Ipsen Greece: Φροντίδα και αναγνώριση

2' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Ipsen Greece: Φροντίδα και αναγνώριση-1

H Ipsen ιδρύθηκε το 1929 και σήμερα έχει παρουσία σε 43 χώρες στον χώρο της φαρμακοβιομηχανίας με εξειδίκευση στα σπάνια νοσήματα, την ογκολογία και τις νευροεπιστήμες. Η εταιρεία είναι αφοσιωμένη στη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων.

Παγκοσμίως στην Ipsen εργάζονται 5.642 άτομα, ενώ η παρουσία της Ipsen στην Ελλάδα χρονολογείται από το 1979.  Από το 2004, η Ipsen Greece είναι υπεύθυνη για την Κύπρο και από το 2020 είναι επίσης υπεύθυνη για το Ισραήλ.

Ενέργειες που την κάνουν και ξεχωρίζει

• Be*ONE_Hi 5 platform: Η εταιρεία διαθέτει μια ηλεκτρονική πλατφόρμα όπου όλοι οι υπάλληλοι μπορούν να στείλουν μία κάρτα σε οποιονδήποτε συνάδελφο. Το θέμα τις κάρτας μπορεί να είναι «ευχαριστώ», «συγχαρητήρια», «μπράβο», «ΗΙ 5», “Take care”, “You act inclusively”. Στη συνέχεια υπάρχουν πεδία για ελεύθερο κείμενο και μπορεί ο καθένας να εκφράσει στον συνάδελφό του ένα θετικό μήνυμα. Με τον τρόπο αυτό ενδυναμώνεται η συνεργασία, η αναγνώριση, και συντηρείται ένα πολύ θετικό κλίμα.
• Η εταιρεία υποστηρίζει τη διαρκή εξέλιξη των εργαζομένων. Έτσι δημιούργησε το πρόγραμμα iDevelop, όπου κάθε χρόνο ο εργαζόμενος έχει τη δυνατότητα να συζητά με τον προϊστάμενό του την επαγγελματική του εξέλιξη και τις εκπαιδευτικές του ανάγκες. Βάσει αυτής της συζήτησης χτίζεται το ετήσιο «πλανο ανάπτυξης» του υπαλλήλου.
• Κατά την περίοδο της καραντίνας, η εταιρεία δημιούργησε το πρόγραμμα Patient Support με δωρεάν παράδοση φαρμάκων στο σπίτι και χορήγηση της φαρμακευτικής αγωγής (ενέσιμη θεραπεία) κατ’ οίκον από εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό. 
• Pinnacle Award: Κάθε χρόνο, οι καλύτεροι υπάλληλοι των πωλήσεων από όλες τις χώρες (συνοδευόμενοι από τους/τις συντρόφους τους) δίνουν ραντεβού για μία εβδομάδα χαλάρωσης και διασκέδασης σαν επιβράβευση για τα πολύ καλά αποτελέσματα που έφεραν.

Η άποψη των αξιολογητών

Η Ipsen είναι μια εταιρεία που προσφέρει ένα καλό πακέτο παροχών, φροντίζει για τους εργαζομένους της και καλλιεργεί μια κουλτούρα αναγνώρισης της προσπάθειας και κλίμα υποστήριξης. Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι η φροντίδα για εμπέδωση της αποστολής της, η γενναιόδωρη ανταμοιβή της επιτυχίας και η προσπάθεια για την προώθηση κοινών αξιών. 

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

• Ένα χαρακτηριστικό που με έχει εντυπωσιάσει στην IPSEN είναι η επιβράβευση που παίρνεις από συναδέλφους και διοίκηση για τα μικρά ή μεγάλα επιτεύγματα, πράγμα που σου δίνει κίνητρο να δουλεύεις πιο αποτελεσματικά. 
• Πολύ καλές παροχές πέραν του μισθού, όπως οδοντιατρική κάλυψη και συνταξιοδοτικό πρόγραμμα.

100% συμφωνούν: «Στην εταιρεία μας δίνονται επιπλέον ειδικές και ξεχωριστές παροχές».


Όραμα, θέληση και πάθος για εξέλιξη

Ipsen Greece: Φροντίδα και αναγνώριση-2Η Ipsen Greece είναι ένας αξιόπιστος ηγέτης στην ογκολογία, στις νευροεπιστήμες, και στις σπάνιες παθήσεις. Είμαστε μια εταιρεία όπου ο ασθενής είναι στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων και όπου οι άνθρωποί μας εξελίσσονται μέσα από μία κουλτούρα που τους προτρέπει να διαπρέψουν. 

Η συνεχής ανάπτυξη και εξέλιξη είναι στο DNA μας. Τα τελευταία χρόνια, συνεχίζουμε να δημιουργούμε καινοτόμες ιδέες στο χώρο της υγείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ όλο και περισσότερα ταλαντούχα άτομα γίνονται μέρος της ομάδας μας. Παράλληλα, εισακούγοντας την επιθυμία των ανθρώπων μας για έναν ανανεωμένο χώρο εργασίας, πρόσφατα ανακαινίσαμε πλήρως τα γραφεία μας διπλασιάζοντας τον αριθμό των ατόμων που μπορούν να εργαστούν σε αυτά. 

Στους ανθρώπους αυτούς ανήκει η σημερινή βράβευση, η οποία μας γεμίζει με απεριόριστη χαρά και περηφάνια. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, τόσο οι άνθρωποί μας όσο και η εξωτερική αρχή αξιολόγησης Great Place to Work® αναγνωρίζουν και βραβεύουν την αδιάκοπη προσπάθειά μας για συνεχή βελτίωση του εργασιακού μας περιβάλλοντος. Και αυτή είναι μόνο η αρχή!

Από την Ipsen Greece, συγχαρητήρια σε όλους και συνεχίζουμε!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT