Ταξί: Ξεκινάει η προθεσμία για τα ενημερωτικά αυτοκόλλητα για τα POS

Ταξί: Ξεκινάει η προθεσμία για τα ενημερωτικά αυτοκόλλητα για τα POS

Τα οχήματα ταξί οφείλουν να φέρουν ειδική σήμανση για την υποχρέωση αποδοχής πληρωμών με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες. Η προθεσμία των τριών εβδομάδων ξεκινάει από 9 Οκτωβρίου

31" χρόνος ανάγνωσης

Από αύριο Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024 αρχίζει να μετράει η προθεσμία τριών εβδομάδων που έχουν οι οδηγοί των ταξί, για να τοποθετήσουν στο πίσω δεξιά τζάμι των οχημάτων τους τις ειδικές αυτοκόλλητες ταμπέλες, με τις οποίες θα ενημερώνονται οι καταναλωτές σχετικά με την υποχρέωση αποδοχής καρτών πληρωμών από τους αυτοκινητιστές, μέσω POS.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Οδηγών Ταξί (ΠΟΕΙΑΤΑ) παρέλαβε σήμερα Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2024, το σύνολο των αυτοκόλλητων, δίνοντας έτσι το σήμα εκκίνησης προς τους οδηγούς για να παραλάβουν και να κολλήσουν τη σχετική σήμανση.

Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση μη επικόλλησης της αυτοκόλλητης ταμπέλας στα οχήματα, προβλέπεται πρόστιμο χιλίων (1.000) ευρώ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT