DHL Express (Ελλάς): Πάντα στην κορυφή

2' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η DHL Express είναι μέλος του Ομίλου Deutsche Post DHL, που αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη της αγοράς στις διεθνείς ταχυμεταφορές, με έναν από τους μεγαλύτερους στόλους παγκοσμίως και ένα δίκτυο που αποτελείται από 220 χώρες, απασχολώντας περίπου 110.000 υπαλλήλους. Η DHL Express Ελλάδος είναι και φέτος στην κορυφή της λίστας και αυτό δεν είναι τυχαίο!

Ενέργειες που την κάνουν να ξεχωρίζει

Το πρόγραμμα Υγείας και Ευεξίας «Fit for Work, Fit for Life» στοχεύει στην υλοποίηση δραστηριοτήτων που βοηθούν τους εργαζομένους να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση, ωφελώντας τους τόσο στην εργασία όσο και στην προσωπική τους ζωή, εστιάζοντας στις τέσσερις βασικές ενέργειες που χρειάζονται οι άνθρωποι για να διατηρούν ισορροπία στη ζωή τους, της προσωπικής, σωματικής, ψυχικής και συναισθηματικής ευεξίας.

Την περίοδο της πανδημίας, ενισχύθηκαν, μέσω του προγράμματος, οι πρωτοβουλίες για την υγεία και την ευημερία των εργαζομένων. Οι πρωτοβουλίες περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων συμβουλές από ειδικούς, υγιεινά μενού στις εγκαταστάσεις, ασκήσεις, εμβολιασμούς, προληπτικές εξετάσεις καρκίνου και δραστηριότητες που στοχεύουν στη μείωση του άγχους, όπως συνεδρίες ενσυνειδητότητας και γραμμές ψυχολογικής υποστήριξης.

Το πρόγραμμα «Certified International Specialist» αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα μάθησης, που προσφέρει διάφορες ενότητες, εξοπλίζοντας τους υπαλλήλους της DHL Express με τη γνώση που χρειάζονται, ώστε να αισθάνονται κινητοποιημένοι να παρέχουν την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών για τους πελάτες κάθε μέρα. Από τη στιγμή που το πρόγραμμα αυτό τέθηκε σε λειτουργία το 2010, τα επίπεδα αφοσίωσης των εργαζομένων παρουσίασαν αύξηση από 68% το 2010 σε 92% το 2021.

Appreciation Week: Κάθε χρόνο η εταιρεία αφιερώνει μία ολόκληρη εβδομάδα στο να ευχαριστήσει τους εργαζομένους –με ευφάνταστους τρόπους– για τη ζωτική συμβολή τους στην επιτυχία της.

Με την πρωτοβουλία Pole2Pole, η εταιρεία προσκάλεσε τους πιο κατάλληλα προετοιμασμένους εργαζoμένους να τρέξουν ή/και να κάνουν σκι στους Πόλους, με στόχο την ευαισθητοποίηση για την κλιματική αλλαγή.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

H εταιρεία δεν σταματά να προσπαθεί για το καλύτερο. Προγράμματα ευεξίας, εκδηλώσεις για το προσωπικό, προαγωγές και έξτρα bonus ασταμάτητα μέσα στην κρίση.
Η εταιρεία μού προσφέρει πολύ ψηλό αίσθημα ασφάλειας, τόσο μέσα στον εργασιακό χώρο, όσο και στην προσωπική και κοινωνική μου ζωή, φροντίζοντας να υπάρχει ισορροπία.

95% δηλώνουν ότι «Η διοίκηση έχει εμπιστοσύνη ότι το προσωπικό θα κάνει σωστή δουλειά χωρίς να υπάρχει συνεχής επίβλεψη».


Ξανά στην κορυφή, AS ONE!

DHL Express (Ελλάς): Πάντα στην κορυφή-1Η DHL Express βρίσκεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην κορυφή των Εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, έχοντας μια αδιάκοπη παρουσία στον θεσμό από το 2016! Το 2022 ήταν η χρονιά που ξαναβρεθήκαμε όλοι μαζί μέσα από τα προγράμματα εκπαιδεύσεων και τις εταιρικές μας εκδηλώσεις, συνεχίσαμε να αναπτύσσουμε τους ανθρώπους μας και να αναγνωρίζουμε τα μικρά ή μεγάλα επιτεύγματά τους. Ταυτόχρονα, προχωρήσαμε σε τολμηρές βελτιώσεις στο πρόγραμμα αμοιβών και παροχών, ενώ εστιάσαμε σημαντικά στη σωματική, πνευματική και ψυχική τους υγεία. Η δέσμευσή μας για ολοένα και περισσότερες κορυφές είναι δεδομένη και προς αυτή την κατεύθυνση συνεχίζουμε και το 2023 «Όλοι μαζί σαν Ένας»! Οι αξίες μας είστε εσείς και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT