XM: Μεγάλη, δίκαιη, ανθρώπινη

2' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με πάνω από 5.000.000 πελάτες από την ίδρυσή της το 2009, η XM έχει εξελιχθεί σε μια μεγάλη διεθνή εταιρεία επενδύσεων. Από το ξεκίνημά της, η XM πορεύεται με βάση τις εταιρικές της αξίες, BIG-FAIR-HUMAN, οι οποίες καθορίζουν την κουλτούρα του οργανισμού και υποδεικνύουν τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τους συνεργάτες, τους πελάτες και τους ανθρώπους της. Απασχολεί πάνω από 900 επαγγελματίες σε Ελλάδα, Κύπρο και άλλες 4 χώρες παγκοσμίως.

Ενέργειες που την κάνουν και ξεχωρίζει

Η ανοιχτή επικοινωνία σε συνδυασμό με την εταιρική της κουλτούρα είναι από τα δυνατά χαρακτηριστικά της εταιρείας. Stand-ups εργαστήρια (workshops), εβδομαδιαίες/μηνιαίες ενδοτμηματικές και διατμηματικές συναντήσεις, συναντήσεις με τον CEO και τους co-CIOs, management symposiums, παροχή κατάλληλων χώρων για ενθάρρυνση της επικοινωνίας και συνεργασίας, κουλτούρα ανοιχτών θυρών, HR laps, σύστημα ενδυνάμωσης της απόδοσης του προσωπικού, upward feedback και έρευνες προσωπικού είναι μερικές από τις πρακτικές που εφαρμόζουν.

Η αναγνώριση και επιβράβευση είναι ποικιλόμορφη και συνδυάζεται με ανταγωνιστικούς μισθούς, μπόνους (ετήσια, ανά project, κ.ο.κ.), βραβεία, εξατομικευμένα δώρα με βάση τις ατομικές προτιμήσεις και τα χόμπι των εργαζομένων, μεγάλα πάρτι και εκδηλώσεις, τιμητικές πλακέτες, κουπόνια διαφόρων ειδών, team-building activities, διαμονές σε ξενοδοχεία, ταξίδια, εκπτωτική κάρτα για όλους, συμμετοχή σε ένα από τα διεθνές gala του οργανισμού στην Ασία, συμμετοχή σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες και άλλα πολλά.

Ο οργανισμός επιδιώκει την προώθηση των ίσων ευκαιριών και της διαφορετικότητας στο εργασιακό περιβάλλον και δείχνει έμπρακτα τη στήριξή του και τη βοήθειά του στους εργαζόμενους κάθε διαφορετικής εθνικότητας, συνοδεύοντας αρχικά τους νεοπροσληφθέντες στις αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες (π.χ. γραφεία αλλοδαπών) και υποστηρίζοντάς τους στις διαδικασίες για την έκδοση ή την ανανέωση όλων των απαιτούμενων κρατικών εγγράφων για την παραμονή και την εργασία τους στη χώρα.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

Σου δίνει την ελευθερία να αλλάξεις πράγματα, να βελτιώνεις τη διαδικασία και δεν εμμένουν στους παλιούς τρόπους που γίνονταν τα πράγματα. (Μετάφραση από τα αγγλικά)

96% δηλώνουν ότι «Μπορώ εύκολα να προσεγγίσω και να μιλήσω με τα μέλη της διοίκησης».


Οι αξίες μας κάνουν τη διαφορά!

XM: Μεγάλη, δίκαιη, ανθρώπινη-1Παγκόσμια ηγετική δύναμη στις επενδύσεις, η XM απασχολεί περισσότερους από 900 εργαζομένους με πολύχρονη εμπειρία και γνώση του χώρου. Καθώς η οικογένειά μας μεγαλώνει, παραμένουμε πιστοί στις αξίες Big – Fair – Human, που διέπουν τις σχέσεις με τους πελάτες και τους ανθρώπους μας, σχέσεις που ενδυναμώνουμε, εμβαθύνουμε και εξελίσσουμε καθημερινά. Η ανάδειξη της XM ανάμεσα στους καλύτερους χώρους εργασίας στην Ελλάδα είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση ότι δημιουργούμε εμπειρίες που βγάζουν τον καλύτερό μας εαυτό. Με επίκεντρο την επιτυχία και την ευεξία των XMers, διαμορφώνουμε ένα πρότυπο περιβάλλον που μας κάνει να νιώθουμε οικεία, ενισχύει τη συνεργασία μας και μας ενδυναμώνει ώστε να διαπρέπουμε ο καθένας στον χώρο του. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους μας που μας δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και συνεχίζουμε!

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT