DELOITTE Greece: Ισότητα και συμπερίληψη

2' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Deloitte είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής υπηρεσιών προς επιχειρήσεις παγκοσμίως. Προσφέρει ελεγκτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες μάνατζμεντ, νομικές υπηρεσίες, διαχείρισης κινδύνου και χρηματοοικονομικής και φορολογικής συμβουλευτικής στις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως. Με ιστορία 175 ετών λειτουργίας, δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 150 χώρες και απασχολεί περίπου 415.000 εργαζομένους παγκοσμίως.

Ενέργειες που την κάνουν και ξεχωρίζει

Με το πρόγραμμα ALL IN, το οποίο διαρθρώνεται σε πέντε άξονες: ισότητα φύλων, συμπερίληψη ΛΟΑΤΚΙ+, ψυχική υγεία, αναπηρία και νευρο-διαφορετικότητα, η Deloitte επιδιώκει να δημιουργήσει ένα περιβάλλον ίσων ευκαιριών για όλους. Όλοι οι επικεφαλής των τοπικών εταιρειών του δικτύου Deloitte αξιολογούνται στην επίτευξη των στόχων του προγράμματος. Επίσης, ανάλογες προβλέψεις έχουν συμπεριληφθεί στην ετήσια αξιολόγηση της απόδοσης όλων των εργαζομένων.

Το πρόγραμμα Future of Learning επενδύει σε: 1) «hot» (technology) δεξιότητες, 2) ηγέτες future-ready σε όλα τα επίπεδα και 3) το Deloitte University, το οποίο προσφέρει σύγχρονες εγκαταστάσεις και προγράμματα σπουδών για την ανάπτυξη των καλύτερων ηγετών στον οργανισμό. Επίσης, υπάρχει το πρόγραμμα Accelerating Your Deloitte Experience με ατομικές εμπειρίες εκπαίδευσης στα μέτρα του κάθε εργαζομένου.

Για την επικοινωνία της στρατηγικής και των αξιών της εταιρείας, η Deloitte επικοινωνεί τακτικά με τους εργαζομένους της μέσα από Town Halls, ηλεκτρονικές πλατφόρμες επικοινωνίας, newsletters και κανάλια social media.

Η εσωτερική πλατφόρμα ηλεκτρονικής εκπαίδευσης CURA χρησιμοποιεί artificial intelligence για να προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες στους χρήστες, ενώ συνδυάζει περιεχόμενο από πηγές τόσο εντός όσο και εκτός εταιρείας για να ικανοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες τους. Η Deloitte Greece χρησιμοποιεί το σύστημα CURA για το onboarding των νέων εργαζομένων.

Στο «Green Dot Box» οι εργαζόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις ιδέες τους για ένα πιο καινοτόμο εργασιακό περιβάλλον. Το 73% των ιδεών που υποβλήθηκαν έχουν εφαρμοστεί. Π.χ. δημιουργία εταιρικού κέντρου ευεξίας και αξιολόγηση των ηγετών από τους συνεργάτες και την ομάδα τους.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

Ένιωσα έκπληξη βλέποντας έναν μασέρ να κάνει μασάζ σε εργαζομένους τις ώρες εργασίας. Απολαμβάνω επίσης τα φρούτα που διατίθενται στην είσοδο του κτιρίου. Χιλιάδες άνθρωποι εργάζονται όλοι μαζί ως ομάδα σε όλο τον κόσμο, πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν. * (μετάφραση από αγγλικά)

92% δηλώνουν ότι «Οργανώνουμε εκδηλώσεις για να γιορτάσουμε σημαντικά γεγονότα στον οργανισμό μας».


Ευελιξία, wellbeing και ίσες ευκαιρίες εξέλιξης

DELOITTE Greece: Ισότητα και συμπερίληψη-1Η πορεία κάθε εταιρείας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την εξέλιξη και την ευημερία των ανθρώπων της. Διακρίσεις όπως αυτή έχουν ξεχωριστή σημασία καθώς προέρχονται από τους ίδιους τους ανθρώπους της επιχείρησης και έρχονται να επιβεβαιώσουν ότι η εταιρεία παραμένει προσηλωμένη στον στόχο της να παρέχει ένα δίκαιο εργασιακό περιβάλλον, να εκπαιδεύει συστηματικά και να αναπτύσσει τις δεξιότητες των στελεχών της καθώς και να δημιουργεί ένα εργασιακό πλαίσιο όπου κάθε εργαζόμενος θα αναγνωρίζεται, θα εκτιμάται και θα ωθείται να εξελιχθεί ως άνθρωπος και ως εργαζόμενος. Επιπλέον, από την Deloitte εφαρμόζονται μια σειρά από πρακτικές για να εξασφαλίσουν ευελιξία στον τρόπο εργασίας, καλύτερη ισορροπία μεταξύ εργασιακής και προσωπικής ζωής και πρόσβαση σε προγράμματα learning και development, προσφέροντας πάντα ίσες ευκαιρίες ανάπτυξης για όλους.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT