Yodeck (Flipnode): Ανθρωποκεντρική κουλτούρα

Yodeck (Flipnode): Ανθρωποκεντρική κουλτούρα

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Yodeck (Flipnode) είναι μια εταιρεία τεχνολογίας, που προσφέρει μια εύχρηστη και οικονομική software λύση σε όσους θέλουν να προβάλουν σε οθόνες σχετικό με την επιχείρησή τους περιεχόμενο. Χιλιάδες εταιρείες σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται το προϊόν της, ενώ διαθέτει και περισσότερους από 300 συνεργάτες μεταπώλησης.

Ενέργειες που την κάνουν και ξεχωρίζει

Οι διαδικασίες και πολιτικές της είναι πλήρως συνδεδεμένες και συνυφασμένες με το επίκεντρο της κουλτούρας, που είναι ο άνθρωπος και η προσωπική και επαγγελματική του ανάπτυξη και υποστήριξη. 

Οι πολιτικές που έχουν αναπτυχθεί φαίνεται ότι καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα των δραστηριοτήτων του «εργασιακού ταξιδιού»: Επιλογή προσωπικού – Εργασιακή καθημερινότητα – Αξιολόγηση απόδοσης και feedback – Αναγνώριση και ανταμοιβή – Προσωπική ανάπτυξη – Διαμοιρασμός πληροφορίας και επικοινωνία.

Διαθέτει ανταγωνιστικό σύστημα αμοιβών: μπόνους βάσει επίτευξης των ετήσιων στόχων της εταιρείας, αυξήσεις τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο (πέρυσι δόθηκε 15% οριζόντια αύξηση), κατώτατος πρώτος μισθός 1.000 €, stock option plan.

Εκπαιδευτικές ενέργειες: κάθε εργαζόμενος έχει προσωπικό ετήσιο budget εκπαίδευσης για εκπαιδευτικά προγράμματα ή βιβλία (86% των εργαζομένων το χρησιμοποιούν), συμμετοχή σε σεμινάρια, συνέδρια και μαθήματα, επιδότηση διδάκτρων και παροχή άδειας για την απόκτηση επιπλέον πτυχίου, μαθήματα ξένων γλωσσών, masterclasses ΑΙ, φιλοσοφίας και άλλων.

Η εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες άσκησης (π.χ. γιόγκα, πινγκ πονγκ, γυμναστήριο), συνεδρίες με γνωστό διατροφολόγο, δωρεάν γεύματα.

Επιπλέον η εταιρεία παρέχει δωρεάν θέσεις στάθμευσης και δωρεάν κάρτες μετακίνησης με τα ΜΜΜ, ταξίδια και δραστηριότητες team bonding, και ρύθμιση χρόνου αδείας ή εργασίας, που περιλαμβάνει: ευέλικτο ωράριο εργασίας, αποφυγή υπερωριών και υποστήριξη νέων γονέων μέσω εργασίας από το σπίτι.

100% των εργαζομένων δηλώνουν ότι «Η διοίκηση ασκεί τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες με τιμιότητα και ήθος».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT