Hack The Box: Πλήρης ευελιξία

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Hack The Box αποτελεί πλατφόρμα αναβάθμισης δεξιοτήτων στην κυβερνοασφάλεια. Προσεγγίζοντας την εκπαίδευση ως παιχνίδι, δίνει τη δυνατότητα σε άτομα, επιχειρήσεις, κυβερνητικούς θεσμούς και πανεπιστήμια να βελτιώσουν και να αναπτύξουν τις επιθετικές και αμυντικές δεξιότητές τους στο cybersecurity, ενώ ταυτόχρονα αξιολογεί και πιστοποιεί ταλέντα στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Η κοινότητα της Hack The Box συγκεντρώνει περισσότερους από 1,7 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο, προκειμένου να μάθουν, να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους, αλλά και να ανταλλάξουν ιδέες και μεθοδολογίες.

Ενέργειες που την κάνουν και ξεχωρίζει

Αναφορικά με τον τρόπο εργασίας, η Hack The Box είναι πλήρως ευέλικτος οργανισμός. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι επιτρέπεται να εργάζονται από οπουδήποτε, ενώ έχουν την ευκαιρία να επισκέπτονται το γραφείο όποτε θέλουν. Αυτό συνιστά μια τεράστια διευκόλυνση για την επίτευξη ισορροπίας στην επαγγελματική ζωή.

Η Hack The Box υιοθέτησε το μοντέλο των 25 ημερών άδειας μετ’ αποδοχών για κάθε μέλος της. Το καλοκαίρι του 2022, η εταιρεία ξεκίνησε πιλοτικά ένα πρόγραμμα εργασίας 4 ημερών/εβδομάδα για όλους τους εργαζομένους παγκοσμίως για όλο τον Αύγουστο, χωρίς καμία επίδραση στον μηνιαίο μισθό ή στο υπόλοιπο των διακοπών τους.

Εκτός από τη σωματική υγεία, η εταιρεία θεωρεί πολύ σημαντική την ψυχική υγεία. Η διαδικτυακή πλατφόρμα ψυχικής υγείας SupportRoom παρέχει συνεχή υποστήριξη στους εργαζομένους σε περίπτωση σχετικής ανάγκης, καθώς τους φέρνει σε επαφή με πιστοποιημένο θεραπευτή μέσω οποιασδήποτε συσκευής και μπορεί να γίνει επικοινωνία μέσω φωνής, κειμένου ή βιντεοκλήσεων.

Η Hack The Box προσφέρει στους πατέρες 1 μήνα ετήσια άδεια μετ’ αποδοχών, ώστε να μπορούν να στέκονται αποτελεσματικότερα στην οικογένειά τους και να περνούν περισσότερο χρόνο μαζί.

Με την αξία της συνεχούς ανάπτυξης να είναι μέρος του DNA της Hack The Box, η εταιρεία παρέχει ετησίως ένα ποσό για τις εκπαιδευτικές ανάγκες κάθε εργαζομένου.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

Το όραμα και οι στόχοι της εταιρείας επικοινωνούνται με τέτοιο τρόπο, ώστε όλοι να θέλουμε να προσπαθούμε το καλύτερο για να επιτευχθούν οι στόχοι σαν να είναι η δική μας επιχείρηση, το δικό μας σπίτι.

Εξαιρετικό κλίμα συνεργασίας, αλληλοσεβασμού και πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν ότι η δουλειά μπορεί να γίνει με ιδιαίτερα «παιχνιδιάρικα» τεχνάσματα.

100% δηλώνουν ότι: «Εδώ υπάρχει ένα ψυχολογικά και συναισθηματικά υγιές περιβάλλον εργασίας».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT