Deloitte Greece: Αξιοπιστία και ήθος

2' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Deloitte Greece: Αξιοπιστία και ήθος-1

Η Deloitte είναι μια παγκοσμίου φήμης εταιρεία που δραστηριοποιείται στον ευρύτερο τομέα Συμβουλευτικής και υπηρεσιών Management (παροχή ελεγκτικών, συμβουλευτικών, χρηματοοικονομικών, φορολογικών και νομικών υπηρεσιών, καθώς και υπηρεσιών διαχείρισης κινδύνου). Παγκοσμίως απασχολεί πάνω από 345.000 υπαλλήλους με έσοδα που ξεπερνούν τα $50,2 δισ.

Ενέργειες που την κάνουν και ξεχωρίζει

• Στρατηγική «ALL IN», που επικαιροποιείται με προτάσεις από upper και lower management με έμφαση στην ισότητα μεταξύ των φύλων στον εργασιακό χώρο, συμπεριλαμβανομένης και της LGBT+ κοινότητας, στην ψυχική υγεία και στις εργασιακές εγκαταστάσεις που διευκολύνουν τους εργαζομένους με χώρους, παροχές και ευκολίες για κάθε είδος προσωπικής ανάγκης (π.χ. ΑμεΑ, νέες μητέρες κ.λπ.).
• Η Deloitte Global έχει δημιουργήσει το Deloitte University, με έδρα στις ΗΠΑ., στις Βρυξέλλες και στο Παρίσι, το οποίο επισκέπτονται εργαζόμενοι από τις Deloitte όλων των χωρών και συμμετέχουν σε εκπαιδευτικά προγράμματα ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων, το καθένα εκ των οποίων κοστίζει κατά μέσο όρο 3.000 ευρώ ανά εργαζόμενο.
• Mobility Opportunities. Η Deloitte έχει δημιουργήσει διάφορες ευκαιρίες μετακίνησης για όσους επιθυμούν να αλλάξουν ρόλο ή τμήμα, που διακρίνονται τόσο σε προσωρινές ή μόνιμες όσο και σε εντός ή εκτός χώρας.
• «Deloitte Greece Foundation»: μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία για την ενίσχυση των πολιτών που έχουν περισσότερη ανάγκη στην ελληνική κοινωνία με βάση τους παρακάτω  πυλώνες: α. της εκπαίδευσης/παιδείας, β. του πολιτισμού, γ. του περιβάλλοντος και δ. των έκτακτων αναγκών και συνθηκών που προκύπτουν ειδικά τα τελευταία χρόνια.
• Employee Ambassadors. Είναι αντιπρόσωποι των υπαλλήλων απ’ όλα τα τμήματα και levels και μεταξύ άλλων έχουν και ως στόχο να βοηθούν στην επικοινωνία των στρατηγικών δράσεων αλλά και να συλλέγουν feedback γι’ αυτές. 

Η άποψη των αξιολογητών

Η εταιρεία βασίζεται για όλες τις δράσεις, τις αποφάσεις και τις πρωτοβουλίες της στις εταιρικές της αξίες, στην ηθική και τη διαφάνεια. Επενδύει στο αίσθημα του ανήκειν, της δίκαιης αντιμετώπισης και του σεβασμού και αναγνωρίζει επίσης ότι αυτά εξαρτώνται σε σημαντικό βαθμό από τη συμπεριφορά των leaders. 

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

• Η διοίκηση και το προσωπικό είναι πολύ ανοιχτά και αξιόπιστα, εστιάζοντας στη δουλειά σε καθημερινή βάση χωρίς προκαταλήψεις ή πολιτική ατζέντα.
• Μεγάλες ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης, εξαιρετικό μέρος για να μάθεις και να εξελιχθείς και μπορείς να είσαι ο εαυτός σου στη δουλειά κάθε μέρα.

94% βεβαιώνουν: «Υπάρχει ίση μεταχείριση προς όλους, ανεξάρτητα από το φύλο τους».


Deloitte: «Making an Impact that Matters» για τους ανθρώπους μας

Deloitte Greece: Αξιοπιστία και ήθος-2Για εμάς στην Deloitte, ο σκοπός είναι ένας: να αφήνουμε θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία, στους ανθρώπους μας και στους πελάτες μας. Αναγνωρίζοντας τον σημαντικό ρόλο των ανθρώπων μας στην επίτευξη των στόχων αυτών και στην επιτυχία μας ως οργανισμός, δίνουμε προτεραιότητα στην ανάπτυξη και την ευημερία των εργαζομένων μας, δημιουργώντας γι’ αυτούς ένα ασφαλές και δημιουργικό περιβάλλον. 

Στην Deloitte, όλα είναι σχεδιασμένα προκειμένου να κάνουν τους ανθρώπους μας να αναπτύσσονται και να ευημερούν τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο – από την επαγγελματική τους ανάπτυξη, το σύστημα αξιολόγησής τους, τις παροχές και τις επιβραβεύσεις, τα προγράμματα ευεξίας, ψυχολογικής στήριξης και team bonding έως τη δημιουργία των εσωτερικών αθλητικών communities και την ενίσχυση των οικογενειών. Δίνουμε σε όλους ίσες ευκαιρίες ανάπτυξης και αξιοποίησης των δυνατοτήτων και των έμφυτων ταλέντων τους. 

Ταυτόχρονα έχουμε τοποθετήσει τη συμπερίληψη, τον σεβασμό και την ουσιαστική επικοινωνία στο επίκεντρο της κουλτούρας μας.

Εργαζόμαστε ώστε η Deloitte να είναι σταθερά ένας οργανισμός για τον οποίο οι άνθρωποί μας θα είναι περήφανοι και θα αισθάνονται ως κομμάτι του μέλλοντος της εργασίας. Και η φετινή διάκριση αποτελεί μια εξαιρετικά σημαντική μαρτυρία αυτού, αφού προέρχεται από τους ίδιους τους ανθρώπους μας. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT