IFSAS: Ασφάλεια με συνέπεια

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η IFSAS αποτελεί μια εταιρεία τεχνολογίας, ειδικευμένη στην εφαρμογή εξελιγμένων συστημάτων ασφάλειας, πυρασφάλειας και αυτοματισμών. Από την ίδρυσή της, το 2008, παρέχει υπηρεσίες σχεδιασμού, υλοποίησης και συντήρησης εξελιγμένων και πρωτοποριακών συστημάτων ασφαλείας και πυρασφάλειας, σε πληθώρα σύνθετων εγκαταστάσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Όραμά της «Ένας πιο ασφαλής κόσμος».

Ενέργειες που την κάνουν και ξεχωρίζει

Η IFSAS επενδύει στην εκπαίδευση. Διοργανώνει σεμινάρια για τεχνικές δεξιότητες (hard/digital skills) και συμπεριφορικές/κοινωνικές δεξιότητες (soft skills) είτε συνολικά για όλους τους εργαζομένους, είτε ανά τμήμα, είτε μεμονωμένα ανά ανάγκη θέσης εργασίας.

Ένας εξωτερικός πιστοποιημένος career coach βοηθά τα στελέχη να εστιάσουν στα σημεία προς βελτίωση, για καλύτερη απόδοση και συνεργασία.

Έπειτα από πρόταση εργαζομένου, αποφασίστηκε να διακοσμηθούν οι τοίχοι γραφείων με αποφθέγματα που αποτυπώνουν τις βασικές αξίες της εταιρείας και ζητήθηκε από τους εργαζομένους να κάνουν την τελική επιλογή.

Η εταιρεία πληρώνει τους μισθούς έως και 10 ημέρες πριν ολοκληρωθεί ο εργάσιμος μήνας, προκειμένου να μπορούν οι εργαζόμενοι να ανταποκριθούν στις οικονομικές υποχρεώσεις τους. Η εταιρεία προσφέρει μια σειρά από σημαντικές παροχές στους εργαζομένους της. Μεταξύ αυτών διακρίνουμε διατακτικές σίτισης, οικονομική ενίσχυση σε σημαντικές προσωπικές στιγμές, εταιρικό κινητό, δυνατότητα επιλογής εταιρικού αυτοκινήτου ανά ιεραρχική βαθμίδα, κάλυψη εξόδων μετακίνησης από την οικία προς τον χώρο εργασίας, επιπλέον άδεια ασθένειας και δυνατότητα εξ αποστάσεως εργασίας.

Είναι σημαντικό να τονισθεί ότι η εταιρεία διεξάγει έρευνα για να παρακολουθεί και να αξιολογεί τη σημαντικότητα των προσφερόμενων παροχών και κατά πόσο ικανοποιούν τους εργαζομένους της.

Η εταιρεία στηρίζει με δωρεές παιδιά, ηλικιωμένους και γενικά άτομα σε ανάγκη. Το «φιλανθρωπικό καλάθι», που διακοσμείται ανάλογα με την εποχή, γεμίζει με υλικά αγαθά που προσφέρονται σε ιδρύματα που έχουν ανάγκη.

100% δηλώνουν ότι «Όταν πρωτοξεκινήσεις δουλειά εδώ, σε κάνουν να αισθάνεσαι ευπρόσδεκτος».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT