Εθνική Τράπεζα: Πακέτο συναλλαγών με συνδρομή 1 ευρώ

Εθνική Τράπεζα: Πακέτο συναλλαγών με συνδρομή 1 ευρώ

Εξοικονόμηση μέχρι και 9,5 ευρώ/μήνα για όσους κάνουν τις συναλλαγές τους μέσω του «Λογαριασμού Προνομίων»

2' 3" χρόνος ανάγνωσης

Οφελος έως και 9,5 ευρώ μηνιαίως θα μπορούν να έχουν οι πελάτες της Εθνικής Τράπεζας που επιλέγουν να κάνουν τις συναλλαγές τους μέσω του «Λογαριασμού Προνομίων», ο οποίος εξασφαλίζει έναν συγκεκριμένο αριθμό συναλλαγών κάθε μήνα με μηνιαία συνδρομή 1 ευρώ. Ειδικότερα, ο «Λογαριασμός Προνομίων» δίνει τη δυνατότητα σε πελάτες της τράπεζας, χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση πέραν της μηνιαίας συνδρομής, να πραγματοποιούν κάθε μήνα:

• 4 πληρωμές λογαριασμών μέσω digital banking ή ΑΤΜ.

• 4 πάγιες εντολές.

• 1 εξερχόμενο έμβασμα μέχρι 5.000 ευρώ μέσω digital banking.

• 1 εισερχόμενο έμβασμα μέχρι 5.000 ευρώ.

Με αυτόν τον τρόπο οι κάτοχοι του νέου λογαριασμού αποκτούν τη δυνατότητα να εξυπηρετούν τις πιο συνηθισμένες συναλλακτικές ανάγκες τους αποφεύγοντας την καταβολή χρεώσεων για κάθε μεμονωμένη συναλλαγή. Σύμφωνα με υπολογισμούς της τράπεζας, το όφελος φθάνει έως και 9,5 ευρώ τον μήνα για κάποιον που θα έκανε αυτές τις συναλλαγές εκτός του συνδρομητικού πακέτου.

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Εθνική, ο «Λογαριασμός Προνομίων» διατίθεται με τη μορφή λογαριασμού ταμιευτηρίου ή τρεχούμενου, απευθύνεται σε ιδιώτες και φυσικά πρόσωπα, και αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να διαχειρίζονται τις οικονομικές τους υποχρεώσεις με οικονομία, ευκολία και ασφάλεια. Απλοποιεί την τραπεζική εμπειρία των πελατών και παρέχει οφέλη και προνόμια που αναβαθμίζουν την καθημερινή συναλλακτική σχέση τους με την τράπεζα. Σε δήλωσή της η γενική διευθύντρια λιανικής τραπεζικής της Εθνικής Τράπεζας, Χριστίνα Θεοφιλίδη, σημειώνει ότι «ο “Λογαριασμός Προνομίων” είναι ένα νέο τραπεζικό προϊόν που απαντάει στις ανάγκες του σήμερα, ενσωματώνει την αξία της διαφάνειας και της εξοικονόμησης. Επιπλέον αποδεικνύει τη δέσμευσή μας για αναγνώριση της εμπιστοσύνης και των αναγκών των πελατών μας, και εντάσσεται στην πολιτική της τράπεζας να δίνει προτεραιότητα στις ανάγκες των πελατών παρέχοντας λύσεις και προνόμια που διευκολύνουν την καθημερινή τους ζωή».

Ο «Λογαριασμός Προνομίων» είναι διαθέσιμος μέσω των ηλεκτρονικών δικτύων εξυπηρέτησης internet και mobile banking της Εθνικής Τράπεζας, καθώς και μέσω του δικτύου καταστημάτων της.

Οι πελάτες της τράπεζας μπορούν να μετατρέψουν έναν υφιστάμενο λογαριασμό ή να δημιουργήσουν έναν νέο, μέσω του οποίου θα μπορούν να κάνουν τις μηνιαίες συναλλαγές τους.

Να σημειωθεί ότι η Εθνική Τράπεζα διαθέτει ήδη τα πακέτα συναλλαγών «Value», τα οποία με χρέωση από 2 έως 5 ευρώ τον μήνα εξασφαλίζουν από 3 έως 5 πληρωμές μέσω πάγιας εντολής ή με χρήση του internet και mobile banking, έως 2 εμβάσματα (ανάλογα με το πακέτο) σε άλλη τράπεζα, έως 1 πληρωμή πιστωτικής κάρτας άλλης τράπεζας και έως 3 αναλήψεις μετρητών από ΑΤΜ άλλης τράπεζας, καθώς και πρόσβαση σε εξειδικευμένα ασφαλιστικά προϊόντα.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT