Arbitrage Real Estate: Επαγγελματισμός και ακεραιότητα

Arbitrage Real Estate: Επαγγελματισμός και ακεραιότητα

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Arbitrage καλύπτει ένα ευρύ φάσμα συμβουλευτικών και διαχειριστικών υπηρεσιών στον τομέα του real estate. Αποτελείται από μια εξειδικευμένη ομάδα, η οποία συνδυάζει τη διεθνή εμπειρία με την τοπική γνώση. Είναι πιστοποιημένη κατά ISO σε θέματα ποιότητας υπηρεσιών, περιβαλλοντικής πολιτικής και διαχείρισης και προστασίας δεδομένων. Είναι εταιρικό μέλος του RICS, του ULI Europe, του INREV και του ΣΕΤΕ, με δέσμευση στην παροχή προσαρμοσμένων και αμερόληπτων υπηρεσιών, διατηρώντας κορυφαίες προδιαγραφές επαγγελματισμού και ακεραιότητας.

Ενέργειες που την κάνουν και ξεχωρίζει

Ο επαναπροσδιορισμός των επαγγελματικών σχέσεων μετά την πανδημία, σε συνδυασμό με την ταυτόχρονη δυναμική αύξηση του εργατικού δυναμικού και των εργασιών της εταιρείας, οδήγησε τη διοίκηση στην υιοθέτηση του προγράμματος Roots, με τη βοήθεια εξωτερικού συνεργάτη. To Roots ήταν ένα πρόγραμμα ανάπτυξης των ανθρώπων της και μέσα από αυτό αναδείχθηκαν προτάσεις για βελτίωση και καθιερώθηκαν νέες πρακτικές. Χαρακτηριστικά, γεννήθηκαν οι εταιρικές αξίες με βάση όσα μοιράστηκαν οι εργαζόμενοί της. Επιπλέον, δημιουργήθηκαν οι Πολιτικές των Προσλήψεων, Αξιολόγησης, Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Προσωπικού. Όλοι οι εργαζόμενοι έχουν ετήσια στοχοθεσία και αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στη διαδικασία, πέραν του αξιολογουμένου και του αξιολογητή, συμμετέχει και ο λεγόμενος Panel Reviewer, που έχει ως ρόλο να διασφαλίζει την αποτελεσματικότητα και την ακεραιότητα της όλης διαδικασίας. Επίσης καθιερώθηκε και το Performance Improvement Plan στις περιπτώσεις που κρίνεται απαραίτητο. Η εταιρεία διαθέτει ένα μοντέρνο περιβάλλον εργασίας με σύγχρονα σχεδιασμένα γραφεία που διαθέτουν πολλούς κοινόχρηστους και ευέλικτους χώρους, για να ενισχύεται η ομαδικότητα και η συνεργατικότητα. Δίνει τη δυνατότητα εργασίας από το σπίτι δύο φορές την εβδομάδα, παρέχοντας τον εξοπλισμό που απαιτείται.

Άλλες παροχές αφορούν την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, επιπλέον ημέρα ασθενείας χωρίς δικαιολογητικά και την κάλυψη εξόδων μετεγκατάστασης για στελέχη από το εξωτερικό.

100% δηλώνουν ότι «Η διοίκηση προσλαμβάνει ανθρώπους που ταιριάζουν με την κουλτούρα της εταιρείας».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT