Transifex: Με γνώμονα τις αξίες

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Transifex ιδρύθηκε το 2009 στην Πάτρα και έχει ως αντικείμενο το software localization. Με τη SaaS-based πλατφόρμα και τους αυτοματισμούς που παρέχει, οι πελάτες της Transifex μπορούν να μεταφράσουν ψηφιακό περιεχόμενο όπως ισοτόπους, εφαρμογές για κινητά, παιχνίδια, βίντεο, υπότιτλους και άλλα σε λιγότερο χρόνο, με χαμηλότερο κόστος και υψηλότερη ποιότητα. Κορυφαίες εταιρείες, όπως οι Atlassian, Asana, HubSpot, Waze και Quora, βασίζονται στην πλατφόρμα της Transifex για να επιτύχουν μια πραγματικά πολύγλωσση, διεθνή παρουσία. Σήμερα, η εταιρεία απασχολεί εξ αποστάσεως εργαζομένους σε Ελλάδα, Κύπρο, Αγγλία, Αμερική και Μεξικό και μετράει περισσότερες από 1.400 συνεργασίες με εταιρείες από 70 χώρες.

Ενέργειες που την κάνουν και ξεχωρίζει

• Η καρδιά του τρόπου λειτουργίας της Transifex βρίσκεται στις πρωταρχικές της αξίες. Αυτές αποτελούν τα βασικά στοιχεία της κουλτούρας της, τον τρόπο με τον οποίο εργάζονται και συμπεριφέρονται οι άνθρωποί της και εμπνέονται στην καθημερινότητά τους: Να είσαι αληθινός συνεργάτης. Να αναπτύσσεσαι συνέχεια, Να υποστηρίζεις τον πελάτη, Να κατέχεις το θέμα σου, Να είσαι ο αυθεντικός εαυτός σου. 

• Κάθε χρόνο, ζητείται από την ομάδα να ψηφίσει έναν συνεργάτη που συμπεριφέρεται σύμφωνα με τις αξίες της εταιρείας, τις βιώνει και τις εκπροσωπεί. Οι νικητές με τις περισσότερες ψήφους λαμβάνουν ένα βραβείο.

• Οι εργαζόμενοι της Transifex, έχοντας έναν προκαθορισμένο προϋπολογισμό, είναι ελεύθεροι να επιλέξουν τις ευκαιρίες μάθησης και ανάπτυξης που ταιριάζουν στις ανάγκες τους, να παρακολουθήσουν μαθήματα, να ταξιδέψουν για να συμμετάσχουν σε συνέδρια, να κάνουν συνδρομές σε ότι τους ενδιαφέρει και να αποκτήσουν πιστοποιήσεις. Έχουν την εξουσία να επιλέγουν την επαγγελματική τους πορεία, κάθετη ή πλευρική, ό,τι τους εξυπηρετεί σε συνεργασία με τον προϊστάμενό τους.

100% δηλώνουν ότι «Θα σύστηνα ανεπιφύλακτα την εταιρεία μου στους φίλους και στην οικογένειά μου ως ένα εξαιρετικό μέρος για να εργαστεί κάποιος».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT