Blueground: Ευέλικτη εργασία

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Blueground είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται διεθνώς στον χώρο του real estate και της τεχνολογίας (proptech). Με όραμα έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι αισθάνονται σαν στο σπίτι τους όπου κι αν επιλέξουν να μείνουν, έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο 5.000 επιλεγμένων διαμερισμάτων υψηλής ποιότητας σε δημοφιλείς γειτονιές, σε 18 πόλεις σε όλο τον κόσμο, τα οποία διατίθενται για μίσθωση διάρκειας από έναν μήνα μέχρι και μερικά χρόνια.

Ενέργειες που την κάνουν και ξεχωρίζει

Η Blueground έχει καθιερώσει την προσέγγιση της Ανάπτυξης Ταλέντων για να υποστηρίξει τη συνεχή μάθηση και την οργανωτική ανάπτυξη μέσω της προσωπικής και επαγγελματικής εξέλιξης. Όλα τα μέλη της ομάδας της μπορούν να επιδιώξουν εξωτερικές ευκαιρίες μάθησης σύμφωνα με το σχέδιο ανάπτυξης και εξέλιξής τους. Για τον σκοπό αυτόν, υπάρχει ένας προκαθορισμένος τριμηνιαίος προϋπολογισμός ανά άτομο για επένδυση σε εξωτερικούς πόρους. Επιπλέον, η Blueground έχει εγκαινιάσει ένα εσωτερικό εργαλείο ηλεκτρονικής εκπαίδευσης που τη βοηθά να δημιουργεί, να διαχειρίζεται, να οργανώνει και να παρέχει online εκπαιδευτικούς πόρους στους εργαζομένους.

Η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο να δημιουργήσει ένα περιβάλλον στο οποίο οι εργαζόμενοι νιώθουν ότι ανήκουν και συμμετέχουν ενεργά στην επιτυχία της. Γι’ αυτόν τον σκοπό δίνει 4 ημέρες αδείας για τη συμμετοχή των εργαζομένων σε δραστηριότητες κοινωνικής ευθύνης.

Η κουλτούρα της εταιρείας επιδιώκει την καινοτομία και τις νέες ιδέες (Socialize our Ideas). Η ιδέα του Project «Fire chat» και η προτροπή στα μέλη της ομάδας να μετακινηθούν και να συνεργαστούν με άλλες ομάδες, είναι μια πρακτική που συνεισφέρει αποτελεσματικά στην επιτυχία της εταιρείας.

Η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα στους εργαζομένους της να εργάζονται από οπουδήποτε. Μπορούν να επιλέξουν εάν θέλουν να δουλεύουν από το γραφείο, από το σπίτι, hybrid ή απομακρυσμένα (Flexibility/Mobility – BG Nomads), ενώ παρέχει και 14 ημέρες δωρεάν διαμονή στις χώρες όπου δραστηριοποιείται.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

Αυτό που αγαπώ στην Blueground είναι το ότι μπορείς να επικοινωνήσεις με όλα τα επίπεδα διοίκησης και το ότι υπάρχει πλήρης διαφάνεια!
Τρομεροί επαγγελματίες, χαρακτήρες και κουλτούρα, από τον CEO μέχρι τον τελευταίο συνάδελφο. Κλίμα και συμπεριφορά που σπανιότατα συναντά κανείς στην Ελλάδα.

97% δηλώνουν ότι «Αισθάνομαι υπερήφανος/η όταν βλέπω όλα όσα έχουμε επιτύχει».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT