Info Quest Technologies: Σπάζοντας τα στερεότυπα

Info Quest Technologies: Σπάζοντας τα στερεότυπα

2' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Info Quest Technologies ανήκει κατά 100% στον Όμιλο Quest και είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών ψηφιακής τεχνολογίας στην Ελλάδα. Με περισσότερα από 40 χρόνια παρουσίας στην αγορά και συνεργασία με τους κορυφαίους διεθνείς οίκους, επενδύει σημαντικά στον τομέα των υπηρεσιών Cloud, διατηρεί την ηγετική της θέση στην αγορά προϊόντων και υπηρεσιών ICT και αναπτύσσεται δυναμικά στους τομείς του Mobility/ΙοΤ, της ηλεκτροκίνησης και του e-commerce, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία και συμβάλλοντας στον ψηφιακό μετασχηματισμό της κοινωνίας.

Ενέργειες που την κάνουν και ξεχωρίζει

Μέσω του θεσμού «Ξεχωρίζω» αναδεικνύονται κάθε τέσσερις μήνες 3 έως 5 υπάλληλοι (ή ομάδες υπαλλήλων) που διακρίθηκαν για τις προσπάθειες και το έργο τους. Για τον θεσμό αυτόν μπορούν να προτείνουν όλοι οι εργαζόμενοι συναδέλφους τους που πιστεύουν ότι αξίζει να διακριθούν.

Στον Όμιλο υλοποιείται εκτενές πρόγραμμα well being με πλήθος δράσεων, που εξελίσσονται τόσο εντός του χώρου εργασίας, όσο και εκτός. Ενδεικτικά, το πρόγραμμα περιλαμβάνει περιπάτους στην εξοχή, ανάβαση στο βουνό, ομαδικές ποδηλατάδες, ξεναγήσεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, εισηγήσεις από επαγγελματίες για τη διαχείριση του άγχους και την υγιεινή διατροφή, καθώς και ασκήσεις stretching. Στο πλαίσιο της παρότρυνσης για μια πιο υγιεινή διατροφή, προσφέρονται συχνά υγιεινά snacks και φρούτα.

Με τη δράση «Mind the Code» του Ομίλου προσφέρονται υποτροφίες σε 40 νέους ανθρώπους, ώστε να παρακολουθήσουν εντατικά μαθήματα προγραμματισμού στις δημοφιλείς γλώσσες Java και .ΝΕΤ και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους (2 courses των 60 ωρών), δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προσληφθούν έπειτα σε εταιρεία του Ομίλου.

Το 2022, η εταιρεία υποστήριξε την Εθνική Ομάδα Πληροφορικής Κορασίδων, κάνοντας πραγματικότητα την πρώτη Εθνική συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Πληροφορικής Κορασίδων (European Girls Olympiad in Informatics – EGOI 2022), ενθαρρύνοντας τα νέα κορίτσια να ασχοληθούν πιο εντατικά με τον προγραμματισμό, αξιοποιώντας το ταλέντο τους και σπάζοντας στερεότυπα.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

Υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη από τη διοίκηση προς τους ανθρώπους της και βλέπουν τους εργαζoμένους πρώτα ως ανθρώπους. Υπάρχει στήριξη σε περιπτώσεις ανάγκης και στις περιπτώσεις εργαζόμενων μητέρων υπάρχει μεγάλη κατανόηση. Γίνονται πολλές δράσεις από το HR για προώθηση ενός ευχάριστου κλίματος εργασίας (δώρα, events, εκπλήξεις).

92% δηλώνουν ότι «Αισθάνομαι ότι συνεισφέρω ουσιαστικά εδώ».


∆έσμευσή μας η ευημερία κάθε εργαζομένου

Info Quest Technologies: Σπάζοντας τα στερεότυπα-1Η ανάδειξή μας, σε «Βest Work Place», μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια! Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες και όλους τους συναδέλφους μου για τη συμβολή τους στη δημιουργία ενός εξαιρετικού περιβάλλοντος εργασίας, όπου η εμπιστοσύνη, ο σεβασμός, η ισοτιμία και η συντροφικότητα διαμορφώνουν την καθημερινότητά μας.Δεσμευόμαστε η εταιρεία μας διαχρονικά να αποτελεί έναν σπουδαίο οργανισμό για να εργάζεται κάποιος και να ευημερεί, προσφέροντας προοπτικές, εφόδια, ικανοποίηση και υπερηφάνεια σε κάθε εργαζόμενο που θέλει να δημιουργεί αξία με τη χρήση της τεχνολογίας.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT