Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ: Σταθερότητα και ασφάλεια

Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ: Σταθερότητα και ασφάλεια

2' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. είναι η πρώτη σε πωλήσεις ελληνική εταιρεία στον χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμού, ειδών τεχνολογίας κτιρίων και λύσεων διαχείρισης ενέργειας. Με δίκτυο 75+ καταστημάτων, 4 HUB Lighting & Innovation, Τμήμα Πωλήσεων Β2Β, εξειδικευμένα Business Units (Φωτισμού, Δομημένης Καλωδίωσης & Τηλεπικοινωνιών, Ενεργειακών Λύσεων, Βιομηχανίας & Ναυτιλίας, Αυτοματισμών Κτιρίων και δύο κατασκευαστικές μονάδες Ηλεκτρικών Πινάκων σε Αττική και Θεσσαλονίκη), η ΚΑΥΚΑΣ προσφέρει μεγάλη γκάμα καινοτόμων προϊόντων και ολοκληρωμένων λύσεων στους πελάτες της.

Ενέργειες που την κάνουν και ξεχωρίζει

Η ΚΑΥΚΑΣ καλωσορίζει όλους ανεξάρτητα από ηλικία, φύλο, εθνικότητα ή οικογενειακή κατάσταση. Τα προηγούμενα χρόνια μέχρι και σήμερα –με μια παύση λόγω πανδημίας– συμμετείχε ανελλιπώς σε Ημέρες Καριέρας διαφόρων φορέων, όπως και στο Job day 45+, για την τόνωση της απασχόλησης ανθρώπων ηλικίας 45+. Η εταιρεία έχει βραβευτεί από το Skywalker.gr για την ενεργή συμμετοχή στα Job days 45+ και τη συμβολή της στην απασχολησιμότητα ατόμων που ανήκουν σε αυτή την ηλικιακή ομάδα.

Η εταιρεία προσφέρει πολυάριθμες παροχές στους εργαζομένους της. Ομαδικό πρόγραμμα υγείας, πρόγραμμα συνταξιοδότησης για στελέχη, τράπεζα αίματος, βραβεία πολυετίας, χρηματική διευκόλυνση για εργαζομένους που αντιμετωπίζουν σοβαρή οικονομική δυσκολία, team bonding activities (π.χ. Μαραθώνιος, εορτασμός Τσικνοπέμπτης και συναντήσεις εκτός εργασίας για παιχνίδι, ποτό και φαγητό), καθώς και δράσεις για τις οικογένειες των ανθρώπων της. Το 2022 ξεχώρισε και αναγνωρίστηκε ένθερμα από τους 1.300 εργαζομένους της, το έκτακτο επίδομα ακρίβειας 720 €/εργαζόμενο που προσφέρθηκε ως υποστήριξη για τον υψηλό πληθωρισμό και την ενεργειακή κρίση.

Η ΚΑΥΚΑΣ υλοποιεί πρόγραμμα προσφοράς υλικοτεχνικού και τεχνολογικού εξοπλισμού σε σχολεία της Ελλάδας με τίτλο: «Ανακαινίζω ένα σχολείο». Μέχρι στιγμής έχουν ωφεληθεί περισσότερα από 47 σχολεία πανελλαδικά. Στόχος του προγράμματος είναι η ενίσχυση των σχολείων που βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές ή υστερούν σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, παρέχοντάς τους σύγχρονα μέσα.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

Η αφοσίωση στον άνθρωπο και ειδικά στους εργαζoμένους της είναι κάτι ασυνήθιστο. Για παράδειγμα, η οικονομική βοήθεια για την αντιμετώπιση της ακρίβειας ήταν κάτι το οποίο δεν νομίζω ότι έκαναν πολλές εταιρείες για τους εργαζομένους τους.

94% δηλώνουν ότι «Αισθάνομαι ότι συνεισφέρω ουσιαστικά εδώ».


Μόνο το καλύτερο είναι αρκετό για τους ανθρώπους μας!

Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ: Σταθερότητα και ασφάλεια-1Η διάκρισή μας για 9η χρονιά μας γεμίζει με πολλή χαρά και τεράστια υπερηφάνεια. Χαρά, διότι επιβεβαιώνει τον σεβασμό και την συνεχή εξέλιξη που προσφέρουμε στους ανθρώπους μας, υπερηφάνεια, γιατί κάθε χρόνο ανεβαίνουμε υψηλότερα με αποκορύφωμα την φετινή 3η θέση, όπου πλέον κοιτάζουμε στα μάτια την κορυφή!  Τίποτα δεν είναι τυχαίο! Οι 1.400 άνθρωποί μας είναι αυτοί που μας εμπνέουν στο να προσφέρουμε καθημερινά γνήσιο ανθρωποκεντρικό περιβάλλον που εξασφαλίζει σεβασμό, ισορροπία, εκπαίδευση, εξέλιξη, προοπτικές. Το 2022 καλωσορίσαμε 200 νέες θέσεις εργασίας, προσφέραμε upskilling & reskilling εκπαιδεύσεις, επιβραβεύσαμε την αριστεία, επενδύσαμε σε συστήματα και τεχνολογίες. Πρώτη προτεραιότητά μας ωστόσο, αποτέλεσε η έμπρακτή οικονομική στήριξη των ανθρώπων μας καθότι η χρονιά σε κοινωνικό-οικονομικό επίπεδο αποδείχθηκε για όλους δύσκολη. Αυτό σημαίνει για εμάς Οικογένεια, Αυτό σημαίνει ΚΑΥΚΑΣ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ #KAFKASians!

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT