Teleperformance Greece: Σεβασμός στη διαφορετικότητα

Teleperformance Greece: Σεβασμός στη διαφορετικότητα

2' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Teleperformance Greece είναι μέλος του πολυεθνικού ομίλου της Teleperformance. Από το 1989 δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία παροχής Digital Integrated Business Services στη χώρα. Διαθέτει 8 multilingual hubs σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Χανιά, απασχολεί πάνω από 10.000 εργαζομένους από 110 εθνικότητες, οι οποίοι εξυπηρετούν πελάτες από 140 αγορές σε 42 γλώσσες. Εφαρμόζοντας σύγχρονες μεθόδους διαχείρισης και αξιοποιώντας αποτελεσματικά το πολυπολιτισμικό δυναμικό της, έχει καθιερωθεί ως ένας από τους πλέον ελκυστικούς προορισμούς για εργασία.

Ενέργειες που την κάνουν και ξεχωρίζει

Η Teleperformance δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε πρακτικές και διαδικασίες που βοηθούν στην εξάλειψη των διακρίσεων και στην ενθάρρυνση της διαφορετικότητας και της συμπερίληψης. Οι 5 περιοχές προτεραιότητας στις οποίες βασίζεται η μοναδική της αυτή προσέγγιση είναι: φύλο, αναπηρίες, ΛOATKI+ κοινότητα, εθνικότητα και τοπικές προκλήσεις, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε περιοχής στην οποία δραστηριοποιείται. Για κάθε περιοχή προτεραιότητας, υπάρχουν 4 πυλώνες δράσης που στοχεύουν σε θέματα Διοίκησης, Συστημάτων, Κουλτούρας, Φήμης.

Τα Employee Resource Groups (ERGs) αποτελούνται από εργαζομένους οι οποίοι μοιράζονται κοινά χαρακτηριστικά και εμπειρίες και έχουν στόχο να διαδώσουν καλές πρακτικές σε θέματα διαφορετικότητας και συμπερίληψης.

Η Teleperformance διαθέτει πολύ ενδιαφέρουσες ενέργειες για την ενίσχυση και την ενθάρρυνση της καινοτομίας. Πρωτοβουλία All Ideas Matter (Όλες οι ιδέες έχουν σημασία): Η πρωτοβουλία αυτή καλεί όλους τους εργαζομένους να γίνουν φορείς αλλαγής. Οι ιδέες που έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιηθούν, επιλέγονται, εφαρμόζονται και ανταμείβονται.

Η εταιρεία προσφέρει πολλές παροχές στους εργαζομένους της, όπως μεταξύ άλλων: δυνατότητα εργασίας από το σπίτι (το 70% εργάζεται από το σπίτι), ιδιωτική ασφάλιση που περιλαμβάνει και προστατευόμενα μέλη, Global Mental Health & Wellness πρόγραμμα, γραμμή υποστήριξης για τους εργαζομένους και τις οικογένειές τους (EAP), ετήσιο For Fun φεστιβάλ όπου οι εργαζόμενοι γιορτάζουν αναδεικνύοντας τα ταλέντα τους στην τέχνη, στον χορό, στη μουσική και στη φωτογραφία.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

Η Teleperformance και έχει πετύχει και επιδιώκει ένα πραγματικά εξαίσιο περιβάλλον χωρίς διακρίσεις, με καλές αποδοχές και εξελικτικά μονοπάτια, για να βρει ο καθένας πού και πώς μπορεί να βελτιωθεί και να ταιριάξει σε κάτι που όντως θέλει.

93% δηλώνουν ότι: «Μου προσφέρονται οι πόροι και ο εξοπλισμός που απαιτούνται για να κάνω σωστά τη δουλειά μου».


Η Αξία της Ανθρώπινης Διαφορετικότητας

Teleperformance Greece: Σεβασμός στη διαφορετικότητα-1Αποτελεί ιδιαίτερα μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς η βράβευση ως Best Workplace για το 2023. Ως μια εταιρεία που βασίζεται στον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της, διασφαλίζουμε ότι η εργασιακή εμπειρία των ανθρώπων μας είναι πάντα στο επίκεντρο της προσοχής μας. Εργαζόμαστε διαρκώς να δημιουργούμε ένα εργασιακό περιβάλλον που θα ενθαρρύνει την ανάπτυξη των ατόμων και των ικανοτήτων τους, αλλά και την ευημερία και την ικανοποίησή τους.

Η Teleperformance Greece φέρνει κοντά περισσότερους από 11.000 ανθρώπους, 110+ εθνικοτήτων, σε ένα περιβάλλον που τους δίνει την ευκαιρία να αναπτύξουν τα ταλέντα και τις ικανότητές τους, αλλά και να εξελιχθούν ως άνθρωποι και επαγγελματίες. Σεβόμαστε τα μέλη της ομάδας μας και αγωνιζόμαστε διαρκώς για μια κουλτούρα ισότητας, δικαιοσύνης, ποικιλομορφίας και συμπερίληψης.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT