nrg: Το road trip με ηλεκτροκίνητο όχημα στην Ελλάδα είναι γεγονός
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
nrg-το-road-trip-με-ηλεκτροκίνητο-όχημα-στην-ελλά-562325014

nrg: Το road trip με ηλεκτροκίνητο όχημα στην Ελλάδα είναι γεγονός

Το οδικό ταξίδι με ηλεκτροκίνητο όχημα από τη μια άκρη της ηπειρωτικής Ελλάδας έως την άλλη γίνεται επιτέλους πραγματικότητα εύκολα, αξιόπιστα και με ασφάλεια. Μέσα από το incharge, το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στη χώρα, η nrg παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ηλεκτροκίνησης για κάθε οδηγό, είτε ταξιδεύει για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Επενδύοντας σε φορτιστές εναλλασσόμενου (AC) και συνεχούς (DC) ρεύματος σε αστικά κέντρα και κεντρικούς αυτοκινητόδρομους, η εταιρεία επεκτείνει συστηματικά και με ταχείς ρυθμούς τα σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, διευκολύνοντας στην πράξη την καθημερινότητα των οδηγών.

nrg: Το road trip με ηλεκτροκίνητο όχημα στην Ελλάδα είναι γεγονός-1

Οι 57 ταχυφορτιστές προηγμένης τεχνολογίας που έχουν εγκατασταθεί σε στρατηγικά σημεία του εθνικού δικτύου αλλά και στα πρατήρια αυτοκινητοδρόμων Shell και Avin του Ομίλου Motor Oil επιτρέπουν τη φόρτιση ενός ηλεκτροκίνητου οχήματος έως και στο 80% της δυναμικής του σε λιγότερο από μισή ώρα. Στο σύνολό του, το πανελλαδικό δίκτυο incharge διαθέτει συνολικά περισσότερες από 900 θέσεις φόρτισης, με φορτιστές και ταχυφορτιστές σε πάνω από 700 σημεία. Ανάλογα με τη ζήτηση, η δυναμικότητα των φορτιστών αναβαθμίζεται, όπως για παράδειγμα στο ΣΕΑ Αταλάντης. Παράλληλα, υλοποιούνται στρατηγικές συνεργασίες με αλυσίδες σουπερμάρκετ, ξενοδοχεία, επιχειρήσεις με στόλους οχημάτων και χώρους στάθμευσης, εξασφαλίζοντας ενεργειακή αυτονομία στον οδηγό και εύκολη φόρτιση του αυτοκινήτου του.

nrg: Το road trip με ηλεκτροκίνητο όχημα στην Ελλάδα είναι γεγονός-2

Πολύτιμο εργαλείο, που λύνει τα χέρια στον χρήστη και τον βοηθά να προγραμματίσει και να οργανώσει το ταξίδι του με ηλεκτρικό ή plug-in υβριδικό αυτοκίνητο πριν ακόμη ξεκινήσει τη διαδρομή του, είναι η εφαρμογή incharge. Είτε μέσα από το smarthphone ή το tablet είτε από τον υπολογιστή μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας, ο οδηγός μπορεί ανά πάσα στιγμή να βρει το σημείο φόρτισης που τον εξυπηρετεί, να επιλέξει το είδος φόρτισης που επιθυμεί, να παρακολουθήσει την πορεία της φόρτισής του, να δει το ιστορικό των φορτίσεών του, να ολοκληρώσει την πληρωμή του και, βέβαια, να εξυπηρετηθεί άμεσα 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

nrg: Το road trip με ηλεκτροκίνητο όχημα στην Ελλάδα είναι γεγονός-3

Όμως σημαντικά προνόμια απολαμβάνουν και οι επιχειρήσεις που αποφασίζουν να συνδεθούν στο δίκτυο της nrg, εγκαθιστώντας φορτιστές στον χώρο τους. Το incharge BUSINESS επιτρέπει σε κάθε επιχείρηση να αυξήσει την επισκεψιμότητά της, εμπλουτίζοντας την γκάμα υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της. Σε αυτό το πλαίσιο, η nrg παρέχει και εγκαθιστά τον φορτιστή, αναλαμβάνει τη λειτουργία, την προηγμένη διαχείριση και τη συντήρησή του, ενώ προβάλλει την παρεχόμενη υπηρεσία στο δίκτυο incharge.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το nrgincharge.gr ή καλέστε στα τηλέφωνα 218 881 8102 και 18101.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT