

– Retail (λιανική) με δημιουργία έως 10.000 προϊόντων της επιχείρησης και διαχείρισης αποθεμάτων.

– Travel (τουρισμός) με σύστημα κρατήσεων.

– Ordering (εστίαση) για λήψη παραγγελιών.

– Βooking (υπηρεσίες) για διαχείριση ραντεβού.

Οπως σημείωσε η διοίκηση της εταιρείας, «η προσήλωση της Worldline στις ανάγκες της αγοράς καταδεικνύεται και από τα πακέτα συναλλαγών EASY, τα οποία είναι σχεδιασμένα για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και είναι διαθέσιμα αποκλειστικά από το δίκτυο καταστημάτων Eurobank». Με αυτά δίνεται η δυνατότητα στους επαγγελματίες να αποκτήσουν εύκολα ένα Android POS τελευταίας τεχνολογίας, καλύπτοντας παράλληλα τις καθημερινές συναλλαγές με κάρτα. Με κόστος από 19 ευρώ μηνιαίως και μηδενική προμήθεια, για προκαθορισμένης αξίας συναλλαγές, τα πακέτα αυτά αποτελούν μια βιώσιμη λύση που ενισχύει την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων. Θετικό ήταν το πρόσημο και για το Smart Pos app, το οποίο εξυπηρέτησε και νέους κλάδους που εντάχθηκαν στην υποχρεωτικότητα, όπως τα ταξί. Εκεί, οι ενεργοί χρήστες πλησιάζουν τους 40.000, καθώς η εφαρμογή μπορεί πλέον να εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες των επιχειρήσεων. Στα άμεσα σχέδια της εταιρείας περιλαμβάνεται το λανσάρισμα λειτουργικοτήτων όπως το Apple Pay & Google Pay, ώστε να διευκολυνθούν ακόμη περισσότερο οι επιχειρήσεις και οι καταναλωτές.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT