Novatron: Μικρή, ευέλικτη, υποσχόμενη

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Novatron Security Distribution ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2015 με αντικείμενο τη χονδρική πώληση Συστημάτων Ασφαλείας στην Ελλάδα. Η εταιρεία συνεργάζεται απευθείας με διεθνώς καταξιωμένους κατασκευαστές, όπως οι Dahua, Hikvision, Ajax Systems, Johnson Controls, Flir, ZKTeco, IDTeck και πολλούς άλλους. Επίσης, διαθέτει ευρεία τεχνογνωσία στα συστήματα ασφαλείας, την οποία μεταφέρει με τακτικές τεχνικές εκπαιδεύσεις στους πελάτες της, εμπλουτίζοντας τις τεχνικές γνώσεις τους και διασφαλίζοντας την άρτια εγκατάσταση των προϊόντων που αντιπροσωπεύει στην ελληνική αγορά. 

Ενέργειες που την κάνουν και ξεχωρίζει

Όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας, είτε έχουν εμπορικό ρόλο είτε όχι, λαμβάνουν ετήσιο bonus, αντικατοπτρίζοντας τη σταθερά ανοδική πορεία της. Επιπλέον η εταιρεία προσφέρει δωρεάν ιδιωτική ασφάλιση σε κάθε εργαζόμενο.

Η Novatron Security διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ των εργαζομένων, ανοίγει αρκετούς διαύλους επικοινωνίας και ενθαρρύνει το προσωπικό της να εκφράσει τις ιδέες του και αντίστοιχα τα στελέχη να επικοινωνήσουν τους στόχους και το όραμα της εταιρείας. Δίνεται η ευκαιρία σε κάθε εργαζόμενό της να ανελιχθεί εσωτερικά σε νέες θέσεις μεγαλύτερης ευθύνης με υψηλότερες αποδοχές. Σε κάθε περίπτωση προσφέρεται η κατάλληλη εκπαίδευση, είτε μέσω εξωτερικών συνεργατών είτε μέσω mentoring.

Ενδεικτικά, τα τελευταία χρόνια η εταιρεία κάλυψε το κόστος για τις μεταπτυχιακές σπουδές δύο εργαζομένων.

100% δηλώνουν ότι «Θα ήθελα να δουλεύω εδώ για πολύ καιρό».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT