Epsilon Net: Συνεχής ανάπτυξη

2' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Epsilon Net είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος Όμιλος Εταιρειών που δραστηριοποιείται από το 1999 στους τομείς της πληροφορικής (Epsilon Net Software), της δημιουργίας ψηφιακού περιεχομένου στο διαδίκτυο (Epsilon Net Network) και της εκπαίδευσης (Epsilon Net Training). Περισσότερες από 120.000 επιχειρήσεις βασίζουν την καθημερινή τους λειτουργία στα προϊόντα της Epsilon Net, εξασφαλίζοντας έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση, απαραίτητη για τη λήψη κρίσιμων αποφάσεων.

Ενέργειες που την κάνουν και ξεχωρίζει

Employee Stock Option Plan (Πρόγραμμα Διάθεσης Μετοχών). Μέσα στο 2022, η ΕPSILON NET προχώρησε στη στρατηγική θέσπιση προγράμματος διάθεσης μετοχών. Μέσω του προγράμματος αυτού χορηγήθηκαν στους εργαζομένους «πακέτα» μετοχών με προνομιακούς όρους υπό μορφήν οικειοθελούς εργοδοτικής παροχής. Το Epsilon Net stock option plan είναι μοναδικό πρόγραμμα για τα ελληνικά δεδομένα, καθώς αφορά το σύνολο του προσωπικού.

Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Epsilon Net (ΤΕΑ). Μέσα στο 2022 πάρθηκε μία ακόμα πολύ σημαντική πρωτοβουλία του Ομίλου, η σύσταση του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Epsilon Net. Το ΤΕΑ είναι μια μοναδική παροχή που απευθύνεται στα μέλη και στο προσωπικό του Ομίλου Epsilon Net και προσφέρει σημαντικά οφέλη ασφάλισης και συνταξιοδοτικής κάλυψης στους εργαζομένους. 

Μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές παροχές της εταιρείας είναι η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, που περιλαμβάνει και οδοντιατρική και οφθαλμολογική περίθαλψη και δίνει τη δυνατότητα συνέχισής της και μετά τη συνταξιοδότηση, η χρηματοδότηση μεταπτυχιακών σπουδών, ο επαγγελματικός προσανατολισμός στα παιδιά των εργαζομένων και η οικονομική στήριξη σε δύσκολες στιγμές. Δημιούργησε τη δική της Ακαδημία νέων προγραμματιστών, το Epsilon Net Coding School, με σκοπό να προσφέρει εξειδικευμένη γνώση, γεφυρώνοντας το κενό που υπάρχει μεταξύ της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και της αγοράς εργασίας, δίνοντας την ευκαιρία σε νέους, junior προγραμματιστές να ξεκινήσουν την καριέρα τους, να εκπαιδευτούν στην πράξη και να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους δίπλα σε έμπειρα στελέχη.

Δωρεάν νομικές συμβουλές σε εργαζομένους από τη νομική υπηρεσία της εταιρείας για προσωπικά τους ζητήματα.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

Υπάρχει ένα μοναδικό κλίμα ευγένειας, χιούμορ και ομαδικότητας.
Ακούγεται κλισέ, αλλά είμαστε πραγματικά σαν μεγάλη οικογένεια. Επίσης, οι παροχές που δίνει αλλά και οι συνθήκες εργασίας κάθε χρόνο είναι και καλύτερες. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από την εταιρεία που δουλεύει;

95% δηλώνουν ότι «Όταν πρωτοξεκινήσεις δουλειά εδώ, σε κάνουν να αισθάνεσαι ευπρόσδεκτος».


Οι Άνθρωποί μας είναι οι δικοί μας σούπερ ήρωες

Epsilon Net: Συνεχής ανάπτυξη-1Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά να διακρινόμαστε για 9η συνεχόμενη χρονιά ανάμεσα στα κορυφαία εργασιακά περιβάλλοντα στην Ελλάδα. Έχοντας λάβει 12 διακρίσεις –9 εθνικές, 3 ευρωπαϊκές– και την πρόσφατη διάκριση ως Best Workplaces™ for Women, επιβεβαιώνουμε ότι αυτό που κάνουμε αντέχει στον χρόνο, δυναμώνει και μας πηγαίνει μπροστά! Συνεχίζουμε δυναμικά την ανοδική μας πορεία, έχοντας πάντα στο πλευρό μας τους ανθρώπους μας, τους δικούς μας σούπερ ήρωες, που με τη δύναμη, το πάθος, τη γνώση, το ταλέντο και τη θέλησή τους μας αναδεικνύουν καθημερινά ως τον μεγαλύτερο Όμιλο Business Software στην Ελλάδα! Δέσμευσή μας είναι να συνεχίσουμε να παρέχουμε στους ανθρώπους μας ένα ποιοτικό και ασφαλές περιβάλλον εργασίας, που ενθαρρύνει τη συνεργασία, την ομαδικότητα, την καινοτομία, την επικοινωνία και την εμπιστοσύνη. Η μεγαλύτερη επένδυση του Ομίλου μας είναι Οι Άνθρωποί μας. Και αυτή η διάκριση τους ανήκει!

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT