Ipsen Greece: Κάλυψη και υποστήριξη

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η παρουσία της Ipsen στην Ελλάδα χρονολογείται από το 1979. Από το 2004, η Ipsen Greece είναι υπεύθυνη για την Κύπρο και από το 2020 είναι επίσης υπεύθυνη για το Ισραήλ.

Πρόκειται για παγκόσμια βιοτεχνολογική εταιρεία που στοχεύει στη βελτιστοποίηση της υγείας και της ποιότητας ζωής των ασθενών στις θεραπευτικές κατηγορίες της ογκολογίας, των σπάνιων νοσημάτων και της νευροεπιστήμης και αποστολή της είναι να αποτελεί έναν αξιόπιστο ηγέτη στις θεραπευτικές κατηγορίες που υπηρετεί.

Ενέργειες που την κάνουν και ξεχωρίζει

Τον Σεπτέμβριο του 2022, λόγω της οικονομικής κατάστασης και του υψηλού πληθωρισμού, η εταιρεία προσέφερε 850 € σε κάθε υπάλληλο, ανεξαρτήτως θέσης. 

Στο πλαίσιο του Employee Support Program, παρέχεται σε 24ωρη βάση υποστήριξη των υπαλλήλων της εταιρείας και των συγγενών πρώτου βαθμού. Πέρα από την ψυχολογική υποστήριξη, παρέχεται συμβουλευτική υπηρεσία για θέματα σχέσεων, τέκνων, διαταραχών, life coaching κ.ά. Το πρόγραμμα καλύπτει 6 συνεδρίες ανά υπόθεση/θέμα προς επίλυση-συμβουλή. Ο κάθε υπάλληλος/συγγενής υπαλλήλου μπορεί να απευθυνθεί για υποστήριξη για απεριόριστο αριθμό υποθέσεων.

Η εταιρεία προσφέρει πολυάριθμες παροχές στους εργαζομένους της, όπως ιδιωτική ασφάλιση και ιδιωτικό συνταξιοδοτικό πρόγραμμα για όλους, οδοντιατρική κάλυψη αξίας 300 € για κάθε οικογένεια, δωροεπιταγή στην αρχή της σχολικής χρονιάς για κάθε παιδί, δωροεπιταγή γάμου, επιπρόσθετο δώρο Χριστουγέννων αξίας 250 €, επίδομα wellness αξίας 300 € για συνδρομή σε γυμναστήριο/δραστηριότητα ή αγορά αθλητικού εξοπλισμού.

Κάθε χρόνο οι καλύτεροι υπάλληλοι πωλήσεων από όλες τις χώρες λαμβάνουν ένα χρηματικό ποσό (5.000 € για το 2022) και ένα αναμνηστικό τρόπαιο (Pinnacle Award) υπογεγραμμένο από μέλη του Executive Board.

Κάθε Δεκέμβριο όλοι οι εργαζόμενοι καλούνται να ψηφίσουν τον καλύτερο team player και τον καλύτερο manager της χρονιάς, με έπαθλο μια αναμνηστική πλακέτα και δώρο αξίας 1.500 € ανά νικητή (local Bravo recognition system).

100% δηλώνουν ότι «Το προσωπικό έρχεται με ευχάριστη διάθεση στη δουλειά του».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT